собственно сабж.
Транзитные номера-новый владелец.Какое время можно на транзитах кататься?Застрахерить на это время можно?(ГО)
Кто говорит 3 месяца,кто 10 дней.
![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
собственно сабж.
Транзитные номера-новый владелец.Какое время можно на транзитах кататься?Застрахерить на это время можно?(ГО)
Кто говорит 3 месяца,кто 10 дней.
![]()
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
телефон ГАИ подогнать?
ту так а мы откуда знаем ежели даже этот дядя то не знает???
и как дядя сказал так нужно и делать....
иначе будет бобо...
тоже что и было...
ну кто-нибудь скажет что в тему?
10 календарных, точно...
таки белый Секас купилсо?
зыыы немного не белый)такой-голубенькЫй=)
декабрь 2005 пробег 44 (ну эт такое дело) 33 украинских килогривны
Живой вполне)Едет шустренько довольно таки)
![]()
Только 10 дней.
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/la...887964559270077. Власники транспортних засобів - юридичні та фізичні особи або їх представники (далі - власники) зобов'язані зареєструвати їх протягом 10 діб після придбання або митного оформлення, чи тимчасового ввезення на територію України, або виникнення обставин, що є підставою для внесення змін до реєстраційних документів. Термін реєстрації може бути продовжено у разі неможливості власника транспортного засобу (хвороба, відрядження, інші поважні причини) вчасно її здійснити. Експлуатація транспортних засобів, не зареєстрованих у підрозділах ДАІ, а також без номерного знака "Транзит" забороняється.
3 месяца - это для других случаев.
Подборка законов о регистрации:
http://law.autoua.net/documents/car_registration/
Дам бесплатную консультацию как вам заработать на вашем сайте с любой посещаемостью. Шлите ссылку на сайт в личку.
Хозяин авто до продажи-3 месяцаДопис від *light*,Dec 23 2008, 21:28
новый владелец после оформления договора купли продажи-10 дней
ТОПИКСТАРТЕР-знакомо?![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks