Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 15, показано з 1 по 15.

Тема: "1+1" готовий судитися з Луценком за "наклеп"

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 398

Типово "1+1" готовий судитися з Луценком за "наклеп"

Телеканал "1+1" готовий ініціювати судовий позов до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за "наклеп" через звинувачення на адресу каналу, озвучені в ефірі 30 листопада, які "1+1" називає безпідставними і такими, що шкодять його репутації.
    http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/2/85442.htm

Нет слов. Одни эмоции
    Я помню как эта тварь в 2004 на майдане пацанам гвоздички запихивала в щиты... Дали власть ублюдку.

Дописів
    668

Типово

Цитата Допис від Ykov Переглянути допис

Нет слов. Одни эмоции
    Я помню как эта тварь в 2004 на майдане пацанам гвоздички запихивала в щиты... Дали власть ублюдку.
    Вообще в данной ситуации трудно выбрать определенную позицию, зная как покупаются сюжеты, но и милицию нашу грех оправдывать! Да и сам Луценко мне не симпатичен ни как политик, ни как человек!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

сильные эмоции помогают в штыковой атаке, но не в мозговом штурме..

если вспомнить, кто сейчас контролирует 1+1, то ничего сверхъестественного в обвинениях Луценка нет.

хотя, конечно, он уже тоже врос в систему и с него станется защищать и таким образом "честь мундира" коллег..

Звідки Ви
    Екатеринослав
    Дописів
    2 162

Типово

Цитата Допис від shpiler Переглянути допис
    Вообще в данной ситуации трудно выбрать определенную позицию, зная как покупаются сюжеты, но и милицию нашу грех оправдывать! Да и сам Луценко мне не симпатичен ни как политик, ни как человек!
    Сюжеты там вполне внятные. Давно пора что-то с произволом делать. Система МВД бесконтрольна уже лет 20. И не таким клоунам как Луценко там порядок наводить. Тут нужны радикальные меры.

Дописів
    668

Типово

Цитата Допис від Blackout Переглянути допис
    Сюжеты там вполне внятные. Давно пора что-то с произволом делать. Система МВД бесконтрольна уже лет 20. И не таким клоунам как Луценко там порядок наводить. Тут нужны радикальные меры.
    Радикальные меры нигде не нужны - горький опыт истории! Надо брать умом, а не бездумностью!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    199

Типово

Система МВД совершенно ни причем! Система нашей жизни, государства, менталитета, ценностей, в конце концов, причем. Представьте на секундочку, что все стали добрые и честные. А Луценко - обычная политическая фигура, будь там Иванов или Петров было бы тоже самое!

Звідки Ви
    Екатеринослав
    Дописів
    2 162

Типово

Цитата Допис від shpiler Переглянути допис
    Радикальные меры нигде не нужны - горький опыт истории! Надо брать умом, а не бездумностью!
    Умом там не взять. Там же СИСТЕМА! Она переварит любые половинчатые меры без всякого для себя ущерба.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 398

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    сильные эмоции помогают в штыковой атаке, но не в мозговом штурме..

если вспомнить, кто сейчас контролирует 1+1, то ничего сверхъестественного в обвинениях Луценка нет.

хотя, конечно, он уже тоже врос в систему и с него станется защищать и таким образом "честь мундира" коллег..
    Луценка там и близко не трогали. А то, что этот удод бросился защищать своих бандитов без суда и следствия только подтверждает факт - "мент мента не здаст". Вместо того, что бы разобраться с каких бананов посыпались угрозы фигурантам сюжетов, он наехал на "бандитскую студию по отмыванию денег канал 1+1". Вся система (не только ментовская) завязана на беспределе. Хоть одного мента наказали, сотворившего по пьянке ДТП с летальными? Или тех уродов, которые девочку на стадионе отметелили?

Вы открыли ресторанчиГ в месте, которое приглянулось какому-нить депутатишке? Ждите в гости СЭС, горгаз, электросеть, налоговую, пожнадзор, охрантруда, обэп, обоп, ГАСК, ГлавАПУ, ну и на последок простых и честных ментов.
    Востаннє редагував Ykov: 02.12.2008 о 19:41

Дописів
    4 351

Типово

Я как раз смотрела этот сюжет. Мое мнение Лузенко в новостях, вместо комментариев адекватных, нес полную ересь. На все поставленные вопросы отвечал очень громко и не по сути. Все комментарии которые он давал были только , что нельзя сталкивать СБУ и МВД. Действительно , большего прыща в попе и юридически не образованного министра( в этой области) гос-во еще не видало. Поэтому для меня, не
    удивлением исковое заявления против Луценка.
    Не претендуй-будь!
    Не обещай-действуй!
    Не мечтай-свершай!

Типово

Цитата Допис від Ykov Переглянути допис

Нет слов. Одни эмоции
    Главмусор виправдовується на 1+1 http://www.1plus1.ua/video/

Дописів
    668

Типово

Умом там не взять. Там же СИСТЕМА! Она переварит любые половинчатые меры без всякого для себя ущерба.
    Что конкретно предлагаете?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 783

Типово

Система не только там, она везде. И в правительстве, и в медецине и... продолжать можно очень долго. А почему никто ничего не говорит о произволе врачей и работников социальных служб? Просто ментов пропиарили и по этому обо всех остальных забыли.
    Створення 2D анімації

Звідки Ви
    Washington DC
    Дописів
    6 843

Типово

Система отражает развитие общества. И уйдет она сама и постепенно, когда общество до этого дорастет. А до этого момента, даже если будет переворот, если он происходит в незрелом для реформ обществе, все вернется на круги своя, так было еще в древнем Египте, где восставшие рабы сами становились рабовладельцами, так и по сей день продолжается.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

http://www.telekritika.ua/krugli-stoli/2008-12-10/42550
    Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ:

– Очевидно, тему треба розділити на дві. Перша – загальна проблема, яка є темою сьогоднішньої зустрічі. І окремішня – ситуація щодо «1+1» та МВС. Мені здається, тут буде зручніше викласти свою позицію, бо в ході передефірних спілкувань я її спокійно викладав. Всередині ефіру, на жаль, будучи в стані емоційної дискусії, яку нав’язували журналісти, можливо, не всі мої аргументи були почуті.

Перше: МВС визнає, що у нас є і порушення, і зловживання, і навіть злочинні дії наших працівників. Не буду себе хвалити, але, по-моєму, я був першим міністром, який це публічно визнав. Вже не останній, бо визнавав це і пан Цушко. Мало того, ми не просто визнаємо, пасивно слідкуючи за ситуацією, але й активно протидіємо цьому явищу. Перш за все, правда, що 4,5 тисячі наших працівників були притягнені до дисциплінарних стягнень протягом цього року з ініціативи внутрішньої безпеки. Це правда, що 450 працівників за ці дисциплінарні проступки було звільнено з МВС. Це правда, що 501 кримінальна справа за нашою ініціативою була відкрита Генеральною прокуратурою чи органами прокуратури проти майже 400 наших працівників. Щоб зрозуміти співвідношення: 501 кримінальна справа на наших працівників з нашої ініціативи і 80 – з ініціативи СБУ і прокуратури.

Отже, як підкреслювалося на спільному засіданні антикорупційних органів прокуратури, СБУ, МВС тощо, наша внутрішня безпека є найефективнішою у правоохоронних органах.

Власне, хвалитися тут немає чим. Це означає, що у нас процвітають і зловживання, і навіть злочинність. Тим не менше, міліція не є відокремленим островом, вона така, яким є суспільство. І ми реагували і будемо реагувати на всі критичні зауваження. Можу сказати, що більшість перевірок внутрішньої безпеки є наслідком листів громадян або публікацій засобів масової інформації.

З іншого боку, скажу: те, що робив канал «1+1», спочатку для мене було абсолютно очевидним, правильним кроком. Як і всі інші публікації у друкованих засобах масової інформації, особливо «Факти», «Україна молода», «Сільські вісті». Можна назвати безліч видань, на які я особисто реагую. Сьогодні з десяток центральних газет і практично всі національні канали під нашим моніторингом. Я щоденно отримую цю інформацію, в тому числі на інтернет-сайти, стосовно яких ми обов’язково проводимо службові перевірки.

Канал «1+1» прийшов до нас і попросив дати інформацію, зокрема відеоматеріали щодо зловживань, порушень, які були виявлені всередині МВС. Ми їх надали. Надали і матеріали, і публічні коментарі відповідальних осіб. Серед цих матеріалів було декілька нових для нас сюжетів, щодо яких нині проводяться службові розслідування. Були й старі сюжети, по яких давно вже завершились розслідування, мало того, є висновки.

Мене насторожує те, що при оприлюдненні цих сюжетів абсолютно випускається реакція МВС на ці події. Візьмімо два приклади – здається, перший і останній сюжети. Перший – Чернігів, надзвичайна подія: в ході операції УБОЗу вбито підозрюваного. В той же день внутрішня безпека затримала всіх причетних до цього. За нашою ініціативою прокуратурою було порушено кримінальну справу. Є вже заарештовані – не затримані, а заарештовані працівники міліції. Відсторонено від займаної посади, а потім звільнено з органів внутрішніх справ начальника УБОЗ області – як людину, яка, звичайно, не була в ході цієї операції на місці, але яка мала інструктувати і координувати дії своїх підлеглих. Покарано низку інших посадових осіб.

Але саме цієї інформації ми не почули при показі відеоматеріалу. Натомість як реакція МВС надається одна фраза прес-служби УБОЗ про те, що затриманий, скоріше за все, був членом організованого злочинного угруповання. Мені здається, це дещо інший коментар.

Позиція друга, серединний сюжет: Запоріжжя, дуже відомий для всіх журналістів, хто цікавиться кримінальною темою, пологівський маніяк. Очевидно, що треба було поставити часові рамки, що заступник міністра внутрішніх справ СРСР особисто очолював операцію і затримали не того. Знову-таки, по цьому факту у прокуратури є затримані слідчі й оперативники, які активно звинувачували ту людину. Натомість ми цього не чуємо. І в 2005 році вже силами міліції, якою я тоді керував, затримано справжнього злочинця, який зізнався, нині засуджений тощо.

І останній сюжет – знамениті ірпінські події. Я дізнався із засобів масової інформації про неадекватні дії обласного «Беркута» в Ірпені Київської області. Нами проведено службове розслідування. Нами покарано у дисциплінарному порядку тих, хто був задіяний в операції. А тих, хто неправильно проінструктували особовий склад, – це начальник міського відділу Ірпеня – знято із займаної посади. Але знову цієї інформації не чути.

В міліції є купа проблем. Вони були, є і, боюся, будуть. Але мені здається, неправильно створювати у глядача враження безкарності в міліції за ці порушення. Я наполягаю на тому, що відповідальність у більшості випадків, які оприлюднюють засоби масової інформації, настає. Я вважав це ключовим у дискусії з каналом «1+1». Якщо показувати проблеми міліції, то, очевидно, треба давати слово міліції, як вона на них реагує. Натомість цього не було.

Друга частина наших непорозумінь. Після того, як канал «1+1» два тижні поспіль показував ці сюжети, це, зрозуміло, привернуло увагу громадськості, зацікавлених осіб. Ми продемонстрували легалізовані, у законному порядку отримані дані прослуховування підозрюваних у скоєнні особливо тяжких злочинів на території Луганської області, один із яких переховувався в Криму, інший був у Москві. Вони, спілкуючись між собою про шляхи уникнення відповідальності, говорять про те, що зараз головне – зняти начальника УБОЗ. У нас є ці роздруківки, вони можуть бути доступними для кожного з вас.

Я дослівно казав: я не звинувачую канал «1+1» у замовних матеріалах. Я попереджую про те, що їх можуть використати злочинні елементи для уникнення відповідальності за скоєні злочини. Тому прошу давати точку зору міліції після кожного сюжету, який ще не завершений судовим вироком. Мені здається, це коректне прохання. Натомість телеканал чомусь вважає, що я його звинуватив. Ні, я в прямому ефірі сказав: я вас не звинувачую, а попереджую. Мало того, в цих роздруківках ви побачите і прізвище Луценко, бо вони обговорюють: або давайте скаржитись Луценку, щоб він звільнив начальника УБОЗ, або писати на «1+1», або платити конкретні гроші. І остання фраза: «в общем, общак готов платить любые деньги, чтобы решить вопрос».

Я ще раз кажу: не вважаю, категорично не вважаю, що всі або навіть якась частина матеріалів, оприлюднених «1+1», є фінансово залежною, заангажованою тощо. Але така проблема формування, викривлення інформації на користь підозрюваних може бути.

Наведу приклад того ж Луганська. Мама затриманої особи, яку звинувачено у наркозбуті, говорить, що все це неправда і що його катували і в нього відморожені ноги. Канал це подає як факт. А я кажу, що існує довідка медичної експертизи, яка зазначає: у нього екзема чи псоріаз, тобто хвороба, яка не має жодного відношення до його перебування в ізоляторі. Причому довідка Мінздраву, а не МВС. До того ж, до рішення суду оприлюднювати одну точку зору – що ця людина точно не наркозбутчик – м’яко кажучи, некоректно.

Тому, з моєї точки зору, у нас немає чи війни чи конфлікту з «1+1». Вчорашній лист, який я отримав від каналу, це підтверджує. Вони пишуть мені: прошу надати матеріали, згідно з якими ви звинувачуєте нас у замовності і т. д. Відповідь: якщо ви дивилися прямий ефір, керівники каналу «1+1», то я надав ці матеріали прямо в прямому ефірі. Я надав роздруківку розмов осіб, підозрюваних у скоєнні тяжкого злочину, які змовляються якимсь чином стимулювати вигідний їм сюжет, аж до розміщення журналіста в їхніх готелях, будинках і т. д. І я надав їм інформацію про те, що МВС, на жаль, в ході ліквідації одного з конвертаційних центрів Житомирської області отримало серед інших сотень фірм, які зливали туди кошти, також і платіжки «1+1». Я при цьому не звинувачую канал «1+1» у розкраданні чи якихось кримінальних злочинах. Я казав: проведіть службове розслідування і з’ясуйте, що це за ситуація, коли ви платите 100 тисяч за використання майна, якого не було в цієї фірми.

Як ви розумієте, в мене дуже складна ситуація. По ідеї, треба зараз Житомирському УБОЗ їхати на канал «1+1» і робити виїмки. Я вважаю це неправильним. Я вважаю правильним, коли ми надаємо дружньому каналу інформацію, який має провести службове розслідування і дати нам відповідь. Бо йти зараз на канал УБОЗу – це не мої методи. Якщо не буде ініціативи «1+1», я не збираюся судитися з ним, хоча формально, юридично ми можемо знайти море питань, які можна оскаржувати в суді. Але я певен, що практика, коли керівник державного органу, тим більше силового, судиться із засобом масової інформації, – відійшла і має відійти у минуле. Треба з’ясовувати всі конфліктні питання або непорозуміння за круглим столом.

Тому я дуже вдячний за ініціативу «Телекритики» зібратися за цим круглим столом. Я дуже сподіваюся, що канал «1+1» хоча б опосередковано отримає цю інформацію. Ми не воюємо із засобами масової інформації. Ми тільки наполягаємо на тому, що безкарності і безконтрольності у нас не існує. У нас є проблеми і ми це визнаємо. Але не варто в будь-якій, особливо нинішній ситуації формувати образ міліції як безконтрольних безпредєльщиків. Це не відповідає дійсності. Я, звичайно, готовий до будь-яких запитань.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 172

Типово

... я все не могу решить, что для меня является ярким символом "оранжевой" эпохи. Гринжолы на Евровидинье, или Луценко на посту министра МВД.... мы (хотя и не все) сами это заслужили, я и понимаю автора темы, который как и я "этих" туда не выбирал, ну и что....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті