Цитата Допис від malisap Переглянути допис
Поділіться досвідом - які трав"яно//квіткові чаї Ви збираєте, як сушите, як вони смакують Вам, родині?
З досвіду - сушила м"яту, мелісу, пелюстки троянд. М"ята зберігає свої аромат і смак добре, користується попитом серед моїх гостей і родини, цей чай № 1 у нас. Меліса слабо зберігає свої властивості у сушеному виді, тому її найраще пити у свіжому виді. Спробую заморозку цього року, бо дуже подобається її лимонний аромат. Пелюстки троянд - прекрасно пахнуть, після заварювання хрумтять ( я це люблю).
Зараз квітне котовник, жасмін. На підході чебрець...
+мальва лікарська, квіти бузини, лікарська ромашка, календула, бруньки чорної смородини і, звичайно, чепчик (чебрець).