Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 404 з 553 ПершаПерша ... 304354394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414454504 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 8 061 по 8 080.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Уинстон Черчилль‏ @Churchill_N1 2 ч.2 часа назадЕще

Просто КЛАСС!!!!!ПРЕЗИДЕНТА ЕСТОНІЇ СПИТАЛИ, ЧОМУ РОСІЙСЬКА МОВА В ЕСТОНІЇ НЕ Є ОФІЦІЙНОЮhttp://begemot.media/news/eks-prezidenta-estoniyi-spitali-chomu-rosijska-mova-v-estoniyi-ne-ye-ofitsijnoyu-i-os-shho-vin-vidpoviv/ …

Язык твита: украинский

Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    тобто знання німецької геть не потрібні? - достатньо російської? у Германії?
    мрійте далі...
    Ну почему же ?
    С соседями и в гаштете за пивом поговорить немецкий нужен.
    Ну и, как справедливо было замечено, сиделкам и кассирам в супере без него никуда - эт точно.
    А при чем тут "мечтайте" то, интересно ?

Дописів
    8 528

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ну почему же ?
    Ну и, как справедливо было замечено, сиделкам и кассирам в супере без него никуда - эт точно.
    а як лопне компанія, куди дінеться ваш знайомий? невже подасться додому?
    чи тишком-нишком таки відвідує якісь мовні курси?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

а як лопне компанія, куди дінеться ваш знайомий? невже подасться додому?
    чи тишком-нишком таки відвідує якісь мовні курси?
    Израиль, Беларусь, Россия.
    Во всяком случае, его туда приглашают наперебой.
    На паперти стоять не будет, не переживайте.
    ... впрочем, это его дело ...

Дописів
    8 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Уинстон Черчилль‏ @Churchill_N1 2 ч.2 часа назадЕще

Просто КЛАСС!!!!!ПРЕЗИДЕНТА ЕСТОНІЇ СПИТАЛИ, ЧОМУ РОСІЙСЬКА МОВА В ЕСТОНІЇ НЕ Є ОФІЦІЙНОЮhttp://begemot.media/news/eks-prezidenta-estoniyi-spitali-chomu-rosijska-mova-v-estoniyi-ne-ye-ofitsijnoyu-i-os-shho-vin-vidpoviv/ …

Язык твита: украинский
    нещодавно зустріла дивну особу...
    народилася у Литві у російській сім"ї і, відповідно, відвідувала російську початкову школу...
    з 4го класу її віддали до литовської школи, де вона не розуміла ні мови, ні вчинків інших дітей, ні їхнього гумору... років зо 3 знадобилося, щоб усе це збагнути...
    зараз вона говорить: я не знаю хто я... серед моїх пращурів є й поляки, але я не відчуваю себе ні росіянкою, ні литовкою, ні полькою....
    людина без Батьківщини.... сумно...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

людина без Батьківщини.... сумно...
    Да.
    Это просто ужасно себе даже представить.
    )))))

Дописів
    8 528

Типово

Израиль, Беларусь, Россия.
    Во всяком случае, его туда приглашают наперебой.
    На паперти стоять не будет, не переживайте.
    ... впрочем, это его дело ...
    та я й не переживаю... я тільки запитала, де він навчився говорити з сусідами і т.д.? і навіщо, як його кличуть навіть до Росії?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

та я й не переживаю... я тільки запитала, де він навчився говорити з сусідами і т.д.? і навіщо, як його кличуть навіть до Росії?
    Отличия украинского от русского не так радикальны, как от немецкого, не возражаете ли ?

Дописів
    8 528

Типово

давайте ви спочатку відповісте, а потім запитаєте...
    так де він навчився німецькій і навіщо йому це потрібно?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Отличия украинского от русского не так радикальны, как от немецкого, не возражаете ли ?
    Это вы кому говорите, украинцам?
    А вот рашики почему-то считают, что украинский невозможно выучить. И даже живя в Украине 25-30 лет. И почему-то нифига не понимают по-украински.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    8 862

Типово

Яка ж Вєдьма дурна...

Дописів
    8 862

Типово

Та ніде він не навчався. Документація - англійською. Бо англійською її розуміють усі, в усіх відділеннях фірми, на усіх континентах!
    Німецька на побутовому рівні вивчається за місяць.
    Що ще? Ти не віриш що кваліфікованим спеціалістам, які генерують прибуток фірми на 50-100к євро на місяць, не треба знати якусь мову крім англійської? Ти що - вважаєш що дешевше примусити такого спеціаліста розмовляти//писати німецькою аніж надати групі з 5 спеців 1-2 перекладачів?
    Ти реально вважаєш що заважати спецу працювати та заробляти компанії реальні гроші - то найгарніший варіант?
    В тебе все гарно?

P.S.: Хто бачив креслення та документи від фірми Danieli - там все англійською. Хоча фірма італійська...
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Danieli
    А пучкодерам та жопомиям у різні Даніелі та DMG зась! Це так...

Дописів
    8 862

Типово

!!ПРЕЗИДЕНТА ЕСТОНІЇ СПИТАЛИ, ЧОМУ РОСІЙСЬКА МОВА В ЕСТОНІЇ НЕ Є ОФІЦІЙНОЮ
    А ще його спитали що буде після 2020 року на тлі Брекзіту.
    Чомусь, оту відповідь Вєдьма не виклала на форум.

Ні,російська мова у Естонії не є офіційною. І після 2020 ще 3-4 роки не стане.
    Але насправді рух Slavic Squats пішов саме з Естонії.
    Далі буде, не перемикайтеся

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

эка как рашашайзеров сегодня прет. Смотрите и запоминайте, чтобы не затянула эта тварюча народность опять в адиннарот... мыжебратья...

Дописів
    8 862

Типово

Стули вже пельку, нездаро!
    А ще - вивчай мову...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

И почему-то нифига не понимают по-украински.
    Откуда, простите, сие следует ?
    Желание смотреть фильмы в кинотеатрах на русском, по Вашему происходит исключительно от непонимания украинского ?
    В таком случае можно сказать, что особо патриотические граждане, желающие только украинского языка, ни фига не понимают по русски ... со всеми вытекающими характеристиками.

А я, пардон, где то писал, что он учил немецкий ?
    Это Вы, простите, написали:
    знайдіть роботу у Європі без знання мінімуму державної мови...
    На что я Вам привел пример человека, который выучил английский достаточно хорошо, а нашел работу в Германии.
    Про то, что в Германии государственный язык английский, простите, не знаю.
    Востаннє редагував SergOv: 23.04.2017 о 01:07

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Яка ж Вєдьма дурна...
    Она не дурная, а просто растеряна.
    Все планы и надежды сыпятся, а в соответствии с убеждениями и обязательствами надо что то лепить.
    Кто угодно бы был не в духе.

Дописів
    8 862

Типово

Отакої:
    https://www.facebook.com/permalink.p...00011282527047

ПАТРІОТИЗМ НЕВІГЛАСТВА чи ПРИМІТИВІЗМ ПАТРІОТИЗМУ ?
    Скрипка сказав і розпочався ор…
    Ор розпочався з дуельних мовних контр-ударів на тему « Каравул, за родну рєчь у гетто !!! - Вивчіть державну мову і не підете в гетто !!!»
    Що саме побачила основна частина нашого віртуального поселення в скрипічних тезах нашого патріотичного Олега , що розкололи нашу антипутінську коаліцію на два непримиренних табори ?
    Правильно – камінь спотикання, що називається мовна проблема.
    А тому розпочався мовно-патріотичний вереск, який не вщухає вже 25 років і не має перспектив вирішення по одній простій причині – у всіх різні материнські мови. Причому їх у нас в Україні далеко не дві.
    За цими мовними лайками народ не побачив найголовнішого лиха, яке притаманне обом сторонам і яке є основним фактором непорозуміння обох сторін і є основним фактором дикунської поведінки в вік , коли бути дикуном давно вже не в тренді в пристойних товариствах.
    І це лихо називається – ПРАВОВЕ НЕВІГЛАСТВО.
    Щоб було більш показово препарую весь скрипкін спіч по реченням.
    Скрипкина теза №1 : « Я мрійник, я максималіст, я хотів би жити у сто відстотків україномовному середовищі…»
    Олеже, це дуже добре, що ти себе вважаєш оригінальним чувачком-мрійником, але нагадаю – дєдушка Адік і дєдушка Ілліч теж були великими мрійниками і жити не в рамках державного устрою може бути дивним фактом.
    Чому? - А тому, що стаття 10 Конституції України гарантує в Україні вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України та сприяє вивченно мов міжнародного спілкування.
    Мало того, Олеже, відповідно статті 11 Конституції Держава сприяє консолідації та розвиткові української нації а також розвиткові етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності всіх корінних народів і національних меншин України.

Так що, Олеже, мріяти про свої фантазії нациста-початківця та послідовника доктора Геббельса ти можеш, але не висловлюватися і тим паче перетворювати їх в дії, як ти це робиш, якщо я правильно зрозумів твою наступну тезу.
    Скрипкина теза №2 «…Я це реалізував, я беру на роботу тільки україномовних людей, я інших не беру. Якщо люди не володіють українською мовою, вони просто не отримують роботу, а в мене штат великий. Я цей світ збудував, і він працює в мене…»
    Це теза, Олеже, вже може змагатися з тезами нацистського вчення Адольфа Алоїзовича, але вона протирічить законам України.
    Олеже, Україна - це суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава , де закони створюються на приципі НЕДИСКРИМІНАЦІЇ.
    У нас навіть є Закон « Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», який визначає організаційно-правові засади запобігання та протидії дискримінації з метою забезпечення рівних можливостей щодо реалізації прав і свобод людини та громадянина.

А тому, Олеже, твої уявлення про збудований тобою світ, "який ПРАЦЮЄ на тебе" - є антидемократичними , а дії можуть бути навіть злочинними.
    Відповідно статті 5 цього закону формами дискримінації є – а) пряма дискримінація; б) непряма дискримінація; в) підбурювання до дискримінації.
    А дискримінація - це ситуація, за якої особа та/або група осіб за їх ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, віку, інвалідності, етнічного та соціального походження, громадянства, сімейного та майнового стану, місця проживання, мовними або іншими ознаками, які були, є та можуть бути дійсними або припущеними , зазнає обмеження у визнанні, реалізації або користуванні правами і свободами в будь-якій формі.
    Прикинь ?
    І цей закон передбачає відшкодування матеріальної шкоди та моральної шкоди, завданих унаслідок дискримінації..
    Прикинь, Олеже, що буде, якщо зараз до тебе почнуть позиватися пару мільйонів громадян, які щиро будуть вважати, що ти їм завдав моральну шкоду ?
    Прикинув ?
    так отож….
    Йдемо далі –
    Скрипкина теза №3 «…Якщо ці люди недолугі вивчать все таки українську мову і підвисять свій IQ, то для них це прекрасно. Якщо вони дебіли, хай вони пройдуть комісію, що у них низький IQ, і тоді ми звільнимо їх від цього складного обов'язку вивчити державну мову. Вони просто нездібні…»
    Олеже, наше законодавство не передбачає обов’язку для всіх людей вивчати державну мову та насильницького його впровадження. Законом передбачені інші правові механізми мотивації до вивчення державної мови, але не через проведення примусової експертизи з метою надання діагнозу про дебілізм в звязку з неоволодінням державної мови і не через позбавлення їх конституційних прав людини, Олеже.
    Може будеш сміятися, Олеже, але в Кримінальному кодексі України є така цікава стаття 161 « Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії»

А це, Олеже, умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та Інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками…
    Мовними та іншими ознаками, Олеже…. Постукаю по лобі, щоб краще дійшло.
    А крім того, там ще є одна цікава Стаття 172. « Грубе порушення законодавства про працю», що ти успішно втілюєш в життя, якщо вірити твоїм словам, Олеже.
    Четверта скрипічна теза – «…Тоді зробити ґетто, і ми будемо їм допомагати як волонтери. Ми допомагаємо даунам, ми допомагаємо сиротам і будемо допомагати цим дебілам і співати їм там "Владімірскій централ". Ці дебіли володіють нашою державою — забрати у них владу, забрати у них кошти, дати кошти нам, а тоді ми їм будемо допомагати.. «
    По цій тезі, Олеже, на тебе теж чекає кілька цікавих статей кримінального кодексу України . Порийся в неті - і знайдеш, якщо цікаво. Якщо не знайдеш - поспитай у адвокатів.
    А ще пане Скрипка, наш ти світоч патріотизму, пропоную тобі почитати про третій Рейх, тому що саме там був взірець для твоїх мрій, про які ти інтимно повідав молодому поколінню українців - політика расової дискримінації і ксенофобії в Третьому рейху, заснована на концепції расової гігієни.
    У Гітлера, Олеже, давно існувала концепція расової гігієни, яка означала необхідність розділяти людей на представників вищої раси і нижчих елементів і необхідність відповідного відбору.
    Так що ти не піонер і не винахідник.
    Євреї тоді були позбавлені прав громадянства, можливості працювати на державній службі, мати приватну практику і власний бізнес, вступати в шлюб з німцями (німкенями) й отримувати освіту в державних навчальних закладах. Їх власність і підприємства реєструвалися та піддавалися конфіскації. Постійно відбувалися акти насильства, й офіційна пропаганда розпалювала (або підігрівала) серед справжніх німців почуття упередження і ненависті до євреїв.
    В матеріалах Нюрнберзького трибуналу містяться документи, які підтверджують дискримінаційну расову політику Третього Рейху щодо слов'ян.
    Олеже, якщо ти проповідуєш такі ідеали для українців та несеш їх в маси, то ти нічим суттєво не відрізняєшся за своєю природою від російського ідеолога фашизму Дугіна і тобою дійсно слід зайнятися спеціалістам та вияснити - а може то все-таки ти дебіл, а не ті люди в яких материнська мова не українська ?
    Вибачаюсь за слово « дебіл «, але його не можна викинути із олежиного контексту.
    Так що, громадяни, насправді крім мовних проблем вилізло ще багато інших І суто із-за невігластва та хуторянського рагулізма.
    Це якщо без пафоса.

Дописів
    8 528

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Та ніде він не навчався. Документація - англійською. Бо англійською її розуміють усі, в усіх відділеннях фірми, на усіх континентах!
    Німецька на побутовому рівні вивчається за місяць.
    розкажи це підзахисній продавчині... може скористається нагодою та звалить з ненависної України...

Що ще? Ти не віриш що кваліфікованим спеціалістам, які генерують прибуток фірми на 50-100к євро на місяць, не треба знати якусь мову крім англійської? Ти що - вважаєш що дешевше
    вірю!.. скільки таких, кому пощастило?

Дописів
    8 528

Типово

А я, пардон, где то писал, что он учил немецкий ?
    Это Вы, простите, написали:

На что я Вам привел пример человека, который выучил английский достаточно хорошо, а нашел работу в Германии.
    Про то, что в Германии государственный язык английский, простите, не знаю.
    Ну почему же ?
    думаєте, що ваш знайомий вивчив англійську заради того, щоб потрапити до Німеччини і не стане вчити німецьку, щоб там залишитися?
    здогадуюся, що ви знаєте не все...

Сторінка 404 з 553 ПершаПерша ... 304354394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414454504 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті