Цитата Допис від Чорна вівця Переглянути допис
Повернувся з чергової відпустки та приступив до виконання службових обов'язків.
Налаштован оптимістично, хоча трохи засмучений цією історією з копами. Вчора був присутній на "облаві", сьогодні був на прощанні біля театру ім. Горького. Сумно.
Але ось що я хочу сказати. В мене є віра в людей та наше з вами кращє майбутнє. Якщо кажуть правду силовики про те, що вбивця пропонував хабар навевши ствол на копа, й той не погодився, хоча на кону було його власне життя, а також дивлячись на старого діда маршруточніка, який не злякався бути пристреленим за спробу затримання часу задля поїмки вбивці, це значить що є брати й мужні люди посеред нас, однаковими поглядами зі мною, і це дуже надихає. Це й є мої брати українці, ті, хто живе заради правди. Все інше не дає таких ярких кольорів.
Шановний Чорна Вівця... Мені дуже прикро, але моя віра в людей і краще життя, на жаль, випаровується... зараз знаходжуся в Києві (сподіваюсь, недовго я тут пробуду). Столиця шокувала як виглядом, так і людьми. Жадібні, наглі, амбіційні в гіршому розумінні (не вперше бачу в магазинах, як люди приходять просто відірватись на продавцях), ніякої доброзичливості, культури, любов до голубів - це викинути з балкона крошки, не дивлячись, чи йде хтось внизу, і ще багато чого. Засраний вокзал, запльовані вулиці, І це - столиця? Це - люди, які впливають на суспільство? Яка Європа, це просто смішно. Виродження, масового хоарактеру.

2 роки АТО, 2 роки незрозуміло якої стратегії, до чого йдемо, заради чого воюємо. Люди гинуть, але у нас нема війни. Росія агресор, але у нас АТО. Навіть курка загнана в куток, починає боротися.

Добре що ви у щось вірите. Мабуть тільки віра бійців і витягує поки що країну. Тому що у суспільстві, на жаль, ця віра тане.