Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
роблю перше-друге за мотивами лагману, вписався в раціон другим за борщом)
раджу для різноманіття.)

на ніч замочую нут 1 стакан, з ранку ставлю варити
казан 4 л
в казані на великому вогню швидко обсмажую гов'ядину 0,6-0,7 кг (м'ясо з шиї), як взялося коринкою, додаю солодку мелену папріку+ коріандр+ кмін або зіра , 4 шт солодкого перцю, гострий перець за смаком, коріння селери, ( з осіні ще редьку або репу), цибуля 4-5 шт, морква 1 шт, картопля 3-4 шт, часник за смаком. швидко обсмажую , додаю гарячу воду, нут, томлю 15 години. тим часом відварюю готову лапшу, откидую и на прикінці готовки закладаю в казан. зелень окремо, кінза найбільш пасує.
Помилка? Вважаю 1.5 години