Цитата лаврова
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://tyzhden.ua/News/187069
тепловозоремонтний завод ?У Дніпрі правоохоронці викрили на розкраданні коштів директора державного підприємства, повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області у вівторок, 7 березня.
Зазначається, що у вересні 2014 року посадовець уклав з товариством з договір про надання послуг з капітального ремонту дванадцяти електродвигунів, достовірно знаючи, що вказане підприємство є виробником паперу та картону. За ремонтні роботи, які товариство не проводило та і не могло провести, директор підприємства перерахував майже три мільйони гривень державних коштів.
Окрім того, за даними прокуратури, у період з жовтня 2016 до січня 2017 року посадовець не виплачував працівникам заробітну плату, внаслідок чого виникла заборгованість у сумі понад 6,4 млн гривень.
У прес-службі повідомили, що під час обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили золотий іменний годинник Президента Російської Федерації.
"Здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 175 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах; безпідставна невиплата заробітної плати громадянам більш як за один місяць)", - йдеться у повідомленні.
Интересно как ты пришла к данной мысли
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Надо же.
Визитку Путина нашли.
Кругом враги ... как жить, как жить ...
https://tsn.ua/ukrayina/u-dnipri-bag...vu-903355.html
У ДНІПРІ БАГАТОДІТНУ ВДОВУ КІБОРГА ПОБИЛИ В МАГАЗИНІ ЗА УКРАЇНСЬКУ МОВУ
сучари. і гнида-продавчиня, і сусідка її, і мєнти.Жінка намагалася придбати червоні та чорні стрічки.
Багатодітну вдову кіборга побили в магазині у Дніпрі за українську мову та вирвали з вуха сережку з тризубом, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.
Овдовіла мати п'ятьох дітей Ганна Счасна прийшла до магазину по червоні та чорні стрічки - з них родина робить обереги солдатам. Проте придбати їх не вдалося. Продавчині не сподобалася мова, якою Ганна до неї звернулася.
"Вона бере ці стрічечки, згрібає з прилавка і ховає їх на стелажі. І каже: йдіть звідси! Я дістаю телефон, кажу: ви хочете сказати, що ви не будете мені продавати товар, тому що я розмовляю українською? Так! Пішла геть звідси", - розповідає Счасна.
Магазин одразу зачинили, не зважаючи на робочий час. Власниця сусіднього ательє розповідає, що Ганну за косу витягли з магазину, розбили телефон.
"Люди не розуміють української мови, не хочуть спілкуватись українською мовою, тому жінка відстоювала, і сталась на цьому фоні бійка", - каже власниця сусіднього ательє Олена Шульга.
Ганна викликала правоохоронців, розбиратися на місце приїхав російськомовний наряд поліції.
"Вони зауважили, що за законом мають право говорити "тією мовою, якою зручно". А далі пішла процедура складання протоколів. Вони зі мною спілкувались, а ця жінка тим часом пішла, вони навіть не знали ані ім'я, ані прізвища її", - пригадує вдова.
дуже сподіваюся, що ту продавчиню за нанесення тілесних пошкоджень притягнуть до відповідальності.
Уволить эту сепаратистку-продавчиню, чтобы не позорила наш город!
Угу. Что то там мутят. Будет как с тем солдатом, которого в театре Оперы и Балета киянкой по голове били. Что тут только не писали. А все оказалось банально по писдеца. Супружеская неверность. Так и здесь ну ни фига я не поверю что из за языка.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Да откуда ж я знаю. Я й про эту фигню с Оперного узнал минимум через месяц, случайно, но правда из двух независимых источников вхожих в внутренние разборки.
ЗЫ Вы что реально верите что в Днепре можно посорится из за мовы. Вы же тут живете. Я лично в магазинах и на рынках говорю исключительно по украински, и мне почти всегда отвечают тоже по украински.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Кругом враги.
Ужас какой.
Русский язык никто не трогает, а за украинский бьют всех подряд.
... как жить, как жить ...
ЗЫ:
Бред сивой кобылы очередной ... лишь бы понагнетать побольше.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks