Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Австрия
Албания
Англия
Бельгия
Венгрия
Германия
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Польша
Португалия
Россия
Румыния
Северная Ирландия
Словакия
Турция
Украина
Уэльс
Франция
Хорватия
Чехия
Швейцария
Швеция
Табличку для прогнозов прикрутил.
Ставки можно уже делать.
Первый матч - в пятницу, в 22:00.
Играем![]()
Саше67 большое спасибо за создание темы (я её уже около недели жду)! Отдельная благодарность victу за перечень каналов трансляций!
С удовольствием поучаствую!![]()
Брови нарисовать можно. Мозги - нет.
(с) Ф. Раневская
На 11747V30000 На Сириусе (сейчас Астра 4А) Появилась Украина HD специально под Евро 2016. Шарится на Екстра ТВ. Это для тех кто понял.
ЗЫ русские будут транслировать на Матч ТВ и Футбол 1. Тоже есть в HD.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
от саме заради цього і я терпів волю.. цінник вже підняли до 100 грн в місяць.. але показує україну/футбол1/футбол2 в цифрі досить добре.. підключав по акції футбол 1 нд/2нд.. не можу сказати що бачу досить велику різницю між звичайною цифрою і нд на своєму 37 дюймів.. так, вблизі звісно є відмінності коли придивитись але не на стільки
у них доречі і без цифри, в аналозі йдуть "україна/футбол1/футбол2".. і знову ж таки непогано.. але різниця по ціні цифра 93, аналог 73, то якось ролі вже й не гра.. але ж 6льо є безкоштовний тріолан аналог-цифра.. але знову ж у нього немає ні там ні там ф1/ф2.. тільки україна.. а от дивлюсь по програмі з 01,07 все євро йтиме по україні.. то ото першого і закінчиться наше співробітництво з волею і полізу на тріолан.. футбол 1-2 як припече і вега з її 14 мегабітами тягне можна подивитись шо)) сумніваюсь що дніпрушу в чемпіонаті показуватимуть ф1/ф2)))
з 26.01.2012 живу новим життям...
А че открытие в 21.40 кроме канала Украина никто не будет показывать??? Хотелось бы в ХД...
подпись
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks