Видит, но не понимает...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Крым не забудьте охватить своим вниманием. Севастополь опять же.
Виникає запитання, кому вигідно? Може й було вигідно нам всім, тимчасво, поки не переоладнають ТЕС на інші види вугілля, але не цим бандюкам, що сьогодні при владі..Розумієш, це падлюка Ахметов, здав свою територію агресору і втік звідти, продовжуючи свою чорну справу тут в Україні, ще й разаом з Порошенком наживаються, як на збіднілих лугандоніцях, так і на українцях. Так, що там сказав Тука?
Странно, что некоторые форумчане так начали за деньги Рината переживать - ну удачи.Якщо подивитися на те, що Донецьк збіднів, несплато спроможний, то можна проявити принципіальність. Я так розумію, що Пітер економічно вигідний, тому принципово спрямуємо замовлення туди.Просто вопрос - я в Донецке не открываюсь. Принципиально. А тут о как, оказывается.На сьогоднішній день це території ворога, що веде війну проти України.Кстати Микела делает вид, что не видит разницы между Питером и ОРЛДО
микела,ну патриоты же покупают уголь и все молчат в тряпочку,как ватники ,когда им факты показываешь.
а тут на человека напали за бизнес.
и вот это,это вообще писец
это территория украины ,которая захвачена врагом,но никак не территория врага.На сьогоднішній день це території ворога, що веде війну проти України.
патриоты блин![]()
Ні. Тільки відгамселили українця за Львів.
А ще мер Перемишля вимагає від СБУ вибачитися письмово та надати документи, на підставі яких його було оголошено персоною
нон-грата в Україні. Так, він вже не є такою персоною чотири дні, але все рівно вимагає пояснень.
Оце реальність а не мікельні казочки.
Що до реальності..
Керівництво невизнаної республіки Придністровʼя обурене діями влади Молдови щодо затримки чиновників республіки, звинувачує Кишинів у "психологічному тиску" і погрожує "ускладненням діалогу" щодо врегулювання придністровської проблеми.
Про це пише NewsMaker.
Така заява МЗС "Придністровської Молдавської Республіки" (ПМР – ред.) була розповсюджена після того, як 28 січня, у Кишиневі був затриманий "міністр промисловості та регіонального розвитку ПМР" Микола Глига.
Пересечение угля границы приносит 700 млн долларов. Подсчитано.
Угадайте с 3 раз по чьим карманам она расходится. Да, карман Ахметова там есть. Но еще есть карманы тех кто сейчас говорит о "недопущении гуманитарной катастрофы на Донбассе".
Олег - открытие в Донецке и луганске мне одномоментно принесет 20 тыс долл. Возможно, если б это было 700млн долларов я бы передумал - ваша правда.
лугандон платит деньги за открытые "школы"? не наоборот? )
28 января российско-оккупационные войска 55 раз нарушили режим прекращения огня в Донбассе, в результате получил ранения один украинский военный.
Утром 29 января подразделения Вооруженных сил Украины отбили атаку российско-оккупационных войск в районе Авдеевской промзоны. Среди украинских бойцов есть раненые. Ситуация остается напряженной
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
К сожалению...трое погибших![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks