| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Возник вот такой вопрос - предприятию не хватает денежных средств (в частности на зарплату и налоги по ней), ФОП единщик 2 гр. может внести на р/счёт возвратную беспроцентную финдопомогу.НО меня смутила такая статья На підставі п.п. 291.5 ст. 291 ПКУ не можуть бути платниками єдиного податку першої - третьої груп суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи - підприємці), які, зокрема здійснюють діяльність у сфері фінансового посередництва, крім діяльності у сфері страхування, яка здійснюється страховими агентами, визначеними Законом України «Про страхування», сюрвейєрами, аварійними комісарами та аджастерами, визначеними розд. III ПКУ.
Відповідно до Національного класифікатора України ДК 009:2010 «Класифікація видів економічної діяльності» (КВЕД 2010), надання поворотної фінансової допомоги належить до коду 64 «Надання фінансових послуг, крім страхування та пенсійного забезпечення» та є забороненим для здійснення діяльності на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності.
Кроме того - директор предприятия и ФОП 2гр.- одно и то же лицо.Может же так получиться,что ФОП осуществил запрещённый вид деятельности и будет автоматически переведён на общую систему? или я что то неправильно поняла?
Рспродажа детских вещей 1-8лет http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=342994
Рспродажа детских вещей 1-8лет http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=342994
Коллеги, через электронный кабинет я могу взять Вытяг о состоянии счета НДС? Не могу найти как. Помогите
ПС. Медок у меня ведет себя мертво. Хочу через кабинет пробовать.
ППС. Я правильно понимаю, что через кабинет я не смогу подписывать ключами "Украина"?
Вчера отправила налоговые, сегодня получила квитанции. Контрагентам отправить не получилось, нет соединения..
Сегодня с ключами Украины в кабинет уже можно входить.
ПриватБанк штормят, возможны последствия
http://mignews.com.ua/proisshestviya/18528508.html
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
офигеть мне поставщику остановили регистрацию и мне квитанция об этом пришла....(
поставщик живой приживой-завод производитель...звоню им, они в шоке и ни сном ни духо, вчера на меня накладную отправили. Вопщим почались проблемы с кредитом...
ток письмо пришло про медок
Доброго дня, шановний клієнт!
Повідомляємо, що безпечною для роботи вважається версія ПЗ M.E.Doc 10.01.188. Якщо Ви встигли оновити програму до останньої версії 10.01.189 — рекомендуємо конвертувати базу Вашої програми у попередню версію (10.01.18. В цьому Вам можуть допомогти наші конультанти.
Щоб зекономити Ваш час і попередити перевантаження консультаційної лінії просимо Вас попередньо завантажити інсталяційний файл програми M.E.Doc та програму для віддаленої підтримки.
Після того, як завантаження завершиться зателефонуйте до нас або зверніться на сайті онлайн, і ми допоможемо Вам у подальших діях.
Також хочемо зазначити, що акредитований центр сертифікаціїї ключів «Україна» відновив свою роботу в повному обсязі. Замовники та постачальники можуть скористатися своїми електронними цифровими підписами (ЕЦП) виданими АЦСК «Україна».
Для тих, хто постраждав від атаки і втратив ключі, ми пропонуємо перевидати їх безкоштовно.
Щоб отримати консультацію звертайтеся за телефонами:
(0562) 36-04-70(80), (050) 363-04-70(80)
(093) 363-04-70(80), (067) 827-04-70(80)
Дякуємо за розуміння, співпрацю та довіру до нас!
кстати, со мной произошла очень "смешная" история. Я тут пару дней назад писала, что меня заблочили. А узнала это я- мне позвонили из ГНИ и сказали, что я попала под мониторинг, позже я перезвонила и уточнила перчень доков. Кстати, они совсем их не знают( А вечером мне пришли квиташки о регистрации НН. Я снова перезваниваю в ГНИ ...типа это черный юмор или что? Они тоже ничего не понимают, говорят, пришли-радуйтесь. Бред.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks