Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 418 з 1506 ПершаПерша ... 3183684084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284685189181418 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 30110, показано з 8 341 по 8 360.

Тема: Борис Филатов

Дописів
    1 066

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    бугогага

так а як жеж тепер? тут же писали шо Боря/Корбан з Беней в контрі і він до Укропа ні сном ні духом? чергова зрада?
    Вы не шарите в партийной жизни Укропа. Сейчас у них Бенины люди захватили власть, чем вызвали раскол в их рядах. Филатов и Корбан по одну сторону, Палица и Коломойский по другую. А некоторые бегают и к тем, и к другим. Так что зрада зрадная.

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 790

Типово

Цитата Допис від molli 2 Переглянути допис
    Вы не шарите в партийной жизни Укропа. Сейчас у них Бенины люди захватили власть, чем вызвали раскол в их рядах. Филатов и Корбан по одну сторону, Палица и Коломойский по другую. А некоторые бегают и к тем, и к другим. Так что зрада зрадная.
    Беніні люди? В укропі?щось захопили? Та їх там 99% було з першого дня. Перестаньте
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Дописів
    1 066

Типово

Беніні люди? В укропі?щось захопили? Та їх там 99% було з першого дня. Перестаньте
    Я ж говорю, не шарите.

Звідки Ви
    Дописів
    29 790

Типово

Цитата Допис від molli 2 Переглянути допис
    Я ж говорю, не шарите.
    Добре. Якщо так, то тоді зливаюсь

Дописів
    39 400

Типово

http://strana.ua/articles/analysis/2...iz-partii.html
    http://strana.ua/articles/analysis/4...-v-partii.html

Дописів
    242

Типово

Nikolay Yanovij, tebe vpiznanky.
    Vykhod zi tverdoho poznaku.
    Benini compro!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 179

Типово

.... я точно ни хрена не шарю в этой политике. Партию созданную бениными людьми за бенины деньги вдруг захватили бенины люди. Неожидано.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    19 883

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .... я точно ни хрена не шарю в этой политике. Партию созданную бениными людьми за бенины деньги вдруг захватили бенины люди. Неожидано.
    Че тут неожиданного. Люби друзи это обычное явление. Когда Юля с Ющенко в десна на сцене. А потом рвут друг друга за сардельки.

Звідки Ви
    Дописів
    29 790

Типово

Нінадазавідовать (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 026

Типово

И теперь бенины люди будут обвинять Беню в рейдерстве
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 179

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Че тут неожиданного. Люби друзи это обычное явление. Когда Юля с Ющенко в десна на сцене. А потом рвут друг друга за сардельки.
    Ха... Юля с Ющенко... это еще с Руха началось... как только какая я то политическая партия получает место кормления в системе, в ней обязательно происходит раскол. Укроп не стал исключением. Теперь посмотрим выживет ли? До него пока никто не выжил..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дописів
    29 790

Типово

Ха... Юля с Ющенко... это еще с Руха началось... как только какая я то политическая партия получает место кормления в системе, в ней обязательно происходит раскол. Укроп не стал исключением. Теперь посмотрим выживет ли? До него пока никто не выжил..
    вангуэш хтось з ції трійки скаже комусь...

?

watra
    Guest

Типово

а виявляється..
    Журналист и бывший глава Консультационного совета при Генпрокуратуре Владимир Бойко прокомментировал в Facebook инициативу нардепа и председателя контрольной комиссии по приватизации Бориса Филатова обратиться к Генеральному прокурору с требованием возбудить уголовное дело по фактам изложенным председателем ОГА Днепропетровской области Игорем Коломойским.
    Ось читаю заяву народного депутата Філатова, адресовану Генпрокурору Шокіну, з проханням порушити кримінальну справу у зв’язку з повідомленнями в ЗМІ про те, що Коломойський, з його слів, бозна-скільки років тому платив гроші зятю Кучми Пінчуку. І це, мовляв, була прихована форма хабара — принаймні так вважає Коломойський.
    Про інтелектуальний рівень народного депутата Філатова давно вже ходять легенди, саги та анекдоти. Але я все ж таки думав, що в нього є хоча б помічники з середньою освітою. Де там…
    Та й інші підписанти цієї феєричної заяви, вочевидь, не здогадуються, що ніякі кримінальні справи в Україні не порушуються з 20 листопада 2012 року. Новий Кримінальний процесуальний кодекс України навіть не містить такого поняття, як кримінальна справа — є кримінальне провадження.
    Тому Шокін не спроможний зробити те, про що його просять народні обранці, оскільки зараз досудове слідство розпочинається з моменту внесення інформації про злочин у Єдиний реєстр досудових розслідувань — без будь-якого “порушення”. При цьому, Шокін не може в цей реєстр нічого внести, позаяк не має паролю доступу.
    Та й вносити нема чого: з 20 листопада 2012 року правоохоронні органи вже не зобов'язані реагувати на публікації в ЗМІ. А зареєструвати провадження в ЄРДР слідчий тепер може лише в двох випадках: або якщо надійшло письмове повідомлення про кримінальне правопорушення, або якщо слідчий сам виявив ознаки злочину. При цьому кримінальне правопорушення має належати до підслідності цього слідчого — як територіальної, так персональної та предметної.
    Тому є лише один законний шлях перевірити свідчення Коломойського про роздавання ним подарунків у грошовій формі: якщо Коломойський особисто подасть заяву про кримінальне правопорушення до Печерського РУ ГУ МВС України в м.Києві (хабарництво — це підслідність міліції), підтвердить свої покази під протокол та розпишеться в тому, що попереджений про відповідальність, встановлену ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про злочин.
    А вже після цього в міліції будуть вирішувати, на підставі чого закривати кримінальне провадження — або через відсутність події злочину (якщо Коломойський не зможе надати докази того, що він, дійсно, давав хабарі), або через те, що сплинув строк притягнення хабарників до відповідальності.
    Тим не менш, цей лист Філатова є достатньою підставою для того, щоби співробітники Печерського райуправління предметно поспілкувались з Коломойським. Річ у тім, що Ігор Валерійович абсолютно даремно сказав на засіданні комісії Філатова, що, мовляв, не несе відповідальності за те, що давав хабарі, оскільки заявляє про це публічно.
    Річ у тім, що стаття 369 КК України, яка встановлює відповідальність для хабародавців, раніше, дійсно, містила норму про те, що у випадку, коли особа, яка дала хабар, добровільно про це заявить, то вона звільняється від кримінальної відповідальності. Але безграмотному Філатову ніхто не підказав, що законом від 12 лютого 2015 року ця норма з Кримінального кодексу України виключена. І тепер хабародавець карається незалежно від того, чи заявив він про це правоохоронцям.”
    http://kstati.dp.ua/content/kak-fila...kogo-podstavil

watra
    Guest

Типово

дивувалися, що єпіфанцева моторилу жаліла..
    а філатов ще в 2015р писав, що поважає захарченка.
    О Захарченко, Плотницком и хуете из под ногтей.
    Безусловно они - убийцы. Они - предатели. Они дебилы, продавшие Родину ради эфемерных конструкций, поллюциозных снов Путена, выдуманных реплик и прочего идеологического мусора.
    Но они - мужчины, сделавшие свой выбор.
    Я ненавижу их, но не могу не уважать.

А что после сегодняшнего подписания будут делать...таксисты?
    Мусора линейных отделов?
    Интернет падаль?
    Вонючка Царев?
    Ватная гадость, которая шепчется по кухням?
    Прочая шерсть, готовая продать Родину за краюху или повышенную пенсию?
    Пидарасня, мечтавшая о русских танках?
    Буквально с завтрашнего дня они начнут переходить в латентное состояние.
    Подумайте об этом.
    И еще раз скажите Пете спасибо.
    Не прощайте хуету.
    Убийц можно понять и пощадить.
    Хуету никогда
    wtf ?
    http://kstati.dp.ua/content/filatov-...-i-plotnickogo

Дописів
    242

Типово

У нас дело идет к перевыборам.
    Боря - слит как неэффективный. Вижу только Бильцана, который не алё ваще, бл, посоны.
    Чего мы молчим:
    -где управленцы?
    -где братва?
    -где ФёдорычЬ?
    -где новая жизнь?

Запилим?

Дописів
    339

Типово

Цитата Допис від Зенит Переглянути допис
    У нас дело идет к перевыборам.
    Боря - слит как неэффективный. Вижу только Бильцана, который не алё ваще, бл, посоны.
    Чего мы молчим:
    -где управленцы?
    -где братва?
    -где ФёдорычЬ?
    -где новая жизнь?

Запилим?
    Все в мире относительно. Относительно кого Боря не эффективный?

Дописів
    242

Типово

Цитата Допис від Fierce Переглянути допис
    Все в мире относительно. Относительно кого Боря не эффективный?
    Относительно ГОРОДА.
    Вы еще спросите, кто такой Боря.

Дописів
    242

Типово

Удивительный народ. Даже в подъезде не могут создать БДСМ.

Дописів
    13 721

Типово

Удивительный народ. Даже в подъезде не могут создать БДСМ.
    це що?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 212

Типово

Относительно ГОРОДА.
    Вы еще спросите, кто такой Боря.
    Вот и такой мэр Борис был.

Сторінка 418 з 1506 ПершаПерша ... 3183684084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284685189181418 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті