| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
знаково что последним сообщением в топике Продам девственность висит сообщение именно Олег Аренда.
Жабка, а где грань, кстати - сколько нормально чтоб в ней побывало?а где уже перебор?
Нема проблеми, якщо є потреба)
І навпаки)
Яйценосітєлі в пубєртатном періодє всі без винятку проходили цей щабель розвитку. Коли вважається (і ввижається), що чим більше "я, мені, моє, зі мною, про мене" і таке інше ллєш в дівочі вушка, тим звабливішим стаєш в дівочих оченятах.
Хтось розумнішає, вчиться емпатіюватиі їбе тьотєнєк пачками, а хтось так і залишається рукоблудим цінителем власних смаків.
Это сложно приводить на примерах и практически невозможно принять на веру. Это нужно осознать изнутри. Да и не подходящая это тема для данного чатика.
Просто скажу что сильное желание способно менять окружающую действительность под себя. Если для его реализации необходима "внешняя" помощь, то есть нужно свершение какого-то события, которое зависит не только от нас, это можно попросить и вам помогут. не верите, спросите у МРЗД![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks