Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 80 з 110 ПершаПерша ... 30707172737475767778798081828384858687888990 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2194, показано з 1 581 по 1 600.

Тема: Сепаратизм у Дніпрі міцніє ?

Дописів
    21

Типово

А патамушо, все как во времена не к ночи будь помянут, великого грузина. Оголтелое меньшинство- готовое за только им понятную идею угробить страну и большинство- тихо сидящее по кухням и слово боящееся вякнуть.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 363

Типово

Та не такой он был великий, та серливый к тому же.

watra
    Guest

Типово

а що малюють "люди" вузькощелепної раси?
    страшно подумати, як згадати лідера.

watra
    Guest

Типово

його "тиць" паличкою...
    і все. до наступних сторінок 3х...можна не заходити.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Я, на минуточку, представил восторг окружающих жителей той плотной застройки от этого летнего генделя ...

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Уничтожена Аллея погибших бойцов

Юрий Голик.

"Жуткое происшествие произошло сегодня ночью:
    на Аллее героев в Днипре неизвестные негодяи сорвали фотографии погибших бойцов из нескольких стендов,
    простояли нетронутыми из первых страшных событий 2014 года.
    Хотя, почему неизвестные? Догадаться, кто это сделал - нетрудно.
    Это те, кто распарывал животы за украинский флаг, отрезал руки за татуировки трезубца, расстреливал наших пленных.
    Они или их пылкие сторонники.
    Вандализм и подлость - их оружие", - пишет на своей странице в Facebook советник председателя ОГА

Востаннє редагував Alexs: 28.07.2017 о 12:51

texas
    Guest

Типово

Мда. Если бы там возле памятника не поставили пост с полицией, то уже и памятник развалили бы. 100%.

Дописів
    13 721

Типово

даже читая форум - видно что это скоро будет в порядке вещей... а потом наступт "нечто" пострашнее...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Ми - з Дніпра !
    Дописів
    16 810

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    даже читая форум - видно что это скоро будет в порядке вещей... а потом наступт "нечто" пострашнее...
    +100.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Видать таки готовят какую то заваруху,
    в параллельной теме уже сообщал о том, что - Голова Запорізької ОДА заявляє про підготовку захоплення державної влади у регіоні

Вопрос в том, как на это смотрит нынешняя власть, а главное - что делает, чтобы не допустить подобного..

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    "Жуткое происшествие произошло сегодня ночью
    А если эти ватники еще и контр-революцию устроят в стране, да до власти доберутся, тяжко представить какая судьба ждет патриотов.

Вопрос в том, как на это смотрит нынешняя власть, а главное - что делает, чтобы не допустить подобного..
    Прошлая пыталась договориться, эта же поумнее будет, укатает всех в бетон и день памяти назначит для пускания слезок.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

С памятниками и памятью воевать - последнее дело.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    А если эти ватники еще и контр-революцию устроят в стране, да до власти доберутся, тяжко представить какая судьба ждет патриотов.
    .
    в том случае вас, как непатриота, судьба ждет прекрасная...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    С памятниками и памятью воевать - последнее дело.
    Так обычные вандалы и хулиганы, чье бессилие, злоба или отсутствие здравого смысла приводит вот к таким последствиям.

в том случае вас, как непатриота, судьба ждет прекрасная...
    Я в такие игры не играю (с)
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Приліз і сюди виправдовувати рашиську падлу, як продовжує дрібнесенько висиратися, показуючи свою душу мерзотників.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    13 721

Типово

играете, не играете, но прелестей рашамира, который призываете, вам не миновать.
    чи не из Украины вещаете?

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

играете, не играете, но прелестей рашамира, который призываете, вам не миновать.
    чи не из Украины вещаете?
    это вы так вангуете или уже в воздухе переобуваетесь?

Дописів
    13 721

Типово

тю, а в теме про Чезаре итальянского, не?
    и это
    , не?

watra
    Guest

Типово

Видать таки готовят какую то заваруху,
    в параллельной теме уже сообщал о том, что - Голова Запорізької ОДА заявляє про підготовку захоплення державної влади у регіоні

http://zik.ua/news/2017/07/27/grytsa...ainoyu_1139665
    Президент РФ Володимир Путін у травні доручив своєму помічникові Владиславу Суркову у короткий термін «перезавантажити» правлячий режим в Україні.

Про це розповів глава СБУ Василь Грицак, – повідомляє «РБК-Україна».

«За оперативною інформацією, на закритій нараді російського керівництва у травні цього року глава Росії розкритикував свого помічника Суркова за провал операції по дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні», – сказав глава СБУ.

За його інформацією, Путін поставив завдання в короткі терміни досягти так званого перезавантаження правлячого режиму в Україні і місцем для організації провокацій обрав Київ.

Як повідомлялось раніше, Грицак заявив, що Росія впроваджує нову стратегію з дестабілізації ситуації в Україні починаючи з 2015 року. Зокрема, Кремль фінансує створення політичних проектів в Україні, які підтримують федералізацію нашої держави.

За його словами, починаючи з 2015 року Росія почала реалізовувати інший сценарій щодо України, змінила тактику та взяла напрям на дестабілізацію держави, оскільки активні бойові дії на фронті почали дещо вщухати.

«Вони почали фінансувати політичну активність всередині нашої держави. Це вони роблять напряму, приховано, як завгодно, але через, дуже прикро, українських громадян. Однією з цілей, яку ставить перед собою Росія, це так звана прихована федералізація», – наголосив пан Грицак.

Голова СБУ назвав головні напрямки діяльності країни-агресора в рамках цього нового плану. Зокрема, йдеться про впровадження вільних економічних зон, вибірність губернаторів та керівників регіональних правоохоронних органів, відновлення економічних зв’язків з Росією та надання російській мові особливого статусу.*

«Створено низку регіональних проектів, вони називаються «Громадська рада Дніпропетровщини», «Соціальне Запоріжжя», «Одещина за Порто-франко», «Харківська Слобожанщина», «Бессарабська республіка «Буджак», «Галичина» та інші. Вони просуваються за кількома напрямками, на рівні окремих регіонів, через, у тому числі, народних обранців різних рівнів. Механізм дії – це форуми, круглі столи, конгреси з наступними зверненнями до Верховної Ради, Президента України, тобто потім вони створюють ілюзію масової підтримки», – пояснив пан Грицак.

За даними СБУ, організаторами цієї діяльності на території України були помічник колишнього міністра освіти та науки Дмитра Табачника Антон Кузьменко, колишній головний редактор запорізького відділення проросійського інформагентства «Новий регіон» Павло Золотарьов і учасники проекту «Українська федерація», ініційованого громадським рухом Віктора Медведчука «Український вибір».

Голова СБУ надав записи перехоплених переговорів між учасниками злочинного угрупування.

На одному з аудіо Золотарьов домовляється із посередником у Житомирській облраді та помічником Табачника Кузьменком про гроші, які треба заплатити депутатам за ухвалення радою потрібних рішень.

«Вони хочуть, аби на них вийшло 35 (про скільки саме йдеться, співрозмовники не повідомляють) на руки», – каже посередник. «Все супер, думаю, що 50 їм «заряджу» зараз», – відповідає Золотарьов.

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

тю, а в теме про Чезаре итальянского, не?
    и это , не?
    Вот эта рожа --> как бы намекает о серьезности данного утверждения, в простонароде стеб. И что я такого писал в теме про итальянского посла? Кроме самой новости разумеется.

Сторінка 80 з 110 ПершаПерша ... 30707172737475767778798081828384858687888990 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті