Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 433 з 553 ПершаПерша ... 333383423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443483533 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 8 641 по 8 660.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 982

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Пишаєтеся отою тварюкою, яка не вміє у меню вибрати українську але продовжує роздмухувати конфлікт?
    Пишаєтеся твариною що жбурляє у касирок металеві гроші та веде війну із намальованими рибками?
    Слава Україні! Її боронять справжні орлиці!
    Так все-таки, яким чином порушуються права нац. меншин? Газет російською більше ніж будь якими іншими мовами разом узятими. Книг - те ж саме. Театри, кіно - телепродукція - повно. Так де ж дискримінація росіян?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    12 043

Типово

Цитата Допис від watra Переглянути допис
    я намагаюся не цитувати це опудало. просто тисну на оклик.
    а что вы пишите после нажатия?

Дописів
    8 862

Типово

Людина не той, хто вміє воювати, а той, хто точно знає, хто його ворог (с)

Ага. Сидели по схронам, мерзавцы, боялись Вермахта и РККА, зато резали гражданских поляк но теперь точно знают где твОрог!
    Герои!

Гордитесь, вот ваша самая удачная боевая операция во Второй Мировой, 100000 поляков убито.

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Так де ж дискримінація росіян?
    Цинічна брехня. Нічого із того що наведено, офіційно неможливо отримати.
    А ти намагався офіційно отримат вищу освіту російською мовою, навіть за контрактом? Це - неможливо.
    Те ж саме із навчанням у школі, із судовими рішеннями, із відповідями з органів влади.
    Це - усталена незаконна практика збоку влади. Це - порушення Хартії.
    Ось тобі скріншот, бо європейці під час перевірки дивляться виключно на офіційні документи:
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Зраада аж дупу п&#.jpg
Переглядів: 19
Розмір:  47,6 КБ
ID:	2101532
    А от як повинно бути:
Назва:  Финляндия.jpg
Переглядів: 26
Розмір:  87,2 КБ
ID:	2101533
    Де в Україні так є?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 982

Типово

Цинічна брехня. Нічого із того що наведено, офіційно неможливо отримати.
    А ти намагався офіційно отримат вищу освіту російською мовою, навіть за контрактом? Це - неможливо.
    Те ж саме із навчанням у школі, із судовими рішеннями, із відповідями з органів влади.
    Це - усталена незаконна практика збоку влади. Це - порушення Хартії.
    Ось тобі скріншот, бо європейці під час перевірки дивляться виключно на офіційні документи:
Назва:  Зраада аж дупу п&#.jpg
Переглядів: 19
Розмір:  47,6 КБ
ID:	2101532
    А от як повинно бути:
Назва:  Финляндия.jpg
Переглядів: 26
Розмір:  87,2 КБ
ID:	2101533
    Де в Україні так є?
    Я знаю, що дискримінація росіян - цинічна брехня. Моя дочка закінчила ШаГ і університет російською мовою - і магістерський диплом захищала російською - три роки тому.

Дописів
    8 862

Типово

Моя дочка закінчила ШаГ і університет російською мовою - і магістерський диплом захищала російською - три роки тому.
    Вона офіційно навчалася російською або ж по документах вона навчалася саме українською? Це - дуже важливо

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    а что вы пишите после нажатия?
    інколи копіюю весь коментар, який того заслуговує, інколи лише образливу частину, ну й звертаюся до модераторів парою слів. хз як треба...може та кнопка взагалі не працює.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 982

Типово

Вона офіційно навчалася російською або ж по документах вона навчалася саме українською? Це - дуже важливо
    Вона навчалася російською фактично. а що там написано офіційно не так важливо - IMHO. Диплом у неї, звісно, українською мовою видрукуваний.

watra
    Guest

Типово

Я знаю, що дискримінація росіян - цинічна брехня. Моя дочка закінчила ШаГ і університет російською мовою - і магістерський диплом захищала російською - три роки тому.
    ой. щодо цього Шагу.
    якось вони подзвонили мені щодо мого резюме, запросили на співбесіду. але, зачувши мою українську, майже одразу спитали "для вас прінципіальна на українскам, патаму шта у нас принята апщаца на рускам".
    отак.

тому ШАГ - це кацапоспрямована шаражка.

Дописів
    12 043

Типово

інколи копіюю весь коментар, який того заслуговує, інколи лише образливу частину, ну й звертаюся до модераторів парою слів. хз як треба...може та кнопка взагалі не працює.
    я думаю вполне достаточно ограничиваться парой слов. только суть. например "оскорбление, провокации по национальному признаку". именно это я и написал.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

По яким документам?
    Якщо студент писав диплом російською, якими документами він це підтвержує?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    я думаю вполне достаточно ограничиваться парой слов. только суть. например "оскорбление, провокации по национальному признаку". именно это я и написал.
    знаєте, головне, щоб ця функція працювала у випадках свавілля ватників.

Дописів
    8 862

Типово

Вона навчалася російською фактично. а що там написано офіційно не так важливо - IMHO. Диплом у неї, звісно, українською мовою видрукуваний.
    Ти розумієш ЩО ти тільки що написав!
    Та ти ж фактично підтвердив що твоя донька не мала права навчатися російською, за документами навчалася українською та незаконно (бо їй не надавали законної можливості навчатися російською) вчилася російською мовою.
    Тобто, попит на навчання російською є - а можливості немає...
    Отакої! От як це зветься, агов!

watra
    Guest

Типово

Лариса Ніцой
    1 год ·
    Написала всім друзям у всі куточки світу в різні країни: «Прошу спробувати купити квитки на Євробачення на сайті concert.ua . ЯКОЮ МОВОЮ ЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ САЙТ?»
    Може хто ще не знає, то оргкомітет призначив concert.ua офіційним продавцем квитків на Євробачення.
    Що ж мені відповіли друзі, браузери яких мають налаштування мовою країн, в яких вони живуть. Англія, Бельгія, Франція, Німеччина, Італія і Польща написали, що відкривається російська версія сайту.
    Ви розумієте, що це значить? Що всіх іноземців у усьому світі, які цікавилися квитками на міжнародний конкурс в Україні, зустрічала на сайті НЕ ДЕРЖАВНА українська мова - візитна картка України, не англійська (міжнародна), а мова ворога, який воює з Україною. Ми що вже капітулювали?!
    Ви, укрАінци в Україні - всє лохі. Щось ці лохі там бурчати почали, втулимо їм версію: щоб купити на євробачення квитки українською мовою і щоб відкривався сайт concert.ua українською, треба мати налаштування браузера, - українською, а якщо відкривється сайт російською і друкуються квитки російською, то це налаштування в комп’ютері винні, а не оргкомітет євробачення, і не офіційний продавець concert.ua. Ці лохі, укрАінци, повірять і заспокояться. І що, думаєте, не повірили? Повірили! Почали один одного переконувати, що то все браузер!
    На мене навалилися толєрасти. «Пані Ларисо, там є і україномовна версія, її треба знайти і увімкнути!», «Ги,ги, пані Ларисо, у вашій стурбованості винний браузєр»…
    Все зло в Україні не від ворогів. Все зло від толєрастів. Це вони є опорою і підтримкою ворогам. Це вони є опорою і підтримкою різним оргкомітетам неукраїнського Євробачення, це вони є опорою і підтримкою депутатам, які кажуть, що мовний закон не на часі.
    Ви не врубляєтеся, в чому зло з цими вибираннями української і «браузерами»? То сидіть і нишкніть, убогі.
    І ми винні. Ми з тими толєрастами і оргкомітетами носимося, переконуємо, бідкаємося, а як прийдуть наступні євробачення, знову змовчимо. Головне ж не сваритися…
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    По яким документам?
    Якщо студент писав диплом російською, якими документами він це підтвержує?
    Мова навчання та склад курсу обирається за навчальним планом учбового закладу, по отій низці документів що затверджується ректоратом та науковою радою.
    От у ПДАБА, наприклад, таку можливість офіційно мають ті хто навчається англійською та французькою мовами.
    Російської мови у тому переліку немає.
    Подібні справи є будь-де в Україні.

Дописів
    8 862

Типово

Ницой уже визжит что на международном конкурсе надо печатать билеты только на украинском!
    А всего-то надо выбрать нужный язык из списка...
    Ну быдло же, вонючее тупое животное.

Символично что безвиз для Украины рассматривать будут именно министры сельского хозяйства и рыбоводства...

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 982

Типово

Ти розумієш ЩО ти тільки що написав!
    Та ти ж фактично підтвердив що твоя донька не мала права навчатися російською, за документами навчалася українською та незаконно (бо їй не надавали законної можливості навчатися російською) вчилася російською мовою.
    Тобто, попит на навчання російською є - а можливості немає...
    Отакої! От як це зветься, агов!
    Чому не мала права? А що до начання російською - то вибору великого не було - нема в Дніпрі україномовного вузу. Тільки й того. що є формально, та дипломи українською мовою видрукувані. Мій радянський диплом має україномовну сторінку, але ні єдиного предмету українською не викладалося.

Дописів
    8 862

Типово

Чому не мала права?
    Тому що в законний спосіб вона не мала права навчатися російською мовою. От і все.
    Немає такої можливості, немає таких груп та курсів...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Тому що в законний спосіб вона не мала права навчатися російською мовою. От і все.
    Немає такої можливості, немає таких груп та курсів...
    Так от яка біда. Укранці в законний спосіб НЕ МОЖУТЬ одержати освіту українською мовою. Це фактично.
    А ви нам тут соплі розпускаєте про москальску.
    А законний спосіб є у понаєхавших- заснували свій вуз на комерційній основі і, хоч на суахілі. Євреї мають своїї дітсадки, школи, училища, а лішнєхромосомні не можуть цього зробити.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 484

Типово

та й я натиснула.
    та толку...
    Я теж натискала. Але "воз и ныне там"(с). Начхати модерам на цей розділ. Але я готова побитися об заклад: якщо я зараз будь-кого з них назву коровою або пошлю на три літери - одразу опинюся у бані. Отаке ось вибіркове розуміння Правил форуму та своїх обов'язків.
    Так все-таки, яким чином порушуються права нац. меншин? Газет російською більше ніж будь якими іншими мовами разом узятими. Книг - те ж саме. Театри, кіно - телепродукція - повно. Так де ж дискримінація росіян?

Не пояснить він Вам, як не питайте. Бо немає чим крити. Хартія виконується от і до з дня її підписання. Жодна міжнародна організація ще ні разу не звинуватила Україну у протилежному. Хоч ця гнойова муха і стверджує, що звинувачували, але ДОКАЗИ цього так досі і не навів: на будь-які прохання навести він завжди надає цитату з Хартіх, в якій сказано, що Україна ЗОБОВ'ЯЗАНА забеспечити, але жодного слова про те, що вона НЕ ВИКОНУЄ свої зобов'язання. Доречі, кількома повідомленнями нижче він в ...дцятий раз робить те ж саме: у якості доказу того, що Україна не виконує своїх зобов'язань, він наводить цитату з документу, де написано, що Україна зобов'язана забеспечити (і далі по тексту).

Сторінка 433 з 553 ПершаПерша ... 333383423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443483533 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті