Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
п.291.4
2) друга група - фізичні особи - підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:
не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;
обсяг доходу не перевищує 1500000 гривень.
Дія цього підпункту не поширюється на фізичних осіб - підприємців, які надають посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна (група 70.31 КВЕД ДК 009:2005), а також здійснюють діяльність з виробництва, постачання, продажу (реалізації) ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння. Такі фізичні особи - підприємці належать виключно до третьої групи платників єдиного податку, якщо відповідають вимогам, встановленим для такої групи;
Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости
это старый КВЕД 2005, сейчас действует новый стандарт 2010
и это относится именно к оценке имущества. аренда в списке идет отдельно и для нее 3-я группа.68.31 Агентства нерухомості
Включає усі види економічної діяльності, які відносилися до позиції 70.31.0.
Включає також надання за винагороду або на основі контракту консультаційних послуг та послуг з оцінювання нерухомого майна, які пов'язані із його купівлею, продажем або наданням в оренду.
получается что может, но не более 300 кв.м., населению и единщикам и только по КВЭДу 68.20
https://help.smcs.com.ua/ru/reader/a...i-edinyy-nalog
код 70.31.1 звучал как : посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна....т.е. комплекс посреднических услуг....так что может быть S-V и прав(а)....хотя на практике аренду оформляют на 3-ю группу, т.к. потребителями єтих услуг в подавляющем большинстве являются юр.лица
Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости
ага, с группой-КВЕДом понятно, спасибо. Но вот по второй части вопросик
А если в договоре нет пунктика ни что против ни что не против? Или надо именно чтоб был?Ну и в договоре с арендодателем должен быть пунктик, что тот не против субаренды.
ЗЫ Если что с арендатором вопросов нет - ему пофигу вообще и с ним хорошие отношения. Вопрос этот возник всвязи с тем что в офисе записанном на ФОП работает пара других людей (действительно но "на" а "вместе", т.е. каждый занимается своим делом) и хотелось бы чтобы налоговая в случае чего не решила поиметь 300тыс на ровном месте за неоформленых работников.
Но я не знаю что там у арендатора - ему пофигу на субаренду, всмысле разрешать\не разрешать субаренду это вопрос исключительно лояльности или есть какието юридические\финансовые сложности для ее разрешения?
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
арендатор - это тот кто арендует, тот кто сдает в аренду - арендодатель. надо согласие основного арендодателя, т.к. сдающий в субаренду не является собственником и в случае чего договор можно признать ничтожным. да и сам договор субаренды должен ссылаться на определенные пункты основного договора аренды.
Предприниматели и бухгалтера
подскажите. ФОП в 2016году был на двух сис-х налогобложения ЕП и ОС. За год подавать две деки: чистую ОС и Еп с цифрами .или эти цифры(доходы по ЕП) показать в майновой раздел ІІІ? Я конечно сдала первый вариант, а вот теперь думаю наверное придется пересдавать.
И еще, дека на ОС (за год) с цифрами подаем до 09.02.17 платим до 20.02.17 так?
ЕСВ уже кто-то платил в этом году? Скачала файл с оф.сайта http://officevp.sfs.gov.ua/media-ark...rk/280961.html и не могу понять какие номера счетов брать для оплаты (для ФОП 2-ой группы)
Это для "больших плательщиков"
Я платил на прошлогодние реквизиты. Правильно или нет-не знаюпроверю в личном кабинете
Я думала счета поменялись для всех, так как реорганизация была. Новость на оф. сайте от 11.01.2017г. "У зв’язку з реорганізацією Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби в січні 2017 року відкрито нові рахунки для сплати Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) в розрізі територіальних управлінь Офісу. Реквізити рахунків для сплати ЄСВ у 2017 році для платників, які перебувають на обліку в Офісі великих платників (код 2810) та територіальних управліннях Офісу великих платників (коди: 2801, 2804, 2806, 2808, 2809) розміщено на суб-сайті Офісу у розділі «Бюджетні рахунки» - файл «Рахунки ЄСВ_2017 рік». "
Как сейчас с видами и сроками отчетов - поменялось что-то в связи с нововведениями сумм налогов?
А реквизиты для ЕН не поменяли?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks