Та размечтались. Чуть прохладнее станет и всё. Ну, хоть так, а то жара уже запарила.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та размечтались. Чуть прохладнее станет и всё. Ну, хоть так, а то жара уже запарила.![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
нам бы ваши проблемы... (+17)
Дык Тося теперь же ж в Волыни обитает
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
А ты что - верблюд?![]()
Это из анекдота![]()
Ожидаем катаклизьмы этим летом.трепещите
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
Сегодня наблюдал первый ̶с̶н̶е̶г̶ пух. Как-то все быстро...
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
я так думаю, влітку буде порівну спеки та холоду, і дуже багато дощів, гроз, буревіїв.
після першої декади серпня взагалі ймовірне похолодання, подібне до аномального в квітні (як на весну).
зима буде дуже холодною та сніжною.
а осінь, начебто як осінь має бути.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks