Так, арктичне повітря йде на південь західніше від нас.
А зараз в нас цікавий феномен – внизу мінус, зверху тепле повітря з плюсовою температурою з півдня.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так, арктичне повітря йде на південь західніше від нас.
А зараз в нас цікавий феномен – внизу мінус, зверху тепле повітря з плюсовою температурою з півдня.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Это как? наш щас наклывает циклон с балкан. только он идет по линии одесса николаев днепродым изюм.... по крайней мере так по карте показывет
Пока температура поднимается.Может и задождить таки
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
https://www.ventusky.com/?p=48.2;31.3;5&l=temperature
Циклон зараз несе арктичні повітряні маси через Білорусь по нашім центральним та західним областям в сторону Балкан. Безпосередня над Дніпром зараз протилежна хвиля повітря з Чорного моря.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
шо это за новогодняя иллюминация по ссылке. почитайте шо такое циклон и антициклон
дождь идет и оледеневает все на дорожках, перила на крыльце во льду...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Востаннє редагував L_Pt: 06.01.2017 о 22:35
а че оно в ледяной дощ не преврящалось с 12.00 как начал снег идти?
жаль. хороший снег выпал. был бы морозец -2...-5, красивый был бы праздник, часов в 17 еще была надежда...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Вышел на перекур, дождик мелкий идет... завтра будет весело )))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks