| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не втримаюсь
Зачотний срачик!)
літофіли гірші за порохоботів
повеселили)) Гострота реакцій ще більше змушує замислитись і, водночас, зрозуміти, що "кожному своє" і "кожен має те, на що заслуговує".
ЗІ: Я Катеринослав давно не рекламую (тут - тим більше), бо у них і місць зараз в школі фактично немає - бажаючих більше за можливості закладу.
А от реакція тих, хто слухняно платить державному закладу "благодійні внески" нагадує "я лоханувся, то нехай і інший лоханеться"![]()
Ви - еліта, ви - із ЛІТа(цікаво, хто ж придумує ці слогани і оди для ЗМІ?)
Є ще гірші люди. Вони читають та скринять чуже листування, підглядають в замкову шпаринку та при цьому повчають інших людей жити. Збоченці такі. По простому - гнилі люди. Але що поробиш, куди ж їх діти: своєї теми в них немає(й завести не можуть), їх навчальний заклад займає верхні щаблі тільки в одній таблиці(за розміром платні), ніхто їх не любить(а вони ж так багато платять!!!), таке життя... Мучаться одним словом.![]()
СЛАВА УКРАЇНІ!
Шановний, справа в тому, що я плачу за навчання, харчування, перебування і за свою оплату я чекаю і отримую відповідні умови і відсутність "суб"єктивізму", "окремих випадків" і такого іншого, а Ви - фактично в чиновничу кишеню і виправдовуєте це і самодурство по відношенню до власних дітей. Ото й уся різниця
Я не підкреслюватиму, що можу і зі свого боку запустити в Ваш бік, що це Ви заздрите тому, що хтоь знаходить можливість вчити діей в приватній школі. Але... вважайте, що Ви цього не бачили)))) Бо тема про ЛІТ, я тут свою школу НЕ хвалюсь, НЕ рекламую, НЕ бажаю обговорювати і прошу НЕ провокувати і не перекручувати. Це Ви піднімаєте цю тему постійно. Хочете поговорити - велкам в відповідну тему, десь була. Я та розпвім все-все включно з недоліками.
З легкістю могла би промовчати, але сьогодні не настрій толерувати хамів і тролів
Востаннє редагував Ірчик: 09.06.2016 о 08:48
Лучшее для будущих абитуриентов - это дождаться результатов ЗНО и сделать соответсвующие выводы ... Если вы думаете что вы кого то напугали белой рубашкой или наличием дресс -кода , как такового - то ваша миссия провалилась . Гораздо приятнее наблюдать белые рубашки , чем например джинсовые шорты и вьетнамки ( как пришла девочка из нашего класса в школе) Размер взноса тоже ни для кого не секрет - его озвучивали на собрании . Ваши язвительные замечания в адрес этого заведения , говорит только об одном - ЛИТ Вам далеко не безразличен )))
Ага, мы тоже слышали. От тех, кто учился. А не от трындычих, которым абы тут потрепаться и которые к ЛИТу отношения не имеют. )) Вышиванки у нас нет и не будет. Мы считаем, что любовь к Родине одеждой доказывать не нужно. Но, правда, в нашем классе никого на эту тему не нагибали. Я бы ответила, но прецедента так и не было. Ну и, повторюсь, по поводу костюма тут писали много, но наши два так и висят в шкафу. ))
И вопрос: вам уже д/з на лето по всем предметам дали? Нам пока ни одного. )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks