Эт врядли...а какой счетчик?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эт врядли...а какой счетчик?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
В моем дворе дом в списке. Но как? Одна труба идёт по фасаду нескольких домов и ответвления на стояки.
Пересмотрел список. Вокруг двора-все дома в списке. А в нашем дворе-только один дом. Скорее всего он "тупиковый" в трубе. Наш дом и ещё один-"транзитные".
Хотя я не волнуюсь. У нас счётчик давно стоит в квартире
Судя по списку, это они хотят окучить всех коллективныии счетчиками, а потом уже начать их легализовывать. И то как бордо они это делают, они очень уверенно что получится их легализовать.
берут нахрапом...положив на законы...таки думаю, шо это не просто смелость и безрассудство...шото знают.И то как бордо они это делают, они очень уверенно что получится их легализовать.
Проте питання, звідки червоне полум’я і чому чайник закипає довше не давало спокою. Головний інженер ПАТ «Житомиргаз» пояснив, що у споживачів часто бувають невідрегульовані плити і засмічені конфорки. Якщо обладнання не обстежувалося і не прочищалося роками, в такому випадку не згорає навіть 90% використаного газу. Ще одна із причини - незадовільний стан вентиляційних каналів. У багатьох будинках їх не чистили десятиліттями. Олексій Міхненко стверджує, що часто червоний колір полум'я є ознакою того, що у приміщенні не вистачає повітря, адже щоб спалити 1 кубометр газу, необхідно 10 кубометрів повітря. «Варто провітрити приміщення, і теплотворна здатність газу відразу зросте. Якщо запалили газову плиту, обов'язково треба відкрити кватирку», - додає він.
http://news.dks.com.ua/zhitomir/1699...-prirodnij-gaz
Вот оно чо! Сильно набздели в хатах...чайник не вскипятить.
А Рафик то и не винауватый!
К вопросу о качестве газа в Украине: Еще один факт масштабного воровства! Украинцев заставляют пользоваться «грязным» газом по завышенным ценам
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
ви фсьо врьоті(С)![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
нещодавно потрапили на очі родинні фотки кількарічної давнини. взимку у хаті сидимо у футболках з коротким рукавом.
заздрю сама собі.
п.с. упс. схибила з темою..
а може і не схибила
Т.к. эти "перерахунки" как правило касаются именно отсутствия ЦГВ, то я прикинула на сколько дороже 1 день без горячей для Вашего случая.
7,1-4,4=2,7 кубов в мес разница между нормой с ЦГВ и без
2,7*6,879*(0,5+0,5+1)=37,1466 грн - это стоимость разницы в месяц с учетом льгот
37,1466/31=1,1983 грн - это стоимость разницы в день (декабрь - 31 день)
13,22/1,1983=11,03 - это количество дней без горячей воды, если отталкиваться от Ваших цифр "перерахунку"
Погрешность в сотых списала на то, что не понимаю как и на каких этапах они округляют цифры при расчетах
То же, что мешает им сделать полноценный ЛК, где было бы видно все начисления, перерасчеты, оплаты и прочее
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks