Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Австрия
Албания
Англия
Бельгия
Венгрия
Германия
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Польша
Португалия
Россия
Румыния
Северная Ирландия
Словакия
Турция
Украина
Уэльс
Франция
Хорватия
Чехия
Швейцария
Швеция
Это просто сказка для ушей, наши болельщики научили английских петь песенку про х@йлоТак что не только завтра на 25 минуте первого тайма её услышим, а может быт и сегодня
https://twitter.com/Zn_Portnova/stat...18294600036352
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Албания - Швейцария 1-2
Словакия - Уэльс 1-1
Россия - Англия 0-3
Турция - Хорватия 0-2
Польша - С.Ирландия 2-2
Германия - Украина 1-2
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
В турнирной таблице добавил вкладку "Общий балл". Там участники отсортированы по набранным ими баллам (в порядке убывания).
Ні. Мото. С350![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Записки з Франції. Руслан Ротань ставить проти Росії
Півзахисник збірної України Руслан Ротань в інтерв'ю Миколі Василькову спрогнозував фіаско збірної Росії на старті чемпіонату Європи 2016 року.
За його словами, нагнітання у пресі ситуації навколо гри ніколи не заважає.
"Це у газетах можуть писати про політику, про принциповість, а виходять грати футболісти, які цього навіть не чули. Я сподіваюся, що насильство, яке є на вулицях Марселю, не перенесеться на трибуни стадіону", - сказав він.
"Ось тоді справді можуть виникнути проблеми й у гравців. А так між росіянами й англійцями немає якихось принципових відносин, наскільки мені відомо", - додав Ротань.
На думку футболіста, в Англії дуже сильні гравці, і цей склад сильніший за російський в рази.
"І хоча все буває, я думаю, що перемога команди Ходжосона буде обов'язково. Я буду максимально обережним, поставлю 2:1 на перемогу Англії", - підсумував він.
Руслан Ротань
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
а чо. Албания норм так бегают
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Албанцы очень достойно отыграли.....респект...
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Фух, я угадала результат.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks