| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Детская обувь в наличии - сапоги, тапочки, мокасины, кроксы
Добридень, Марка і Матвійку із датками.
Поставила вчора йогурт 1\2 закваски на пакет ультра молока. Усе вийшло.
Висновок: буду використовувати тільки ультрапастерізоване молоко.
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
А із звичайним пастерізованим такого не було?
Безумовно завжди перед тим, як щось робити, молоко треба скуштувати.
По кислій ультрі або пакет всеж таки не герметичний був, або при температурі вище 30° не одну годину провів.
Як в нашій країні транспортують продукти, окрема розмова.
За останній рік молоко жодного разу в магазин не повертала, а раніше часто бувало
Вчора спецом подивилася на ціни молока. Пастерізоване 16+ ( окрім якихось зовсім стрьомних ТМ), ультра 18+.
Невелика різниця.
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
Дівчата а до якого віку можна зробити це узд голови через роднічок?
Привет!
Spanka - Матвея с финишной!!!
Иришечка77 - Марка с 5 месяцами!!!
Всем приветы!)
Спасибо всем за поздравления!) Очень приятно))). Отчетик позже чуточку.
Дай Бог будут улучшения!!! @@@@@ держим!)
Спасибо, Ир. Дебют не удался((((..... утром все подошло сывороткой и какое-то оно тягучее такое. Стремно его кушать. Оттопила, думала творог получится. Неа, не вышло. Что-то не то или я косорукая(((... Думаю, что когда доквашивала, перестаралась с темп.воды.
ПыСы: как ваш сон?
Нашего однодатника Матвеюшку с финишной!) И нас тоже))). Здоровья, умелок, улыбок и старания!)))
Матвею не кашлять (хотя Марик тоже подкашливает как ты и писала, Юль. По чуть-чуть и как-то непонятно. Я его называю слюнный кашель.
Ой... а вона була?))) З 3-ої до 4-ої гуляли! Не плакав, балакав лежав. Але ж все одно.... встава часто просто так.
За наріне написала вище((((....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks