| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А де межа між русифікацією та переслідуванням української.
Зараз в раші кричать про переслідування в Україні російської. При тому що так звана «українізація» в нас тут це на три порядки менше, лише бліда тінь, русифікації 40 років тому.
Документи – різке зменшення україномовних шкіл, та повне знишення ВНЗ в Дніпрі вам підійде?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
..............
Востаннє редагував Самара11: 11.10.2016 о 20:00
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
\\\
Востаннє редагував Самара11: 11.10.2016 о 20:02
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ну с чем мне соглашаться? На каждом фестивале обязательно были выступления национальных коллективов. В почти каждом советском фильме обязательно присутствовал персонаж - украинец и кавказец (сам недавно на это обратил внимание). Добрую половину детских книг я прочитал именно на украинском. Украинский тв канал на русском не вещал. Просто жизнь расставляла свои приоритеты. Если бы мы (не дай Бог) после союза встряли бы в другую империю, то начал бы доминировать другой язык. Ну не могло быть иначе в той огромной стране. Как бы общался ты с узбеком?
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
только что в новостях по ICTV услышал, что нам не дают очередной транш кредита от ЕС на 640 млн. Условие - скасування мораторію на експорт леса-кругляка и обязательство каких то выплат переселенцам.
снимут наверное мораторий - всем хорошо будет - и Европе получать сырье задешево, а не готовые пиломатериалы, и нам кредит выделят
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks