Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Al-khv, Это круто!![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Особенно Хулио Иглесиас - неофашизм![]()
Что я действительно люблю: скорость, море, полночь, все сверкающее и все погруженное во мрак, все то, что теряешь, а потом позволяешь себе найти (с)
Интересно, чем сейчас занимаются тов.Гришин П. и Пряжинская Е.
Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину
Это фейк.
"Для служебного пользования" и "обеспечить информацией все ВИА и дискотеки" сильно не стыкуется.
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Al-khv, ги-и-и![]()
І де Ви, трясця, таке сміття викопуєте?![]()
Тина Тернер - секс![]()
![]()
![]()
в 1985-му Тернер вже на 6-й десяток років перейшла, я б її за геронтофілію хаяв а не за секс![]()
Данич Мод- панк, насилие (Depeche Mode ????)
![]()
![]()
панк???
зараз умру ...
Їй-бо, як зможу перекладу англійською і відправлю знайомому американцеві, хай порівняє brainwashing у нас 20 років тому і у них сьогодні.
Alx:Як на мене, то схоже на справжнє. Чи Ви не пам'ятаєте бригади ідеологічних працівників на дискотеках? Так то для них. А за стилем стовідсотково збігається з пургеноподібними інструкціями-рекомендаціями безмозких комсомольських працівників ...Это фейк.
"Для служебного пользования" и "обеспечить информацией все ВИА и дискотеки" сильно не стыкуется.
Ст**, я не против того, что таки бумажки были. Но конкретно вот эта - похожа на фейк.
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Точно... я раньше работал с одним бывшим комсомольским предводителем... так что верю... сам в комсомол только успел вступить... союз развалился....Допис від Vedma
Ст**, то не сміття, а культурний шар совєцького періоду.Допис від Al-khv
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks