Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 34, показано з 1 по 20.

Тема: Російська імперія=СССР=РФ=агресор

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово Російська імперія=СССР=РФ=агресор

Як тільки Московське князівство стало на ноги, розпочалися загарбницькі війни московитів у кращих традиціях Орди. 1478 року Московія загарбало Новгородську республіку (через масову різанину новгородців), вогнем і мечем приєднало „богомєрзкую” Твер (1485), Псков (1510), „богопратівную” Рязань (1520), Сіверське князівство (1523), Казанське ханство (1552), Астраханське ханство (1556), Сибірське ханство (1582-83), Калмикію (1655), Лівобережну Україну (1667), Башкирію (1686), ліквідує навіть згадку про автономію України (1764 – всупереч всім пунктам Переяславських угод!), Крим (1783). 1801 року Росія окупує Грузію, 1815 – остаточно ліквідує самостійність Польщі, 1858 року Москва завойовує Амурський край, 1859 – Східний Кавказ. У 1868 році відбулося взяття Самарканда й підкорення Бухари, в 1873 році – Хіви, в 1876 році – Кокандського ханства, 1884 року було захоплено Мерв...
    Досліджено, що тільки у XVIII столітті Московщина зініціювала 17 війн, спрямованих на розширення кордонів імперії, в ХІХ столітті таких війн було 15. Від XV до кінця ХХ століття Росія збільшила свою територію в 57 (!) разів. Підраховано, що від кінця XV до кінця XX століття Росія щоденно здобувала 130 квадратних кілометрів чужої території.Більшовики не зруйнували, а навпаки, територіяльно всіма силами намагалися зберегти набутки імперії. В ході подій 1917-22 років російські комуністи втопили в крові спроби колишніх поневолених націй і народів Російської імперії дістатися незалежності й відновили ярмо Москви в „модернізованому” вигляді СССР.
    Але навіть куці форми „національних автономій” постійно обмежувались: наприклад, 1925, 1930, 1934 роками було здійснено приєднання до РСФСР українських земель Курщини, Білогородщини, Воронежчини. До 1924 року Україні належала значна територія нинішньої Ростовської області з містом Таганрог (за більшовиків Україна втратила землі Кубані, чималої частини Ставропілля та узбережжя Озівського моря). Російський совєцький імперіялізм продовжився захопленням країн Балтії, Молдови, „приєднанням” до СССР земель Західної України й Західної Білорусі. В ході інтервенції Москви проти Фінляндії 1940 року були загарбані фінські південно-східні терени. 1944 року була захоплена Тувинська Народна Республіка. У Німеччини Росія прихопила Східну Прусію, в Японії – Курильські острови...
    Серед тактико-стратегічних форм повзучого російського анексіонізму вагоме місце зайняли асиміляція і зросійщення неросійських народів на базі різних ідеологічних гасел („інтернаціоналізація”, „інтеґрація”, „творення нової історичної спільноти людей на базі злиття націй”, московщення освітньої справи в „автономних” республіках, тощо) і, звичайно, проведення цілеспрямованої міграційної політики під маскою „переселення народів” та „переміщення і перерозподілу трудових ресурсів”. Через механізм міграційних процесів шовіністи-великодержавники „тихо” розширяли етнічні кордони т.зв. „русскіх”. Ця „мирна окупація” „русскімі” республік Совєцького Союзу призвела до того, що нині майже в усіх нібито „автономних” республіках РФ представники корінної нації становлять меншину і навіть у деяких колишніх союзних республіках „русскіє” за численністю опинились на першому місці.
    Сьогодні ця окупація історичних територій корінних народів стає політичною зброєю московських великодержавників: проголошення „Придністровської республіки”, „кримська карта”, „захист” російськомовного населення, тощо).

Модератор Аватар для Oliver
    Дописів
    35 227

Типово

Dzhmil, супер, а ссылку на первоисточник можно ?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Вісник ООЧСУ, 1995, ч. 2, с. 97-98

Модератор Аватар для Oliver
    Дописів
    35 227

Типово

Dzhmil, а Интернете есть такое ?

Звідки Ви
    Визде
    Дописів
    1 316

Типово

Таварышч Dzhmil, нихарашо паступаит.
    Он лльот воду на мэльницу мировой буржуазии и прэждиврэменно раскривает стратэгический замисел Ставки Вирховнава Главнокомандования.
    Нихарашо
    Вэрно Я гаварю, таварищ Бэрия?

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Пан,Dzhmil, во первыч, Кокандское ханство в 1862 году. А в 1864 полковник Черняев отстроил крепость Токмак заново.
    Такие ошибки дают основания полагать в низкой правдивости Ваших данных.

Но я не об этом. Я вижу, что мои призывы остаются безответными. Вы добились своего. Вы считаете Россию=меня врагом. Если Украине выгодно иметь врага, она его получит.
    В отличии от Вас (пишу с большой буквы, потому, как уважаю достойных врагов) я умею прощать и просить прощения, искать компромис. Но от меня Вы больше не услышите слов, свидетельствующих о моей любви к идее национального возрождения. Враги не объясняются в любви.

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Dzhmil, Кокандское ханство было разрушено в 1862 году. А уже в 1864 году полковник Черняев отстроил крепость Токмак. Ошибки в Вашем сообщении дают основания сомневаться в правдивости и непредвзятости приведенных Вами данных.
    Я не об этом.
    Вы добились своего. Мои призывы остались безответными. Значит, Украине выгодно иметь врага- Россию=меня. Украина его получила.
    Больше Вы не услышите от меня ни слова в защиту Украины. В отличии от Вас я умею прощать и просить прощения. Я -враг, по Вашему определению.

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Цитата Допис від Aphelion
    Значит, Украине выгодно иметь врага- Россию=меня.
    Aphelion, а чи не завеликої ви думки про себе?

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Руслан... Просто Руслан., нет. Россия=я.
    Это вы низко ставите себя. Вы не равно Украина, следуя вашей скромности.
    Каккая бы Россия не была, она моя. А я её. На меня она может положиться.
    Я хотел бы тоже сказать и про Украину, но здесь я - враг.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Aphelion, сейчас придёт дедушка сталин и скажет, что если враги не сдаются, то их уничтожают
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Каккая бы Россия не была, она моя. Я хотел бы тоже сказать и про Украину
    А ви кажете, чому росіян ніде не люблять? Тому і не люблять, що мало вам Росії, а все хочеться побільше, побільше... Якась ненажерливість

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Dzhmil, вітаю!

На подібних темах я завжди задаю агресорам питання: "Для чого Росії Чорноморський флот". Так ніхто і не відповів. Моя відповідь: "Гвалтувати Україну"
    Если дамы начали носить уздечки, татуировки или прокалывать пупки, языки, соски и клиторы, то и в архитектуре что-то за это время изменилось.
    www.konstr.narod.ru

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Цитата Допис від Prokurat (старший)
    Dzhmil, вітаю!

"Для чого Росії Чорноморський флот".
    Защищаться от Украины - это военный флот
    Рыбу ловит - рыболовецкий
    Путешествовать - пассажирский
    Грузы всякие возить - грузовой.

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Aphelion,

Разве был случай чтобы российский (советский) Черноморский флот, базирующийся в Севастополе от кого нибудь защитился!

Если бы турки цепь через Босфор не повесили, то утонул бы флот под Цусимой, а так пришлось сдаваться туркам в гражданскую.
    Если дамы начали носить уздечки, татуировки или прокалывать пупки, языки, соски и клиторы, то и в архитектуре что-то за это время изменилось.
    www.konstr.narod.ru

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Aphelion,

Разве был случай чтобы российский (советский) Черноморский флот, базирующийся в Севастополе от кого нибудь защитился!

Если бы турки цепь через Босфор не повесили, то утонул бы флот под Цусимой, а так пришлось сдаваться туркам в гражданскую.
    При каких таких делах Цусима имеет отношение к Босфору?
    Кто сдался туркам в гражданскую войну? А с турками ли война была, гражданская?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Prokurat, маленьке вточнення: російську фльоту під час "громадянської" війни не здали туркам, а бездарно утопили, бо не знали, що з нею робити.
    До речі, за всю війну 1914-1917 рр. російська чорноморська фльота так і не провела жодної бойової операції. Взагалі, в москалей морські справи завжди стояли кепсько...

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Aphelion,
    При каких таких делах Цусима имеет отношение к Босфору?
    Самое прямое. Босфором Черное море заперто и превращается в озеро. Под Цусиму отправился Балтийский флот, под названием Тихоокеанский. Пришлось Черноморскому флоту еще 14 лет подождать, что бы быть потопленным.
    www.konstr.narod.ru

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Dzhmil,

маленьке вточнення: російську фльоту під час "громадянської" війни не здали туркам, а бездарно утопили, бо не знали, що з нею робити.
    Треба уточнити на яких кораблях евакуювалась біла армія: на пасажирських, торгових чи й на військових теж. І чи не туркам все це майно дісталося?

Може Корнійчук в "Загибелі ескадри" не увесь військовий флот потопив, а щось і туркам дісталося від білих.
    www.konstr.narod.ru

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Aphelion,

Разве был случай, чтобы на кого-то нападал? Что ж вы его так боитесь

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Aphelion,
    Разве был случай, чтобы на кого-то нападал? Что ж вы его так боитесь
    Севастополь жаль. Этот город может быть второй Одессой, а так из-за того что России хочется шантажиравать Украину, прозябать городу еще 12 лет.
    www.konstr.narod.ru

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті