Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дід сам давав ссилки)))
сторінки 2-3 назад
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
Я не знаю умных слов...
Як закрити ФОП в Україні (припинення діяльності фізичної особи підприємця)
З 01.01.2016 р. набула чинності нова редакція Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань", яка зберегла діючий спрощений порядок закриття ПП.
Для закриття ПП також, як і раніше, достатньо подати державному реєстратору наступні документи:
• заява на проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця;
• оригінал паспорту;
• довіреність, якщо документи подає представник.
В результаті прийняття документів, держреєстртор видає повідомлення про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця.
І все! Тобто процедура припинення підприємницької діяльності фізичної особи підприємця складає 1 (один) день.
Що ж до питання проведення перевірок податковою та пенсійним, то змін до профільних порядків податкової та пенсійного не внесено. Це означає, що подача ФОПом держреєстратору форми про закриття підприємницької діяльності є підставою для проведення позапланових перевірок правильності нарахування та сплати податків (внесків).
Різниця зі старим порядком тут полягає в тому, що в ході закриття ФОП Вам не потрібно за власною ініціативою ходити до інспектора та стояти у нього "над душею" в очікуванні довідок. Необхідно просто вчасно реагувати на запити щодо надання документів та пояснень.
Зазначені вище зміни до законодавства прийняті у зв’язку з приходом законодавця до розуміння, що фізична особа підприємець, на відміну від юридичної особи, нікуди "не пропадає", а залишається після завершення процедури закриття ФОП "просто" в статусі фізичної особи без приставки підприємець. Проте, відповідальність по своїх зобов’язаннях, які виникли під час ведення такою особою підприємницької діяльності, залишається.
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
Навзаєм!
Я не знаю умных слов...
Ребенком не спекулируйте. У меня такой же ребенок. Все можно прочитать. А если прочитали последних пять страниц темы так вообще - там все это есть минимум три раза, и через интернет, и куда ногами топать сказано. И, обоже, даже хозяйка темы упомянута несколько раз, как человек, который с удовольствием поможет в вашем вопросе, но понятно не за ваши красивые глаза
ФОП с нужным кодом не по трудовым отношениям!
напиши подробно что надо в ЛС
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
нужно с паспортом и идентификационным кодом поехать на комсомольскую, 58 (здание внизу Кирова с надписью УКРОП). на первом этаже толпятся люди. Подходим к шайтан-автомату, берем электронный талон. принимает 10 регистраторов с общей скоростью примерно 50 человек в час. обед с 13-00 до 14-00. автомат дает талоны на всех кто подошел, принимают сколько смогут. талоны, выданные сегодня - завтра не принимаются, нужно брать новый
в соседнем кабинете покупаем бумажку "форма 12" за гривну. Заполнять только синей ручкой!
Саженцы морозоустойчивой плакучей шелковицы от 300 грн В НАЛИЧИИ 0950474491, 0963159132, 0632275146 http://forum.gorod.dp.ua/showthread....=1#post9471019
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks