| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
было бы очень неплохо если бы вы рассказали какие полномочия у губернатора и чем он должен заниматься а также чем не должен заниматься т.к у меня в основном сложилось мнение что Саакашвили будучи на посте губернатора выходил очень далеко за рамки своих полномочий и в основном занимался какой-то ерундой
Правда только на заборах!
Ми були чемні і толерантні попередні 20 років, це ж не завадило сусіду розпочати війну під гаслами спасіння російськомовних.
Не розумію, що гібрид такий російськомовні, ні народ, ні національність, навіть не нація, а звичайний пережиток минулого. До того ж в українців, у переважній більшості, немає проблем з оволодінням чи використанням російської.
Я не надаю перевагу російській, з чого ти взяв? Я вважаю що в Україні повинна бути одна мова, що вчителя ті що з "совка" повинні розмовляти на уркаїнській мові, а вони ж бо до сих пір переходять на російску, то погано для української державності. Якщо я розмовляю на російскій мові, то не значить, що я віддаю їй перевагу. Я більш не бажаю спілкуватись на цю тему, багато було пояснень з мого боку, якщо ти не зрозумів, то не зрозумів, облишим. І не ображайся, якщо будешь коментувати мої російскомовні коментари українською і я не буду твої відповіді читати та якось реагувати - якщо ти не поважаєшь співрозмовника, то я також не вважаю за потрібним поважати тебе.
Кандидати, кандидати. Авжеж впевнений, також як і ти впевнений, що зараз при владі "банда", бо зараз банда, а хто прийде і чи буде гірший він чи кращий - ти не знаешь, але є досить непоганий ризок того, що кандидат буде кращій ніж теперішня банда, то чого не вибрати? Чого чекати? Чого боятись?
Alien Life Form
Зрозумій, ти ж сам не розділяєшь ті мови, бо цитуя російску відповідаєшь українською. То все це виглядає як одна мова. А так не повинно бути. То добре для людей, що вони знають ті мови, але не для державності. Не розуміючи цього ти роздмухуєшь полум"я, та в одночас губиш свою рідну мову. Схаменись.
___
так бачу твоє нове повідомлення. все марно. ну то твоє життя. На все добре!
Alien Life Form
Это чем же он провоцирует, интересно?
Нажала, не сомневайся. И тяжелее-легче тут ни при чем. Правила едины для ВСЕХ. И такое, как ты, тоже ДОЛЖНО сидеть в бане за их нарушение. А то как упрекать меня в оскорблениях или нарушениях правил, так вы, рашики, рады стараться. А как за собой следить, так кишка тонка.нажмите еще раз на "!" легче станет?
По себе не судят.оно давно "работает" на форуме.
У тебя ненависть к Украине и всему украинскому заложена на генетическом уровне - не нужно обвинять в этом Микелу.вся его деятельность построена на вызывании ненависти к украинскому языку
Трындец! Обвинять нынешнюю власть в нарушениях законов и при этом выступать за нарушения законов и за изменение Конституции для нарушения этих самых законов.Чисто по-кацапски.
Хоть бы не позорился со своим гугл-переводчиком. И потом он еще в чём-то Микелу обвиняет.
+10000 Только ватноголовым этого не понять.
Как раз таки именно в нём. Он больше года работал в Украине - и НИ ХРЕНА не сделал. В Грузии на него заведены уголовные дела, он объявлен в международный розыск. Он нарушил законы при пересечении границы. В конце концов он выражается на тюремном сленге. Какой, на хрен, из него президент????Овоща было мало?? Еще одного нужно??
![]()
Розуміємо!! Роботу нашого Резніченко ВИДНО!! Йому ніхто не може дорікнути в невиконанні своїх обов'язків або в тому, що він нічого не робить. А що зробив Саак на ТАКІЙ ЖЕ посаді??
Що ТАКОГО воно робить?? Порушує закони? Швиряє лайном???людина проявляє неочікуваний ентузіазм і робить щось таке, що вибивається із загальної картиниТАКИЙ президент Вас влаштує? Вам самому не соромне буде, що у мові Вашого президента через слово - мат??
+10000 Всё он прекрасно знал. Просто думал, что и сам сможет урвать солидный кусок. Но не вышло.
К моменту назначения Саака губернатором Порошенко уже год был президентом. Года Сааку было мало, чтоб "открылись глаза"?
А я ОБЯЗАНА комментировать ЛЮБОЕ событие в Украине?Где такое написано? В каком законе?
рейтингов,где порох отсасывал у садового.Это в каких же таких рейтингах? В рашистских??
Ой-ёй-ёй, еще и какие-то планы были!! Почему за год ни хрена не сделано???а еще был план анаконда ,который опирался на миху.
может надеялся,что петя сша побоится и даст работать.
Уголовные дела, международный розыск, незаконное пересечение границы и тюремный сленг у рашиков называется НОРМАЛЬНЫМ политиком и лидером.
Хотя чему тут удивляться? Всё ожидаемо.
За ним не народ пойдёт, а такое, как ты, поплывёт.за ним народ пойдет
При том, что у них такое в порядке вещей.
прецендент изменения законов под текущие хотелки есть? есть
одним можно - другим нельзя?Ответ из серии "Вася убил - его не посадили. Ему можно убивать, а мне нельзя?".
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks