Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: а Вам тепло?

Голосували
571. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • нет

359 62,87%
  • да

212 37,13%
Сторінка 316 з 1485 ПершаПерша ... 2162663063073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263664168161316 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 29689, показано з 6 301 по 6 320.

Тема: ОТОПЛЕНИЕ

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від GALINA88 Переглянути допис
    мене це дуже повеселило.
    з труби котельні жодної пари. квартири, певно винні.

watra
    Guest

Типово

./.
    Востаннє редагував vvatra: 19.10.2016 о 18:51

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від СераяМышь Переглянути допис
    переключайте нас прямо сейчас, мы хотим отопление
    а як? це ж не електрику з фази на іншу перекинути.. копати/рити/варити треба..
    та думаю порішають.. дадуть і тобі
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    я не настолько наивна, чтобы думать, что об этой проблеме узнали только сейчас.
    все всё знали, никто нифига не сделал за лето. значит манали они. как то так.
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    Танк
    Дописів
    7 368

Типово

Рабочая ж от ЮМЗ отапливается? копают и роют ежегодно, октябрь-раскопать, ноябрь-под снегом-дождем варить, к концу ноября- может быть дать тепло.

Дописів
    257

Типово

А если дом не осбб и не подписал договор с УК, кто в доме должен запускать отопление?!реорганизованный жэк в фирму?

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Кастрюлька Переглянути допис
    Рабочая ж от ЮМЗ отапливается? копают и роют ежегодно, октябрь-раскопать, ноябрь-под снегом-дождем варить, к концу ноября- может быть дать тепло.
    я не в курсе кто отапливает рабочую

титова точно отапливает теплотранс, как оказалось, это не городское теплоснабжающее предприятие, а сельское.
    котельная не на территории ЮМЗ, котельная через 3 дома от моего.
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

watra
    Guest

Типово

міськрада написала ж
    Дніпровська міська рада
    44 хв. ·
    У Дніпрі працюють всі міські котельні, – Михайло Лисенко
    У Дніпрі працюють всі міські котельні, які перебувають на балансі міськради. Про це під час прес-конференції 19 жовтня повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко. Посадовець наголосив, що поточні проблеми, які періодично виникають під час опалювального сезону, фахівці мерії невідкладно вирішують у ручному режимі. Михайло Лисенко навів низку прикладів, коли через недбалість самих містян без тепла залишалися цілі будинки. Так, найпоширенішою проблемою є невипущене повітря з радіаторів у квартирах, що розташовані на верхніх поверхах. Заступник мера також наголосив, що, порівняно з минулим роком, більш ніж в десять разів скоротилася кількість звернень до міськради стосовно проблем з опаленням. «Ситуація послідовно виправляється. Важливо, що всі наші котельні мають живлення. У них є газ, ми маємо ліміти, немає жодних проблем із постачальниками. На відміну від сусідніх міст і областей», – сказав Михайло Лисенко.
    Наразі проблемним питанням залишається ситуація з заводом «Південмаш». На його території розташована котельня, що забезпечує теплом частину будинків міста, однак підприємство не уклало договір та не має домовленостей на постачання блакитного палива. «Завод є власністю держави. Ще з серпня ми вели з ними всі можливі діалоги. Та до свідомості керівника заводу достукатися проблематично. Мер Дніпра Борис Філатов звернувся до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, і він особисто розбирається в ситуації з заводом», – розповів Михайло Лисенко.
    «Враховуючи такий досвід, це останній рік, коли ми обігріваємо будинки від котельні «Південмашу». Наступного року будуть встановлені невеликі котельні, які постачатимуть тепло в ці будинки. Також частина абонентів буде переключена на мережі «Теплоенерго» та міські теплові мережі», – зазначив посадовець.
    щодо робочої, хтось казав також, що від південмашу.

Дописів
    9 913

Типово

Цитата Допис від ксюха Переглянути допис
    у меня на поля тепла нет ( район славутича), а вот у малого в школе на Антоновича (свердлова) топят. еще сегодня на солнечном была - там тоже топят.горяченькие такие батареи
    у нас дома тепло(живем в районе ост. Комбинат игрушек), у младшей в садике тепло(293. ) А вот в школе холодно, и не известно когда будет отопление(22 школа)

изделия из репсовых лентhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=364534

Дописів
    13 721

Типово

я не настолько наивна, чтобы думать, что об этой проблеме узнали только сейчас.
    все всё знали, никто нифига не сделал за лето. значит манали они. как то так.
    Коли вже хоч хтось застрелиться?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    ну в сусідній "братській" новітній державі, якщо хтось не хоче, то можуть запросто допомогти ))

Звідки Ви
    Чечеловка
    Дописів
    210

Типово

Уважаемые, подскажите телефон горячей линии по поводу отопления в школах - область желательно. Дети сидят в холодных классах. Верхнюю одежду всех просят оставлять в раздевалках. Если дети начнут болеть - это только наши проблемы, а сделать каникулы раньше - это проблема вообще непонятно чья... Как все непроглядно у нас - на земле обетованной.

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    тоже жду

Звідки Ви
    карибский бассейн
    Дописів
    1 958

Типово

Цитата Допис від tyffany Переглянути допис
    Уважаемые, подскажите телефон горячей линии по поводу отопления в школах - область желательно. Дети сидят в холодных классах. Верхнюю одежду всех просят оставлять в раздевалках. Если дети начнут болеть - это только наши проблемы, а сделать каникулы раньше - это проблема вообще непонятно чья... Как все непроглядно у нас - на земле обетованной.
    тоже жду
    Для начала уточните у ЖЭКа (или ОСМД), спустили ли воздух в системе. Может и топят, но не удосужились подготовиться.
    Жизнь хитра. Когда у меня на руках все карты, она внезапно решает играть в шахматы

Звідки Ви
    bioshop.com.ua
    Дописів
    19 675

Типово

Цитата Допис від Юля-22 Переглянути допис
    у нас дома тепло(живем в районе ост. Комбинат игрушек), у младшей в садике тепло(293. ) А вот в школе холодно, и не известно когда будет отопление(22 школа)
    а у Вас теплотранс? я чуть выше 22 живу писала уже, что батареи холодные

но , честно говоря, мне еще не критично холодно, в квартире сейчас 18 градусов, так что могу еще тепло подождать
    Туристическое агентство GoToTravel.club
    Подписывайтесь на Viber канал

Дописів
    9 913

Типово

Цитата Допис від ксюха Переглянути допис
    а у Вас теплотранс? я чуть выше 22 живу писала уже, что батареи холодные

но , честно говоря, мне еще не критично холодно, в квартире сейчас 18 градусов, так что могу еще тепло подождать
    а пр. Поля это разве теплотранс, по моему это Міські тепломережі

изделия из репсовых лентhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=364534

Звідки Ви
    Днепропетровск - Каменское ;)
    Дописів
    13 638

Типово

Цитата Допис від tyffany Переглянути допис
    Обратиться на горячую линию губернатора можно по телефону: 0 800 505 600.
    Також тимчасово працює урядова гор линия номер 0 800 507 309.

ПС.. только толку от жалоб будет не много. Пока рассмотрят, неделя пройдет. Оставляйте ребенка дома, это единственный выход.
    Заколки и бантики, ободки ручной работы

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Ну шо сердешные, всё маятесь??? А говорили правый берег ылитный....

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 525

Типово

Юль, в садку дали вже))
    Ой, спасибо! Значит завтра выдвигаемся.Молодцы дядечки, вчера хорошо поработали.

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ну шо сердешные, всё маятесь??? А говорили правый берег ылитный....
    ну взагалі то не весь правий елітний)) Нам он нові труби в садку поклали, так це ж не значить шо весь правий елітний
    Цитата Допис від юлия ден Переглянути допис
    Ой, спасибо! Значит завтра выдвигаемся.Молодцы дядечки, вчера хорошо поработали.
    ну про "хорошо" це можна завтра вже казати.. якщо за ніч нічого не станеться

Сторінка 316 з 1485 ПершаПерша ... 2162663063073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263664168161316 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті