Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 8 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 142, показано з 1 по 20.

Тема: Запитання до поінформованих дніпропетровців:

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    33

Типово Запитання до поінформованих дніпропетровців:

Чи правда, що Тимошенко (діючий Прем"єр-міністр) володіє сіткою магазинів "АТБ" (Дніпропетровськ)?

Цю інформацію "підкинув" Власті.нет - на мою думку, доволі паскудненький такий сайтик, "з душком". (під час виборів "спеціалізувався" на роздуванні всіляких найнеймовірнішихї пліток і брехні)

Цей начебто "факт" (володіння Ю.Т. магазинами) одразу ж спростував у коментарі хтось із Дніпропетровська.

В принципі, з урахуванням нашої української дійсності, я б у цьому не вбачав нічого ганебного. В кінці кінців магазин - це ж тобі не "Криворіжсталь" чи нафтопереробний якийсь там Лисичанський і навіть не "Рошен"...

Однак під час виборів я усіх своїх спірозмовників переконував, що Тимошенко на сьогодні нічим не володіє, (а ЄЕСУ було багато-багато років назад і давно розгромлено) бо як тільки б щось було, одразу трубили б по всіх "дружніх" каналах, газетах і сайтах (як "синіх" так і "помаранчевих", адже є й такі!).

А ще кажуть, що Юліна не то мама, не то тьотя, не то дочка (чорт його знає!) володіють якимось гранітними кар"єрами (Токівське родовище, здається)...

Однак я все ж таки думаю, що якби ця інформація (АТБ і граніти) булаб хоча б якось підтвердженою, Юлині "друзі" роздували б її набагато активніше.

"Просвітіть", місцеві, мене столичного.

Дякую.

Дописів
    5 444

Типово Re: Запитання до поінформованих дніпропетровців:

Цитата Допис від Олег Непокора
    В принципі, з урахуванням нашої української дійсності, я б у цьому не вбачав нічого ганебного. В кінці кінців магазин - це ж тобі не "Криворіжсталь" чи нафтопереробний якийсь там Лисичанський і навіть не "Рошен"...
    В володінні Криворіжсталлю теж нема нічого ганебного. Чи "Форд Мотор", наприклад.
    Однак під час виборів я усіх своїх спірозмовників переконував, що Тимошенко на сьогодні нічим не володіє
    В вас були підстави так говорити?

Щодо АТБ. В магазинах АТБ я Тимошенко не бачу, про її участь в справах підприємства інформації нема. Також АТБ не виглядає як дещо, маюче преверенції від влади.

Модератор Аватар для Oliver
    Дописів
    35 227

Типово

Олег Непокора, есть такие слухи, что АТБ и некоторые другие компании подконтрольны Юле, но лично устава и списка учредителей в руках не держал

Карьер да был у нее на заре предпринимательства (в 90-х), и не думаю что она его кому-то отдала

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 723

Типово

есть такие слухи, что АТБ и некоторые другие компании подконтрольны Юле
    Есть такие слухи
    но лично устава и списка учредителей в руках не держал
    Там Юли нет

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Ни у Тимошенко, ни у Порошенко, ни у Зварича, ни у кого из власти нет ничего. Весь их доход - зарплата депутатов или министров.
    По бумагам. Вы нигде не найдёте такую информацию. А если найдёте, то это будет либо провокация, либо вынужденная мера.

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    33

Типово

В володінні Криворіжсталлю теж нема нічого ганебного. Чи "Форд Мотор", наприклад.
    Та будь-ласка! На здоров"я! Але ж... "бізнес має бути відділено від влади" Для мене не є аксіомою те, що якщо Порошенко володіє "кондитерською імперією" "Рошен" + "автоімперією" "Богдан"+"ЛуАЗ" і займає посаду секретаря РНБО (при Ющенку це те, що було глава АП при Кучмі ) то це обов"язково іде на шкоду національним інтересам. Те саме можна сказати і про Третякова - 1го помічника Президента (дрібний нафтовий ділок, який тепер хоче стати крупним )

Однак про цих хлопців я знав ще, мерзнучи на Майдані, і, якщо чесно, дуже сумнівався (вже тоді) що Ющенкові легко буде відділити ЇХНІЙ бізнес від НОВОЇ влади... Однак я вірив, що, ставши Прем"єром, Тимошенко якраз і буе працювати на "розділення сіамських близнюків бізнесу і вдали" (її висловлювання). І дійсно - Тимошенко РОБИТЬ! Однак я не сподівався, що бізнес-оточення нового Президента візьметься за старе-КУЧМІВСЬКЕ і буде вставляти Уряду палки в колеса, як то було у 2000р., коли Ю.В. нещадно рубала суркісню і медведчуччя (обленерго).

А про "підстави так говорити" (що Юля СЬОГОДНІ не має своїх "структур") я вже сказав і ще раз повторю: якби було хоч щось, то вже би давно і активно розтрубили + ще й дофантазували б "вагон і маленьку тележку"! А якби інформація буладостовірною і "вилізла" ще при кучмі, то... самі розумієте, ЩО б залишилося від тих магазинів

То ж у мене дійсно були всі підстави вважати, що Юля нічого не має - хіюа може якісь збереження (через 10 руки і за 3-9 земель) ще з ТИХ часів.

Якщо ж інформація про АТБ (чи мамині і дочкині граніти) підтвердиться, то це не значить, що я завтра піду на Майдан з плакатом "Юлю геть!" Однак у мене вже не буде аргументів, щоб заспокоїти бабку біля парадного, яка буде волати "вот відіш, а твоя Юля тоже олігарх і бандітка".

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Олег Непокора,
    А про "підстави так говорити" (що Юля СЬОГОДНІ не має своїх "структур") я вже сказав і ще раз повторю: якби було хоч щось, то вже би давно і активно розтрубили + ще й дофантазували б "вагон і маленьку тележку"! А якби інформація буладостовірною і "вилізла" ще при кучмі, то... самі розумієте, ЩО б залишилося від тих магазинів
    Я не знаю чем она владеет ввиде собственности на Украине, но то, что деньги украденные у Украины где-то у нее имеются и деньги немалые ( по разным подсчетам 1,5 млрд. долларов), в это верю. Мало того, не обязательно иметь доход с собственности, можно иметь доход со взяток, с предоставления преференций, с лоббирования той или иной структуры, с шантажа накоец, во всем этом Юля ас.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 918

Типово

Цитата Допис від Vedma
    Я не знаю чем она владеет ввиде собственности на Украине, но то, что деньги украденные у Украины где-то у нее имеются и деньги немалые ( по разным подсчетам 1,5 млрд. долларов), в это верю.
    А что такое "украденные у Украины"? Украина - это "что" или "кто"? Это Вы или я? Или территория? Или бюджет?
    Я бы изменил мир! Но Бог не дает мне исходники...

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    963

Типово

...Юлька настоящая бизнес-вумен...ср*ла она на ваши высокие оранживые идеи дайте ей еще годик и она вас продаст...купит...и еще раз продаст но у же дороже

Дописів
    5 444

Типово

Цитата Допис від Олег Непокора
    Однак у мене вже не буде аргументів, щоб заспокоїти бабку біля парадного, яка буде волати "вот відіш, а твоя Юля тоже олігарх і бандітка".
    Ви багато часу втрачаєте на аргументований діалог з такою бабкою?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Halyavnik,
    А что такое "украденные у Украины"? Украина - это "что" или "кто"? Это Вы или я? Или территория? Или бюджет?
    Лямзнула газ, за который пришлось Украине возвращать деньги. Так кто это возвращал я или Вы?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 918

Типово

BERSERK, если она такая бизнес-вумен, то продаст и тебя тоже...

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    963

Типово

Halyavnik, только я к этому готов, а оранжевые нет...знаешь как обидно когда твой идол ссыт тебе на голову

Типово

Цитата Допис від Vedma
    Лямзнула газ, за который пришлось Украине возвращать деньги. Так кто это возвращал я или Вы?
    А газ где??

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 918

Типово

Vedma, Лямзнула? А кто это "возвращал"? Их "реструктуризоровало" правительство под Кучмой...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 918

Типово

BERSERK,
    _pavel, а за газ вообще-то не рассчитались предприятия, которые его потребляли...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

_pavel, Газ, на то он и газ, что вот он есть, а вот его нема

Звідки Ви
    Днепропетровск, Depeche Mode
    Дописів
    5 902

Типово

Олег Непокора, Юля к агротехбизнесу отношения не имеет, хотя его владельцы ей знакомы.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 818

Типово

Олег Непокора
    На 100% гарантировать, что АТБ, пусть и через десятые руки, не принадлежит Юлии Владимировне - не буду, ибо наверняка не знаю... Учредители АТБ - были раньше связаны с ЕЭСУ, но есть мнение, и не только моё, что ушли они оттуда не очень хорошо, и бизнес этот только их и никаких дивидендов Тимошенко не приносит. Да и, как Вы правильно отметили, если было бы малейшее подозрение на иной расклад, АТБ порвали бы на тряпки вслед за ЕЭСУ ещё до Януковича, просто так, из принципа... Аффтор той статьи: http://dp.vlasti.net/index.php?Scree...n=dp&id=110318 прсто слышал звон а не знает, где он...
    Что касается карьеров - то имеется в виду скорее всего вот это предприятие: http://www.beutaga.com.ua/main.html Действительно, это бизнес сестры Юлии Владимировны... Если кто-то скажет, что это "структура" Тимошенко - то только от избытка яда в организме

Звідки Ви
    Днепропетровск, Depeche Mode
    Дописів
    5 902

Типово

Vedma, Когда вы говорите, складывается впечатление что вы бредите (с)

Сторінка 1 з 8 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті