| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
всі три роки в дитсадку спілкування відбувалось виключно українською.
лишь только за порог - переходим на русский.
те саме стосується школи.
єдиний директор з тих закладів, що я мала нагоду відвідати, що розмовляв щі мною українською, незважаючи на мою російську, - директор хім.екол.ліцея.
інші всі при першій нагоді переходять на російську
мне безразлично что у вас есть и чего нет.
я дал вам общеупотребительное понимание словосочетания "родной язык." он к школьным предметам никакого отношения не имеет. родной язык не изучают.
зачастую родной = первый функциональный язык. и зачастую совпадает с языком родителей.
на каком языке вы разговаривали с ребенком?
если не на украинском, то как он стал родным для него?
Востаннє редагував слезы пацана: 26.08.2017 о 19:02
номер садка, сестро. Бо те що довкола - російськомовне "по желанію родітєлєй".
Те, що ці батьки через кілька рочків матюкатимуться над шкільними завданнями, де мови вони разом не знають - їх - батьків - не колише.
я питалась у муніципальної влади, що за це відповідає. кліпає очима поки що. у них "куточки", курвамати, перевіряються - якісь вивіски на стінах і вітрини.
про школу мені ще зарано.
Востаннє редагував Мафальда: 26.08.2017 о 19:13
Мафальда, 226
емнип
йоханый бабай)
поперла ввех смотреть не в мамский ли раздел меня черти вперли ...
фуххх смотрю аватарки вродь родные ....
шо вас перемкнуло так в субботний вечер ?!
Это нормально, если я вам не нравлюсь, не у всех есть хороший вкус.))
Жабетта,ты дыневое смокчешь,которое Рудь?
С лаймом
Спасибо Конраду, кефаль офигенна.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
родненькие, а скажите как отправить посылку анонимно по Днепру? чтоб отправителя не указывали. на НП ж не примут посылку, если фио отправителя не указывать?
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
А де дыневый Рудь с лаймом исчо встречается?
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks