| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...Кроме того, я записал тебя в Мастера Доски, мировой турнир по серфингу на северном побережье Оаху 26 декабря. Тебе надлежит поработать над скоростной балансировкой, Ральф. Ты полетишь на гребне разрушающейся волны на скорости до 80 или даже 120 км/ч, и чего-чего, а падать тебе точно ни к чему...
А ви кажете робот- такі відповіли, ще веселіше- послуги немає, але ви нам винні
Telecom, може допоможете розібратися? Чи то треба надіслати офіційну заяву про зняття з мене абонентської плати з вказуванням пунктів постанови КМУ, котру вони порушують?
Викладаю текст-
Оператор-
Добрый день!
Приносим извинения за задержку с ответом.
Повідомлення розсилаються системою автоматично, мають інформаційний характер. Ми згодні з Вами, що ситуація є вкрай неприємною. Але зі свого боку можемо надавати Вам тільку ту інформацію, яка присутня у заявці. І терміни там, напревеликий жаль не вказані. З приводу перерахунку, то він зроблений повністю за листопад, а вже із грудня плата не нараховується. Єдина сумма, яка Вам нарахована 357.16 грн. за дострокове припинення користування послугою телебачення (адже Ви підписували договір на нерозторгнення з нами на 24 місяці). Що стосується договору, то нажаль у нашому єкземплярі такого пункту, який Ви вказали не бачимо. Можливо Ви можете вислати нам скрін-копію того варіанту, який є у Вас, і ми зможете розглянути данні більш детально.
Моя відповідь
Договір, стандартний про встановлення та надання платних послуг телефонного зв`язку. №140740) Де в пункті 3.1 вказано, що послуга Інтернет є додатковою ( це значить, що її надання підпорядковується дії цього договору) .А в пункті 7.2 про пеню у розмірі 25% від добовою абонплати за перевищення терміну ремонту, але не більше ніж за 3 місяці.
Тепер про Цифрове телебачення (VegaTV). "Договір на нерозторгнення"- я не розторгав договір, ви припинали надавити мені послугу, внаслідок технічних несправностей з вашого боку, а згідно з цим договором плата може нарахуватися і це НЕ АБОНПЛАТА, а штраф- лише якщо я розірву договір зі своєї ініціативи, чи Оператор, внаслідок несплати мною НАДАНИХ послуг чи то умов Публічного договору. Чого немає. Внаслідок цього в мене офіційні питання-
-Чи надаються телекомунікаційні послуги (а саме послуги цифрового телебачення та інтернет) за особовим рахунком 933562, з 17.11.2015 ?
- Чи досі активна заявка на технічні несправності №1908632 по Особовому рахунку 933562
- Чи Надається послуга Цифрове телебачення (VegaTV) через телефонну лінію.
-Чи була заборгованість по особовому рахунку 933562 на момент подання заявки №1908632
- І останнє- Чому і з яких міркувань і на яких підставах ви вирішили, що можете порушувати постанову КМУ "Про затвердження Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг". Згідно з цією постановою я маю право на не сплату абонентної плати за весь час пошкодження телекомунікаційних мереж.
Востаннє редагував Tyxa: 12.06.2016 о 15:27
Электромонтаж. Весь спектр. 050 451 22ноль2 Артём
Фашисты будущего будут называть себя антифашистами. The Fascists of the future will be the anti-fascists.
По телефону говорили, повреждение в распределительном шкафу. Ну раз за неделю такое починить не могут, то видимо, не судьба...
Можно ли закончить 18-летнее сотрудничество через "личный кабинет", без визитов? К сожалению, телефон и инет на разных людей оформлены, так что два раза ходить придется.
это что? За отсутствие с декабря телефон. и интернет-связи?Шановний абоненте!
Повторно нагадуємо Вам про наявність заборгованості з оплати послуг, надані телекомунікаційною групою Vega (особовий рахунок № 354420).
Станом на 14.06.16 сума заборгованості становить: -104,27 грн.
Просимо Вас протягом 3-х днів сплатити борг.
У разі неоплати ми будемо вимушені почати процедуру стягнення боргу.
Аналогичное пришло и мне. При чем телефон и инет не работают с октября 2015.
Уважаемый Телеком, прошу помочь получить вразумительный ответ куда девались наперед проплаченные суммы за телефон за два месяца(лс200038 ) и инет тоже кажется за два месяца.(лс903677) и откуда появились задолженности -124 грн и -44.80
Я понимаю, что робот и рассылка.Ну так отключайте их по лс/четам где есть заявки на ремонт. Ведь когда хоть на день просрочка абонплаты вы тут же отключаете и умеете это делать.
Пытался выяснить этот вопрос по тел.177 чуть ухо не отвалилось и 20 минуте я сдался, так и не услышав оператора.
Востаннє редагував Bot 1: 14.06.2016 о 13:06
Действительно, по заявке №2050317 должен быть выполнен перерасчет.
Возможно, произошел сбой в работе программного обеспечения, из-за чего перерасчет не был выполнен автоматически.
Со своей стороны направил запрос в соответствующий отдел для осуществления перерасчета по Вашим услугам.
Рассылка уведомлений производится всем автоматически, независимо от того предоставляется услуга или нет.
...Кроме того, я записал тебя в Мастера Доски, мировой турнир по серфингу на северном побережье Оаху 26 декабря. Тебе надлежит поработать над скоростной балансировкой, Ральф. Ты полетишь на гребне разрушающейся волны на скорости до 80 или даже 120 км/ч, и чего-чего, а падать тебе точно ни к чему...
Telecom подскажите пожалуйста, "Правду" и "Левый" опять вырезали, как недавно, в прошлый раз ?
Опять повторяется ситуация, с отсутствием связи ЛС 1077741 ФИО К.Е.С. сегодня утром около 5:00 пропал инет, как и в прошлый раз утром, индикация оптического линка есть.
PS: Похоже Вегу кто то конкретно вырезает или такое нелепое стечение обстоятельств...
Востаннє редагував kosmich: 15.06.2016 о 09:02
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks