Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1111 з 3205 ПершаПерша ... 111611101110611101110211031104110511061107110811091110111111121113111411151116111711181119112011211161121116112111 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 22 201 по 22 220.

Тема: Покращення от новой панды

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 576

Типово

Добре що ми не росія. У нас такого дешевого піару немає.

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    5 041

Типово

ждем нашего кэрманыча на подводную охоту)

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 576

Типово

Цитата Допис від gven Переглянути допис
    ждем нашего кэрманыча на подводную охоту)
    на сомов под Новый мост
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    То что Роснефть ФСБ тоже петей остановило на неделю?

Абсолютно ясно кто запустил петю. Медок. На них даже дело не открыли - видать ФСБ боятся.
    А вообще мне нравится что ты веришь СМИ (нашему не нашему - жил бы в РФ - верил бы им) . Идеальный гражданин.

И расскажи мне про накрутку школьниками - как в верх ютюба выйти. Конечно, в ютюбе лохи. Им же живые рекламоеды не нужны. Даже этого Камикадзе НА ДОЖДЕ спросили - "Вы утверждаете что Шарию накручивали - а есть механизм? Хоть доказательства?" "Ну это же всем очевидно"
    Может у тебя есть механизм? А то у меня на август рекламный бюджет огого. Готов много заплатить за топ.
    https://www.google.com.ua/search?q=%...hrome&ie=UTF-8

Боюсь только твоего бюджета не хватит.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 458

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис

так лекала/методички то одни)
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 523

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис

Чето Айфончику подсунули арбуз недозревший....

Дописів
    4 523

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    так лекала/методички то одни)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ошибся. Первое место с большим отрывом заняли две лисицы - белая и рыжая. Второе разделили Аляк и Цеце. Потом идёшь ты и остальная братва из вашего стада. А я в хвосте плетусь.
    Странно,а я думал первое место ты и олечка,потом собакившлемах и всякие олегиб

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 614

Типово

Как там Полосатый рейс гройсмана? Доехал? ))))))))))))
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від kot1066 Переглянути допис
    Как там Полосатый рейс гройсмана? Доехал? ))))))))))))
    Ещё прошлой пятницей, говорят что уже часть товара машинами назад в Днепр довезли. В субботу покупал такой, може даже из той баржи....ну такэ...не особо сладкий, но после холодильника в жару самое оно

Дописів
    4 523

Типово

Всього за тиждень на водоймах України загинули 99 людей.
    Про це у понеділок повідомляє ДСНС.

Дописів
    4 523

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ещё прошлой пятницей, говорят что уже часть товара машинами назад в Днепр довезли. В субботу покупал такой, може даже из той баржи....ну такэ...не особо сладкий, но после холодильника в жару самое оно
    Мне вообще под двор привезли...
    Ниче так, который похавали....

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від The Architect Переглянути допис
    Мне вообще под двор привезли...
    Ниче так, который похавали....
    Так а шо вы думали их на базаре продают? кто успел на разгрузке баржи натырить, вот теперь по дворам и возят, я аналогично у подъезда с машины купил, цена шаровая, 2.50, пацаны бусик транспортер за пол для продали.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 240

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Странно,а я думал первое место ты и олечка,потом собакившлемах и всякие олегиб
    Индюк тоже думал.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Индюк тоже думал.
    А ты,кстати,на олечку похожа.
    С кожушко знакома?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 240

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    А ты,кстати,на олечку похожа.
    По аватарке? Ты совсем плох, я смотрю.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

По аватарке? Ты совсем плох, я смотрю.
    Гы,думаешь я по аватарке сужу?))
    Жжош.
    По стилю написания

Дописів
    13 721

Типово

Spoiler Spoiler: Виробництво набоїв в Україні: за три роки війни — лише обіцянки 
    Виробництво набоїв в Україні: за три роки війни — лише обіцянки
    06 серпня 2017 - 14:47

Коли в Україні почне свою роботу новий патронний завод, і чому за три роки війни на Донбасі він не з'явився?

Незалежна журналістка Любов Величко провела розслідування на цю тему, за результатами яких вона написала статтю «Документи три роки збирають. Чому і досі немає власного виробництва патронів?».

Григорій Пирлік: Патронного заводу в Україні немає, адже він залишився в Луганську. Ви ретельно збирали обіцянки наших політиків щодо будівництва нового заводу. Що вони обіцяли і коли обіцяли?

Любов Величко: Обіцяти почали ще у вересні 2014 року, через кілька місяців після початку Антитерористичної операції. Говорили, що завод побудуємо дуже швидко, це наш пріоритет, і через рік-два підприємство вже буде.

Це обіцяв і голова «Укроборонпрому» Роман Романов, і голова РНБО Турчинов, і міністр МВС Аваков. Це така тема, на якій можна дуже класно попіаритися.

Можна говорити дуже багато, але від того, що скаже якийсь міністр чи навіть президент, результату мало — вони не можуть вплинути на тисячі своїх підлеглих, які задіяні в процесі реалізації цих слів. В нас, на жаль, склалася така ситуація, що наша бюрократія — це ворог № 1. Ми можемо ображатися на президента і Турчинова, але, насправді, та величезна команда, яка стоїть під ними, це і є те непомітне зло, яке знищує всі наші надії на те, що щось покращиться.

Тому відбувається так, що влада обіцяє, а підлеглі тихесенько собі саботують.

Григорій Пирлік: Коли ви робили матеріал, ви надсилали інформаційні запити в різні державні установи. Що вам відповідали?

Любов Величко: Було дуже смішно читати відповіді. Я ставила лише одне-єдине питання: чому не з’явився завод, наявність якого обіцяли і Аваков, і Турчинов, і Романов.

По суті, ніяких відповідей не було, інколи доходило навіть до абсурду. Найсмішніше було спілкуватися з керівником прес-центру РНБО пані Вікторією. Я запитувала у пана Турчинова, чи створили на базі Центру підготовки снайперів у селі Нові Петрівці, що на Київщині, лабораторію, яка мала створювати нові види патронів. Він анонсував, що в березні 2015-го року буде створений цей лабораторний центр.

Питання звучало так: чи був створений центр — якщо так, чи можете ви більше детально розповісти про його роботу, а якщо ні, то чому він не був створений?

Спочатку вона відповіла, що пан Турчинов ще також відвідав і інший завод — завод «Артем», і там відбулося засідання круглого столу. Звучить, як жарт, адже я питаю про Петю, а мені відповідають про Романа.

Я надіслала ще один запит, про те, що мені не цікаво, що було на заводі «Артем», мені цікаво, чи була створена лабораторія у селі Петрівці. На що вона відповіла: ми дали відповідь на ваш запит в попередньому листі.

Звичайно, мені потрібно було роздобути хоч якимось методами інформацію, тому я використала власні джерела — військових, які там працюють. І вони мені неофіційно сказали, що ніякої лабораторії там немає.

Григорій Пирлік: Чи намагалися ви з’ясувати, яка ситуація зараз із заводом, який залишився в Луганську? Чи працює він зараз?

Любов Величко: Я не вивчала детально, але, наскільки мені відомо, зараз там виробництва немає, можливо, я помиляюсь, але це та інформація, яку мені дали мої джерела.

Григорій Пирлік: Наскільки є нагальним питанням будівництво нового заводу? Ви пишете у своїй статті, що є старі запаси набоїв, і є постачання з Литви старих радянських патронів.

Любов Величко: Найбільший страх людини — це страх невідомого. Я дуже уважно вислуховувала всіх експертів, які висловлювалися на цю тему, тому що точних цифр немає, скільки набоїв в нас залишилося. Одні експерти кажуть, що в нас стільки набоїв, що їх вистачить на тисячу років. Інші кажуть протилежне, що набої ось-осі закінчаться.

Мені здається, що нам буде спокійніше, коли в нас буде виробництво патронів. Нехай воно буде не дуже колосальним, проте воно буде. І тоді ми не будемо перейматися тим, чи дасть нам патрони якийсь міжнародний донор, чи не дасть.

Григорій Пирлік: Проте ви пишете, що надія є, і в Україні є компанія, яка зможе виготовляти патрони. Яка це компанія?

Любов Величко: У Вінниці є таке підприємство, яке називається «Форт». Воно підпорядковується Міністерству внутрішніх справ. Про «Форт» вперше сказав Аваков більше двох років тому, і казав, що ми будемо робити завод тут. І цілих два роки тривали переговори із заводом. Під час підготовки до статті я зв’язалася з керівництвом «Форту» і запитала, чи дійсно буде в них виробництво. Директор виявився досить обережним і сказав, що це державна таємниця і що він не може цього розголошувати.

Та пролив світло на питання заступник міністра економічного розвитку Бровченко. Він сказав, що домовленість уже є. Що вони разом із міністром зустрілися з керівництвом «Форту». Він сказав: «Я вам обіцяю, що в 2017-му році гроші дадуть та почнеться будівництво цієї лінії».
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. дак где ж на всех денёх напасёсси .... и это ж без прибыли калькуляция ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Сторінка 1111 з 3205 ПершаПерша ... 111611101110611101110211031104110511061107110811091110111111121113111411151116111711181119112011211161121116112111 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті