Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 361 з 553 ПершаПерша ... 261311351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371411461 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 7 201 по 7 220.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Люди, народ України проти насильства з богу держави що до мови, тоб то проти шрафів та мовного НКВД - це то шо пропонується у проєкті закону про мову
    26 років Україна терпіла зневажливе ставлення кривощелепних до державної мови... Більш того, цілих три роки знаходиться у стані війни та втратила частину території з тієї ж причини (принаймні саме це стверджують ватники). І нарешті таки вирішила застосовувати більш суворі методи для захисту державної мови, - причому, лише на рівні держустанов, але не на побутовому. Яка погана держава! Вона повинна була ще 25 років терпіти!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Кто Вам мешает тоже говорить, что знает своих предков до 9 века?
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  смайл15.gif
Переглядів: 6
Розмір:  67,9 КБ
ID:	2068995
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    2 716

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Кто Вам мешает тоже говорить, что знает своих предков до 9 века?
    А я сожалею о том , что странник 57 мне не ответил .Реально интересно к каким предкам он себя относит .Вдруг он потомок Аскольда ?

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    26 років Україна терпіла зневажливе ставлення кривощелепних до державної мови... Більш того, цілих три роки знаходиться у стані війни та втратила частину території з тієї ж причини (принаймні саме це стверджують ватники). І нарешті таки вирішила застосовувати більш суворі методи для захисту державної мови, - причому, лише на рівні держустанов, але не на побутовому. Яка погана держава! Вона повинна була ще 25 років терпіти!
    У Вас Дейнеріс дуже сплутані мантри, з одного боку Ви начебто праві, але з другого боку в Вас тези ворога про 25-26 років та про втрачену теріторію і-за фашитів, що легко ложиться у мозок простих громодян - колиж до вас дійде, що для простих людей мова важлива, та ще й як, якщо на цьому будуть акцентувати "справжні" україньські хтось (не пишу "патрітоти") з карними методами - звістно таких путіни буду використовивати, але не всі такі - є й такі, хто за мову, але проти дійстно расизму/нацизму (це нажаль мабуть не про вас, та деяких у цій темі), або своєвілля над провами громодян якіб вони не були ..... але все даремно, Ви не розумієте (

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Джокер Переглянути допис
    А я сожалею о том , что странник 57 мне не ответил .Реально интересно к каким предкам он себя относит .Вдруг он потомок Аскольда ?
    ...і щось пам*ятає... генетична пам*ять і всьотакоє...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    21 333

Типово

У Вас Дейнеріс ...
    Не годуйте троля
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від evgenij Переглянути допис
    Не годуйте троля
    Вона не троль, вона тутошня, але загубилася ....

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

... я поняла!...в эту тему приходят для развлекухи...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Нет-нет- нет. К Аскольду не причастен. К Арнаку ближе, но не из его рода.

Дописів
    13 721

Типово

Назва:  лллллл.jpg
Переглядів: 9
Розмір:  20,0 КБ
ID:	2068997

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... я поняла!...в эту тему приходят для развлекухи...
    та Ви шо, яка така развлікуха? ... тут ідейні політики )))

... а в загалі чудно чути від деяких форумчан, що штрафи та мовне НКВД це гарно для українізації - мабуть вони агенти путіна ... без жартів
    Востаннє редагував KpoT: 31.01.2017 о 17:36

Дописів
    25 997

Типово

Promius пропал(а) - появилась Дейнерис
    и наоборот

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    А давайте я Вам напомню, ЧТО ИМЕННО поддержал народ Украины ЕДИНОГЛАСНО 26 лет назад. Что бы было видно, как постепенно ПОДМЕНЯЮТСЯ те принципы, за которые народ отдал свои голоса. Как то, что было приемлимо ВСЕМ, херится в угоду некоторым.

пс.Забавно...Фото не загружается...Ладно. Чуть позднее.

Назва:  0-10.jpg
Переглядів: 24
Розмір:  170,6 КБ
ID:	2069031

Наконец таки загрузилось...
    Востаннє редагував Strannik-57: 31.01.2017 о 18:52

Дописів
    2 716

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Нет-нет- нет. К Аскольду не причастен. К Арнаку ближе, но не из его рода.
    Армянин , что ли ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Армянин , что ли ?
    А разве Кыпчаки из Армян?

Дописів
    22 012

Типово

Армянин , что ли ?
    пропоную у Криму впроваджувати державну мову кримськотатарську!

п.с. яка різниця, до того хто ваш опонент? - ви усі тут разом, у томуж самому .... , а сваритесь як дурні опуп'янки (не знаю що таке опуп'янки, але щось то шо про вас - родичі )) )

Дописів
    2 716

Типово

пропоную у Криму впроваджувати державну мову кримськотатарську!

п.с. яка різниця, до того хто ваш опонент? - ви усі тут разом, у томуж самому .... , а сваритесь як дурні опуп'янки (не знаю що таке опуп'янки, але щось то шо про вас )) )
    Хто свариться ? Не фантазируйте .
    Мне интересно -я спросил .Человек ответил .Где сваримся ? Совсем одурели .От муха вкинул так вкинул

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Люди, народ України проти насильства з богу держави що до мови, тоб то проти шрафів та мовного НКВД - це то шо пропонується у проєкті закону про мову, тай в загалі в нас вже гос. мова україньска, але ж знаходяться або вороги України або дурні, які наполягають через закон з україньскої мови зробити карний інструмент. Також люди проти самого моменту дії - дуже провокаційний час

От у 2014 україньски добробати/та воїни ЗСУ навпаки РФ пропаганді наполягали на многомовності захісників країни .... я тут ви, як боти путіна ведете бійку за хз шо аби зовсім зневажити Україну

Невже не спрацьовує в вас запобіжник за ради держави та людей?
    Про яке насильсво йде мова, коли ми всі двомовні. Гадаєте, що в мене чомусь повинні бути проблеми з російською.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    22 012

Типово

Хто свариться ? Не фантазируйте .
    Мне интересно -я спросил .Человек ответил .Где сваримся ? Совсем одурели .От муха вкинул так вкинул
    а от давайте не про ЦеЦе - у вас свой розум є, та ще й у багатьох тих хто ще не покинув форум ... ЦеЦе гостро та не вірно підняв проблему мови та українського националізму (не плутати з нацизмом), через спекуляцію на польско українских народніх противостоянь на початку 20 століття, та ще й раніше, ... це провокація та спекуляція, або дій НКВД, або шо воно там таке було - бо це то, за що зараз намагаються відродити протистявлення між народами
    Востаннє редагував KpoT: 31.01.2017 о 18:11

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Про яке насильсво йде мова, коли ми всі двомовні. Гадаєте, що в мене чомусь повинні бути проблеми з російською.
    Тому цю двомовність треба негайно знищіти. Єге ж? 26 років терпіли....

Сторінка 361 з 553 ПершаПерша ... 261311351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371411461 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті