Свеженапечатанные 500ки такая няшка в банкоматах... Аж слезы наворачиваются... А в магазинах карточкой нужно расплачиваться...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Свеженапечатанные 500ки такая няшка в банкоматах... Аж слезы наворачиваются... А в магазинах карточкой нужно расплачиваться...
тут треба головним ще додати "без відсотків"
якось на тітова біля атб стоїть душ 7 в банкомат ПБ. поруч пліч о пліч банкомат кредит дніпро.. чи атмосфера. не важливо. вільний. я підійшов (при тому що він розчехляється ну раз в 6 швидше так точно). зняв гроші відхожу кажу чого ви стоїте в черзі? карти ПБ обслуговуються в будь-якому банкоматі будь-якого банку без %. пішов. перейшов вже дорогу. озирнувся. гадаєш хоч одна душа перейшла до іншого банкомату? ні. ще двоє в чергу додалось
цікаво. а приміщення в яких знаходяться відділення ПБ (ну ті що в житлових будинках), вони також власність ПБ чи в оренду взяті?
з 26.01.2012 живу новим життям...
ну не будь якому... но ситуация похожая была - бо человек 9 стояло - я долго умолял в соседний укрсиб всунуть карточку... собственно это из оперы - не давайте денег этому черному волонтеру... та я не обеднею (с)
счастливые люди... для них 500 грн крупная купюра...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Интересно, а что теперь будет с латвийским Приватбанком?
Грузинский уже независимый.
Про латвийский такой информации я не нашел.АТ «ПриватБанк» (груз. პრივატბანკი) — грузинський банк. Був дочірнім банком українського ПриватБанку. 5 грудня 2014 року, повідомлялося про продаж ПриватБанку в Грузії грузинському Bank of Georgia.[1] Центральний офіс розташований у Тбілісі.
Вот что про латвийский на приватовском сайте написано:
AS "PrivatBank" (Латвія)
Самостійний банківський заклад ЄС, власником якого є ПриватБанк (Україна).
Писали что уже доллары выдают в Привате, правда не понял это относилось к депозитам или карточным счетам? А есть у кого опыт снятия евро или баксов уже с текущих счетов?
Всё для спутникового ТВ, цифрового dvb-t2, Т2 тюнеры, установки от частных до коллективных. (продажа - опт, розница, ремонт, монтаж) navisat.prom.ua (095)70-20-700
Не приходят квитанции на почту, даже после принудительной отправки, что с почтовым сервером, на долго?
Девочки в отделениях сидят и обзванивают всех клиентов.
Рассказывают, что ситуация стабилизировалась и все будет ок.
А еще пришло письмо "Спасибо что вы впервые расплатились карточкой голд блаблабла".
Пользуюсь этой карточкой уже несколько лет.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks