Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 121 з 436 ПершаПерша ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8704, показано з 2 401 по 2 420.

Тема: Газ отключен. Философский вопрос. Единая тема о газе

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    і в якому букварі про це можна прочитати?
    Думаю за немного денег ловкие киевские бизнес-тренеры Вам расскажут. У них, что приятно, примеры на украинском поле взяты.

Чтоб превосхитить излишние коменты - я тренинги не посещал
    А смысл?

Rola
    Guest

Типово

и народ тупой,угу.
    шож так сильно себя объединять то

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    Оушен,
    Украина не покупатель, а транзитер, водитель который возит груз отпродавца к покупателю, и тупо продавцу "строить" водителя и рвать с ним все контакты зная что кроме него никто возить не будет! Не лучше ли договориться, дать водиле бабла на бензин и пусть дальше возит!

Если водитель то "А ну мигом доставить тот груз в Европу что у тя в кузове загружен!"
    А смысл?

Rola
    Guest

Типово

Цитата Допис від Оушен Переглянути допис
    Думаю за немного денег ловкие киевские бизнес-тренеры Вам расскажут. У них, что приятно, примеры на украинском поле взяты.

ну може и не помешал бы -один по эффективным переговорам,второй по бизнес стратегиям.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від rrroman Переглянути допис
    250 - неподъёмно для экономики. И нереально с точки зрения чистого расчёта. Так что Газпром изначально поставл нас в неприемлемые условия.
    А оно кого е-т? Что у нас приемлимо что нет. Давайте как дойчленде брать за транзит и как в дойчленде платить за газ. "И все будет по честному"(с). И январские истерики кончатся.
    А смысл?

Rola
    Guest

Типово

Если водитель то "А ну мигом доставить тот груз в Европу что у тя в кузове загружен!"
    дядя,а де контракт шоб так "мигом"? и де денежки,шоб еще "мигее"?

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Хозяин, денег на бензин дайте! Я ж без бензину не поеду! Да и мне денег подкинуть надо бы!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    Хозяин, денег на бензин дайте! Я ж без бензину не поеду!
    Я б дал, Только ты ж еще 600млн должен. Куда еще давать. .
    А смысл?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 671

Типово Какая прелесть!

Обнаружил на liga.net две цитаты.

Вот:
    Глава НАК "Нефтегаз Украины" Олег Дубина заявляет, что прогресс в переговорах с российскими коллегами пока не достигнут, российская делегация выглядит неготовой к продолжению переговорного процесса. Об этом говорится в официальном заявлении О.Дубины опубликованном на сайте НАК "Нефтегаз Украины".

"Оценивая события последних двух дней, хочу отметить, что прогресс в переговорах с нашими российскими коллегами пока не достигнут. Создается впечатление, что представители ОАО "Газпром" не имеют соответствующих полномочий и мандата на подписание любых контрактов с делегацией НАК "Нефтегаз Украины". Пока что переговоры идут впустую, российская делегация выглядит неготовой к продолжению переговорного процесса", - говорится в заявлении.
    http://news.liga.net/news/N0900612.html

И вот:
    В свою очередь, А.Миллер сказал: "Прогресса в переговорах с нашими украинскими коллегами по поставкам газа пока нет. Возобновились переговоры, но складывается впечатление, что у украинских переговорщиков нет никакого мандата, никаких полномочий по уровню цены на 2009 год и объемам закупки газа. Переговоры практически идут впустую".
    http://news.liga.net/news/N0900626.html

Переписывают друг у друга пресс-релизы как школьники-двоечники; уже, ей-богу, смешно...

Остроумие года 2012 Аватар для LuckyLuck
    Дописів
    18 603

Типово

Давайте как дойчленде брать за транзит и как в дойчленде платить за газ. "И все будет по честному"(с). И январские истерики кончатся.
    Причем у России. Потому что вся Европа берет газ не по фиксированной цене, а по формуле. И в связи с недавним падением цены на газ формульная цена в Европе такова, что, если "отмотать" от тех же дойчландов в Украину и вычесть транзит, получается 201 доллар.
    When the wise man points to the sky, the dumb one looks at the finger (Confucius)

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

У Путіна істерика, бо він програв газову війну, - політолог

"Своїми діями Росія намагається відвести увагу від проблем всередині країни - назовні. Свого часу це була війна в Грузії, тепер - конфлікт з Україною", - зазначив 9 січня у коментарі ZAXID.NET політолог Володимир Цибулько.

За його словами, цей конфлікт став не українсько-російським, а конфліктом між Росією та ЄС. "Розрахунки Росії були невірними і конфлікт пройшов повз Україну. І найбільше він відчутний для нових, ще економічно нестабільних членів ЄС. Ідеологія "путіноїдів" про єднання слов’ян, православних вичерпала себе. Росія опинилася в ідеологічному вакуумі, і єдиним чинником, який може об’єднати націю, на думку російського істеблішменту, є об’єднання проти зовнішнього ворога. Насправді, економічна криза в Росії є настільки великою, що може розвалити країну, і дай Бог, щоб це "велике цивілізаційне розлучення пройшло без Трої"", - наголосив політолог.

За його словами, до літа борг Росії становитиме 450-500 млрд доларів США. "Борг "Газпрому" - 50 млрд доларів США, "Роснєфті" - 18 мільярдів. І істерія з приводу 1,5 українських мільярдів зірвала маски. 60% наповнення бюджету Росії - вуглеводні - нафта, газ. Ціна нафти падає, газ відстає в падінні на місяців шість, росіяни розуміють, що фаза падіння ціни на газ припадатиме на березень, вже зараз багато країн говорить про короткострокові угоди. У 140 мільйонній Росії лише 20 мільйонів активно працюючого населення, 1 мільйон - ув’язнені, 18 мільйонів алкоголіків. Політика, яку проводила Росія, призвела до дезінтеграції. Ми вже бачимо антидержавницькі виступи на Далекому Сході, за Уралом територія сумнівно контрольована, як тільки туди перестануть скеровувати кошти, одразу підуть зрушення і це не буде сепаратизм, а пошук моделі виживання", - розповів В.Цибулько.

Він додав, що на його думку, заява Путіна щодо української влади, - це насправді істерика: "Путін розуміє, що програв газову війну. Це спроба зберегти обличчя".

http://www.zaxid.net/newsua/2009/1/9/150046/

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від Rola Переглянути допис
    дядя,а де контракт шоб так "мигом"? и де денежки,шоб еще "мигее"?
    Не вопрос. Как насчет возить по мировым ценам? Как коллеги в Германии?
    Правда и себе по мировым.. Вот так и хочется Тимохе покупать "як для своих" а возить "как в Германии".
    А смысл?

Звідки Ви
    Дописів
    21 990

Типово

ну лана, я пошел деньги искать.. машина пока пусть тут постоит..

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

це ж ви про азбучні істини, а не київські менеджери, то я у вас і спитав.
    А от наш ЦК читав не той буквар:
    Стаття 690. Зберігання товару, не прийнятого покупцем

1. Якщо покупець (одержувач) відмовився від прийняття товару, переданого продавцем, він зобов'язаний забезпечити схоронність цього товару, негайно повідомивши про це продавця.

2. Продавець зобов'язаний забрати (вивезти) товар, не прийнятий покупцем (одержувачем), або розпорядитися ним в розумний строк.

Якщо продавець у цей строк не розпорядиться товаром, покупець має право реалізувати товар або повернути його продавцеві.

3. Витрати покупця у зв'язку із зберіганням товару, його реалізацією або поверненням продавцеві підлягають відшкодуванню продавцем. При цьому суми, одержані від реалізації товару, передаються продавцеві за вирахуванням сум, що належать покупцеві.

4. Якщо покупець без достатніх підстав зволікає з прийняттям товару або відмовився його прийняти, продавець має право вимагати від нього прийняти та оплатити товар або має право відмовитися від договору купівлі-продажу.

---

як бачте, ніде про старі ціни на зберігання , а тких цін немає взагалі, не йдеться.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від Жаба Переглянути допис
    Причем у России. Потому что вся Европа берет газ не по фиксированной цене, а по формуле. И в связи с недавним падением цены на газ формульная цена в Европе такова, что, если "отмотать" от тех же доцчландов в Украину и вычесть транзит, получается 201 доллар.
    Хм. А можно рассчет цены (честно - интересно)?
    А смысл?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

так опять же: неужели именно Вам должны (читать - Газпрому)?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Жаба Переглянути допис
    Причем у России. Потому что вся Европа берет газ не по фиксированной цене, а по формуле. И в связи с недавним падением цены на газ формульная цена в Европе такова, что, если "отмотать" от тех же дойчландов в Украину и вычесть транзит, получается 201 доллар.
    201 доллар или евро?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Никто толком не знает на каких условиях БУДУТ договариваться. Насколько я поняла , раньше за бензин (то есть за транспортировочный газ) платила Украина из расчета 50 дол. на 1000 куб., а этот объем газа поставлял Газпром. На сегодня НЕТ договора. Может будет за счет Украины (тогда нужно компенсировать это в цене всего объема), может так и оставят, а может Украина начнет брать за транспортировку больше (на 100 км.), посчитав в стоимость и стоимость прокачки.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис

2. Продавець зобов'язаний забрати (вивезти) товар, не прийнятий покупцем (одержувачем), або розпорядитися ним в розумний строк. .
    Вот они и плачуть - хотять вывезти

ЗЫ - а правда что ЦК дие на международных контрактах?
    А смысл?

Звідки Ви
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    так опять же: неужели именно Вам должны (читать - Газпрому)?
    тю.. так я не йому гроші должен.. а кому? а то я вже ходю гроші шукаю.. такий затурканий, такий затурканий...

Сторінка 121 з 436 ПершаПерша ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті