| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не, дядь, давай сам, сам, сам. Тебе еще на пайку заработать, а я уж поужинал.![]()
проблема не в Вашем "недосконалій українській"
проблема в том, что Вы, как временно поддерживающий "вышиватников" повторяетесь...
похоже у Вас происходит то, что с каждым солдатом на дистанции бега )) - какую мелодию услышал последнюю - ту и напеваем... плюемся, но напеваем (((
бег долгий - и мелодия все время повторяется
знакомо такое?
Сами то, кроссы бегали? ))
но чувство повторяемости Вам уже близко
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 13.10.2017 о 22:54
http://viche.net.ua/index.php/blohy-2/item/sejchas-shod моим знакомым пенсионерам тоже не подняли
Ремонт аудио,видео,бытовой техники-это к нам !
Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС
Коли надасте ті знамениті приклади української, замість вишиватників. І тут починаються проблеми, бо потрібно зробити зусилля, опанувати новий світ для себе.
А навіщо, соплі в дулю, вишивату в пику і ти вже весь обісрався, але на білому, на совковій здихаючій кобилі.
А додай твої совкові прожекти по виборах, яка ж мозаїка складається, дідько позаздрить.
Угу, Розкажи краще як ти позбувся своїх дідів. Тут ніколи не було поселень росіян. Але чомусь повторюєш їхні міфи, бо перетворився на овоча, який не здатний, щось змінити, бо звик пливти за соковою течією.
З іншої сторони, ти нє гаваріш, как ані, тьі там нє жіл і с німі баярку нє піл.
Цеце "говорИЛ"...
Дивлюся - скучили за ним...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Вы нам расскажите лучше, что там в ООН, а то мы забыли.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks