| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зигмунд Фрейд вживав кокаїн. У 1884—1887 роках провів свої перші наукові дослідження, пов'язані з кокаїном. Він писав: «Я відчуваю на собі вплив кокаїну, він пригнічує відчуття голоду, сну, втоми, кокаїн підвищує мої розумові здібності». Він вважав, що його можна використовувати для лікування як фізичних, так і психічних розладів, але з часом зрозумів негативний вплив кокаїну на організм і припинив досліди.
От курения Шерлок так и не отказался, а вот Ватсон к трубке пристрастился)))
Причем на языке оригинала.
Studie Über Coca Digitalisat
Дід Зигмунда Шломо народився в місті Бучачі (нині Тернопільська область), замолоду переїхав до Тисмениці. За одними даними, немає достатніх доказів, що батьки Зигмунда мешкали у Бучачі.[2] Але за іншими даними, вони мешкали у цьому місті[3] до переселення в німецьке місто Фрайберґ (нині — місто Пржибор у Чехії) поблизу кордонів Пруссії та Австрії.
Как гртся, самая интересная книжка для Д- чековая. Гг. Ваш кэп-баянист
можно еще сто баксов - для занюхивания))),
а если денег жалко - то можно и Фрейда на бамажки пустить).
хоть какой -никакой толк с него будет!))
а мне стока книжек дарили - бездвоздмездно, т е даром),
и я дарила - просто так,
шота я упустила в этой жизни)).
А говорила вам- надо писать книгу о ПС на основе чятика.
Щитаю, прекрасньій підарунок)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks