Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 7855, показано з 1 по 20.

Тема: Ждешь ребенка. Часто задаваемые вопросы - пост №3. Том 59.

Деревоподібний режим

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Всім привітик! І ще раз дякую всім за привітання!
    Напишу звітик..
    Вагітність була довгоочікуваною і дуже бажаною! І сталося це саме тоді коли про це не думалось. Протікала впринципі добре, спочатку трошки полежала на збереженні і в першій половині трохи токс був але потім було все добре! 27.08 після того як облазили пів Дніпра в пошуках джинсів чоловікові, я побачила на білизні коричневий маленький згусток, подумала що це пробка але все одно трошки страшно стало. 28.08 зранку почала підтікати коричнева водичка зовсім трошки але я засумнівалась що це пробка і подумала вдруг це води... вирішили перестрахуватись і поїхали в рд. Там мене подивились, взяли аналіз на води, він не підтвердився і мене відправляють оформлятись в патологію! Я в шоці, жалію що взагалі поїхала в рд, виплакала всі очі, я так не планувала! Чоловіка відправила додому за їдою і речима а сама намагалась взяти себе в руки. І тут мій масік мене пожалів і вирішив перевести мене з патології в родзал)) в 13.00 в мене почались схватки з інтервалом то 6 то 13 то 7 то 14 хв.. я пішла до медсестри розказала і в 17.00 вона повела мене на огляд в род.відділення. Там сказали що можливо я входжу в родовий процес. Наступний огляд в 20.00 схватки кожні 5 хв. Сказали в 21.00 переходити в родзал. Приїхав чоловік, ми перебрались на 3 поверх, схватки були вже кожні 2 хв. Справді боляче вже стало десь в 22.30, принаймні я так думала)) чоловік дуже допомагав робив масажі, піднімав ногу мені коли я лежачи перечікувала схватки, казав що я супермамин і помагав стояти в позі супермамина))) В 00.00 вже було невиносимо боляче, знову огляд і мені кажуть що з 20.00 розкриття як було 2 см. так і лишилось. Проколюють пузир і починають всі мене вговорювати на епідуралку. Ще задовго до родів вивчала це питання і вирішила що ні мені ні синочку не потрібна ця анастезія і хоч в мене дуууже низький больовий поріг я обіцяла собі і дитині зціпити зуби і терпіти до останнього! Із-за того що розкриття не було в мене виступили сльози на очах, мені було дуже сумно і тяжко якось.. і ці розмови мол ти даремно ці схватки терпиш давай епідуралку.. ох це морально дуже тяжко але я відмовлялась і казала що буду терпіти! Приблизно в 00.30 схввтки були такі що хотілось волосся рвати та ще й почало мене тужити, тут я дуже злякалась бо передихати потугу як виявилось дууже тяжко, я кричала, прийшла лікарка і знову вговорює на епідуралку, я відмовляюсь, вона мене дивиться і каже що процес пішов, переходимо на ото родильне крісло! Ура! Ледве залізла на нього і почалось! Спочатку тужилась з криками, мене сварили що я весь рд перелякаю і розбужу) потім я зрозуміла що на крики трачу багато сили і почала тужитись мовчки. Ох довго я не могла витужити голівку, там було обвиття пуповиною і я синочка вперед а пуповина його назад( але ми це зробили! Голівка вийшла а потім мене розрізали, отут я вже кричала як то кажуть ніби мене різали, зірвала горло, але через декілька секунд я відчула і побачила свого синочка! 00.55 Найчарівніше дитя, найщачливіший момент, щасливі слова мого чоловіка і це щастя в його очах і голосі... я ніколи не забуду! Синочок був такий синій але закричав зразу, мені поклали його на животик і за декілька секунд він став розовеньким. Це дійсно не передаш словами коли маленьке чудо ворушиться на тобі...вся біль і переживання відходять і ти просто лежиш щаслива!
    Тут мене знов почали вмовляти на епідуралку або загальний наркоз щоб все зашити, я погодилась тільки на місцевий наркоз, просто не могла розлучитись зі своєю крохою! Зашивали майже годину, багато розривів + розріз. В родзалі тримали більше 3 годин так як мені не можна було рухатись, в палаті теж сказали ще 2 години спокійно лежати.
    Синочок Артемчик 3400 кг. 49 см. Здоровенький тьфу тьфу. Виписали на 6 день, перед випискою зняли шви але не всі. Завтра їду знімати решту.
    По рд. Дб, при потугах не дуже мені помагали, приходилось питатись чи тужитись чи як, часто чула як хочеш тужитись тужся... скупились по списку до родів, після родів дали ще один список, в післяродовому ще один список і дитяче відділення ще один... тому грошима нікому не дякували. Зранку заходив педіатр на 2 хв. послухати сина і акушерки кликали на обробку. Ну якось так. Вибачте за багато слів, якщо є питання пишіть)
    Востаннє редагував TinkaS: 08.09.2016 о 18:01

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті