Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Неужели тетку-актрисульку, в интернете оскорбляющую Украину и призывающую к сепаратизму и к уничтожению украинских патриотов вот так просто выпустят из страны?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Голик бдит, сепаратизм не пройдет!
Рыба не думает. Потому что рыба всё знает
Дивна тітка... Кожному нормальному дорослому зрозуміло, якщо ти носиш у сумці ніж та молоток, то повинен добре вміти ними користуватися у разі якщо тебе затиснуть у під*їзді на Тополях... Інакше тим ножем та молотком тебе ж і оприходують. Невже тітка проходила спецкурс по володінню холодною зброєю?
Чи в неї таке завдання партії було - припертися у театр з молотком та ножем, влаштувати конфлікта, використати холодну зброю ... А потім хтось подивиться на реакцію населення , влади та органів?...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Артистка-сепаратистка из Днепра назвала себя "жертвой режима" и сбежала в Крым
http://www.sobytiya.dp.ua/news/16/21447
Це "-", нашій владі та органам.
Как и говорил ранее,происходит сепарация населения. Это нормально,если бы не одно но...
Они уезжают не в обожаемую рашку,а на "загрязненную" оккупацией территорию нашей страны.
Та нах воно там кому потрібно - "жертва режима". Тим більш на кримє. Що цїй жертві з радістю якусь матеріальну допомогу там нададуть? Самі виживають. Що воно вміє? Якби молода була - то може десь в кабак співати. Стара вєшалка... Куди тих любітєлєй рашамиру, що на крим приперлися відправили? У Бурятію, чи куди?
Якщо вже випустили без пєнделя, то хай хоч зроблять щоб не повернулася. Хай у раші пенсію заробляє.
https://www.facebook.com/caminoell/p...53987561747304
"сподіваємося, що все (перейменування міста, вулиць..) скоро зміниться, незадоволених перейменуванням - 90% міста"Ірина Камінська поширила допис від Andriy Kylish.
3 год. ·
Продолжаю утверждать что в Днепре подогревают сепаратизм. И делают это сознательно.
Этот митинг был согласован с ОГА Днепра!!
отак . "90% містян" незадоволені. виявляється.
Аналитик ЦРУ @Mortis_Banned 10 ч.10 часов назад
Список направлен Суркову 19 мая. Знакомые фамилии видите?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks