Цитата Допис від watra Переглянути допис
та й я натиснула.
та толку...
Я теж натискала. Але "воз и ныне там"(с). Начхати модерам на цей розділ. Але я готова побитися об заклад: якщо я зараз будь-кого з них назву коровою або пошлю на три літери - одразу опинюся у бані. Отаке ось вибіркове розуміння Правил форуму та своїх обов'язків.
Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
Так все-таки, яким чином порушуються права нац. меншин? Газет російською більше ніж будь якими іншими мовами разом узятими. Книг - те ж саме. Театри, кіно - телепродукція - повно. Так де ж дискримінація росіян?

Не пояснить він Вам, як не питайте. Бо немає чим крити. Хартія виконується от і до з дня її підписання. Жодна міжнародна організація ще ні разу не звинуватила Україну у протилежному. Хоч ця гнойова муха і стверджує, що звинувачували, але ДОКАЗИ цього так досі і не навів: на будь-які прохання навести він завжди надає цитату з Хартіх, в якій сказано, що Україна ЗОБОВ'ЯЗАНА забеспечити, але жодного слова про те, що вона НЕ ВИКОНУЄ свої зобов'язання. Доречі, кількома повідомленнями нижче він в ...дцятий раз робить те ж саме: у якості доказу того, що Україна не виконує своїх зобов'язань, він наводить цитату з документу, де написано, що Україна зобов'язана забеспечити (і далі по тексту).