Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 22 з 63 ПершаПерша ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1249, показано з 421 по 440.

Тема: Life:) | lifecell

Дописів
    1 099

Типово

Перейдите на "Зручний"

Spoiler Spoiler: Умови 

- перехід на ТП безкоштовний, але за особистим запрошенням (код переходу - *444# пробуйте можливо получиться, аудиторія одержувачів інвайтів - рандом);
    - територія дії ТП - вся Україна;
    - при переході на ТП відразу дають 30 днів безлімітних дзвінків у мережі;
    - по закінченні 30 днів: поповнення одним платежем на суму 25грн (або більше) - безлім в мережі на 90 днів, 0,35 грн/хв на ворогів, 1грн/50мб 3G (кількість пакетів не обмежена), 1грн/1смс по Україні.
    - по закінченні 90 днів: поповнення на будь-яку суму до 25 грн або якщо не поповнювати взагалі - тариф 0,5 грн/день дзвінка + інші умови вище;
    - кожне поповнення на 25грн і більше - продовжує безлім в мережі на 90 днів, дні не сумуються. гроші на рахунку залишаються.

Акції Бонус за вхідні та Доплачуємо за розмови не підключаються.

Дописів
    29 156

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Дякую
    У вас ультра така Тариф «Свободный Life Ultra»?

тобто з Броварами не буде зв*язку?
    Не, в Броварах низзя на него подключится...
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Амур
    Дописів
    1 321

Типово

ПЕрешел на свободный ультра, на удобный не перевелось. если б еще на 40 грн не надо было пополнять....., т.к. я их выговарить буду лет 5, а интернет не нужен.
    На Лайфе случайно нет аналога как Киевстар деньги?

Дописів
    1 099

Типово

Цитата Допис від 77ivan Переглянути допис
    ПЕрешел на свободный ультра, на удобный не перевелось. если б еще на 40 грн не надо было пополнять....., т.к. я их выговарить буду лет 5, а интернет не нужен.
    На Лайфе случайно нет аналога как Киевстар деньги?
    На свободном ультра кстати, можно подключить услугу "Легкая", за 15 грн/мес безлимит по лайфу и 50 минут на других операторов. Ну и на наем же есть «Безлимит на месяц” за 12,50 только по лайфу.

Дописів
    1 922

Типово

Цитата Допис від famous Переглянути допис
    На свободном ультра кстати, можно подключить услугу "Легкая", за 15 грн/мес безлимит по лайфу и 50 минут на других операторов ......
    Начиная с 10.08.2016, возможность подключения (активации) услуги «Легкий» будет закрыта - http://www.lifecell.com.ua/ru/mobiln...ify/offer-216/

Дописів
    1 922

Типово

Тарифный план «Свободный Ultra» - Внимание! С 11.08 стоимость безлимитных звонков внутри сети составит 0,50 грн. каждый день.
    "Шары" больше не будет!

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Люди, хелп! А как можно перейти с Вильного ретро на этот пакет? http://www.lifecell.com.ua/ru/podderzhka/change1/
    Родителей хочу перевести, им только звонки со мной внутри сети и нужны-то, а переводят автоматические на 3G какой-то.
    Востаннє редагував свч: 03.08.2016 о 11:55

Дописів
    13 721

Типово

В смс написали, что с3.08 обслуживание будет по этому тарифу http://www.lifecell.com.ua/uk/pidtri...gn=3g_smart_29
    Сейчас на счету 32грн.
    Сегодня пришло смс:"дневная плата с основного счета не оплачена. Ваш тариф0.75 грн за звонок в лайф. Пополните счет для безлимитных звонков на номера лайф"
    получеатся, что автоматом , используя деньги на счету не перевели на предложенный тариф...
    Надо самим?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Люди, хелп! А как можно перейти с Вильного ретро на этот пакет? http://www.lifecell.com.ua/ru/podderzhka/change1/
    Родителей хочу перевести, им только звонки со мной внутри сети и нужны-то, а переводят автоматические на 3G какой-то.
    Здесь за 15 грн в мес. будет бесплатный лайф и 30 бесплатных минут на др. операторы?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Здесь за 15 грн в мес. будет бесплатный лайф и 30 бесплатных минут на др. операторы?
    Пишут, что да. Только это ж 15грн как абонплата получается обязательная? Абонплату тоже не хочется.(((

Блин, чтоб разобраться с этой лайфовской хней, надо у цыган спрашивать - у них та же технология, вот лавэ-ой нэ-нэ.))

Дописів
    22 490

Типово

Цитата Допис від kian Переглянути допис
    Тарифный план «Свободный Ultra» - Внимание! С 11.08 стоимость безлимитных звонков внутри сети составит 0,50 грн. каждый день.
    "Шары" больше не будет!
    Не понял (по ссылке не видно) , получится абонплата в 15 грн/мес, вне зависимости от того, звонил или нет?

Дописів
    13 721

Типово

Вот тут пишуть что нельзя уже перейти на "звонки всем" https://red-forum.com/showthread.php?t=28354&page=5

Дописів
    13 721

Типово

Кто знает подскажите - можно ли перейти с свободного лайфа на "Звонки всем плюс"

Дописів
    1 922

Типово

Цитата Допис від Водила Переглянути допис
    Не понял (по ссылке не видно) , получится абонплата в 15 грн/мес, вне зависимости от того, звонил или нет?
    Полные условия (спойлер) тыцните и увидете. Правильно поняли, 50 коп. в день (15 грн. в мес.) и пофигу звонил или нет.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

А Свободный RETRO не закрыли что ли? У меня еще працюе.

Дописів
    1 922

Типово

Кто знает подскажите - можно ли перейти с свободного лайфа на "Звонки всем плюс"
    Все тарифы из поста #408 для простого перехода недоступны, на них переводил Life:) на своё усмотрение.

А Свободный RETRO не закрыли что ли? У меня еще працюе.
    Видимо до Вас ещё очередь не дошла.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

kian,
    спасибо, теперь понятно.

Получается сейчас сделали, что все пакеты с абонплатой. Никто не в курсе, а у других операторов та же фигня?
    Востаннє редагував свч: 03.08.2016 о 12:54

Дописів
    22 490

Типово

kian,
    спасибо, теперь понятно.

Получается сейчас сделали, что все пакеты с абонплатой. Никто не в курсе, а у других операторов та же фигня?
    у оператора МТС еще остался 3Д Ноль, на котором списывается ежедневная плата в случае исх. звонка. Но для перехода он не доступен.

Дописів
    13 721

Типово

Зміни з 10.08
    Все включено ультра
    Увага! Починаючи з 10.08.2016 року обсяг місячного Інтернет трафіку в Пакеті послуг буде збільшено до 2 ГБ, а місячна плата становитиме 49 грн. Обсяг Інтернет трафіку в денному Пакеті послуг буде збільшено до 75 МБ, вартість становитиме 2,5 грн.
    Увага! Починаючи з 10.08.2016 року обсяг місячного Інтернет трафіку в Пакеті послуг буде збільшено до 3,5 ГБ,а місячна плата становитиме 79 грн. Обсяг Інтернет трафіку в денному Пакеті послуг буде збільшено до 100 МБ, вартість становитиме 4 грн.

Смартфон+

Увага! Починаючи з 10.08.2016 року обсяг місячного Інтернет трафіку в Пакеті послуг S буде збільшено до 3 ГБ, а місячна плата становитиме 45 грн. Вартість денного пакету послуг становитиме 2 грн.
    Увага! Починаючи з 10.08.2016 року обсяг місячного Інтернет трафіку в Пакеті послуг M буде збільшено до 5 ГБ,а місячна плата становитиме 65 грн. Вартість денного пакету послуг становитиме 3 грн.

Все включено 49
    Увага! Починаючи з 10.08.2016 року обслуговування на умовах тарифного плану «ВСЕ ВКЛЮЧЕНО 49» буде припинено. Абонентам вказаного тарифного плану надається можливість по 16.08.2016 включно без додаткової оплати перейти (здійснити міграцію) на будь-який інший тарифний план, доступний для підключення. В іншому випадку, починаючи з 10.08.2016 обслуговування буде продовжено на умовах тарифного плану «Смартфон+ M».

3G+ СМАРТФОН ULTRA
    Увага! Починаючи з 10.08.2016 року обсяг місячного Пакету послуг S буде змінено на 2 ГБ Інтернету, 75 хвилин на номери інших мобільних операторів та фіксованого зв’язку України, 75 SMS-повідомлень на номери lifecell та на номери мереж інших мобільних операторів України. Місячна плата за пакет S становитиме 50 грн. Обсяг денного Пакету послуг S буде змінено на 100 МБ Інтернету, 3 хвилини на номери інших мобільних операторів та фіксованого зв’язку України, 10 SMS-повідомлень на номери lifecell та на номери мереж інших мобільних операторів України. Денна плата за пакет S становитиме 2,5 грн. Можливість переходу на тариф буде закрита. Акцію "Вдвічі більше Інтернету" буде деактивовано для абонентів, в яких вона активна.

ВАЖЛИВО!!! Тарифи Вільний ультра, 3g Вільний та Легкий підключення буде закрито з 10.08.16.
    ......

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від Водила Переглянути допис
    у оператора МТС еще остался 3Д Ноль, на котором списывается ежедневная плата в случае исх. звонка. Но для перехода он не доступен.
    Не, я по поводу тарифов без обязательного пополнения и чтоб ничего не списывалось . Ну чтоб как на Вильном Ретро у меня- почти месяц после пополнения бесплатно без списания, а дальше уже плата. Думаю поменять этих лайфовских наперсточников на другого оператора, или там тоже такие же наперсточники?

Сторінка 22 з 63 ПершаПерша ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті