Инфрачервона сушка:
Використання інфрачервоного випромінювання для сушіння продуктів харчування (фруктів, овочів, ягід, грибів, коренеплодів, м’яса, морепродуктів, снеків, сиру, чаю, трав, пилку рослин) забезпечує:
- надання привабливого товарного вигляду й збереження первісного складу оброблюваної сировини;
- практично цілковиту стерильність, за рахунок чого відбувається не лише повне знищення шкідливих мікроорганізмів, але й профілактика їхнього подальшого розвитку;
- активізацію біологічних процесів, які сприяють покращенню якості продукції.
І найголовніше – інфрачервоні промені НЕ завдають шкоди людському організмові й навколишньому середовищу. Отже, продукція зберігає всі свої корисні властивості, буде мінімально піддаватися псуванню, а термін її зберігання суттєво зростає.
Bookmarks