Рахунок Приват банку 4149 4978 4195 1926(грн.).
4149 4978 5390 5216(usd)
мама-Марчук Катерина Вадимівна.0935257825
Катерина Марчук
25 декабря 2016 г. в 12:56
Всім привіт!!!незабаром Новий Рік!другий у житті Єви.Перший ми провели в лікарні.Хочеться щоб він приніс нам здоров'я ,хочеться вірити у різдвяні дива! Зараз ми знаходимося у маленькому смт на Волині,через декілька днів плануємо поїздку у Дніпро до остеопата,масажиста,та ще декількох спеціалістів.не зважаючи на те що ми хочемо у клініку Німеччини,ми не можемо сидіти склавши руки. Нам потрібен постійно масаж та лфк. Як виявилось у нас часткова атрофія дисків зорових нервів обох очей,діагноз невтішний. Треба ще консультація. От і пакуємо свої сумки на деякий час до Дніпра. Ваша підтримка для нас важлива,тримайте за нас кулачки!!!!не забувайте репостити))))
Катерина Марчук с Євой Марчук.
20 декабря 2016 г. в 11:05
Доброго ранку,друзі. Це один із тих ранків коли моя Єва простнається задоволеною. Ніч без судом та спазмів-більшого щастя не треба!!! Дякуємо що не забуваєте нас репостити!!! Розповідайте про нас друзям та знайомим, будемо вдячні всім хто помолиться за нас !!!!
Катерина Марчук
18 декабря 2016 г. в 18:39
Свято Миколая! Чемнимм діткам він приносить солодощі та іграшки!Святий Миколаю ,принеси нам мішечок здоров'я!дай малюній терпіння!ми буди чемними )друзі,звертаємось до вас,зробіть репост,приблизьте нас до чуда!!Єва потребує вашої допомоги!
Катерина Марчук с Євой Марчук.
16 декабря 2016 г. в 11:29
Доброго ранку всім! Розпочинається новий день ,ми віримо що маленькими кроками впевненно будемо просуватися до своєї мети-здорового та повноцінного дитинства!але для цього нам потрібна Ваша допомога! Зробіть репост,по даруйте Єві шанс жити!!!!
Катерина Марчук
15 декабря 2016 г. в 20:35
Сьогодні знову була серія епіприступів((треба триматися,а серце крається на шматки !!!!!
Bookmarks