Виявляється карман Шустера цікавить не лише мене. Пішли чутки про Фірташа. Навідь сума названа. 5 лямів...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Виявляється карман Шустера цікавить не лише мене. Пішли чутки про Фірташа. Навідь сума названа. 5 лямів...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вроде ту же передачу смотрел. Правда не до конца, на выступлении Столярчук выключил.
Тем не менее, никакого нарочитого подтекста передачи не увидел. Равли на части шоколадное очко, так пора уже.
95% темы была про коррупцию которая ухордит вразнос, т.е. вот-вот перейдет грань, когда ее можно будет обуздать.
Распад? Конечно после стадии истеричного мародерства страны будет дальнейший рапад, а что же еще? Что, есть другие варианты?
Если и сумма названа, значит пистеж 100%, ага отчитался прям еврей, сколько ему засевают)))
имхо куда показательнее какие депутаты за него во время наезда мазу тянут, оппоблока там вроде нет. Так что лошкинские высеры опять мимо кассы, пусть чемоданы пакует и возарию пособие собирает.
пряма подача - "шоколадное очко", технічна контекстна - розкол, паралель днрлнр.
це звичайне питання. тобто, актуальне і критичне. передивіться фрагмент з бурштину, питання шустера і опитування щодо розпаду.95% темы была про коррупцию которая ухордит вразнос, т.е. вот-вот перейдет грань, когда ее можно будет обуздать.
варіант з історіі -диктатура.Распад? Конечно после стадии истеричного мародерства страны будет дальнейший рапад, а что же еще? Что, есть другие варианты?
а так - нічого іншого, розпад за лозунгом "народовластіє" і допилювати залишки без торбинок на центр. народовластіє Донбасу майже допилило заводи на метал, копанки торжєствуют.
до речі по Фірташу. Завжди вважалось, що Пєтя людина Фірташа, а навіщо він ще до нього літав. Й от ніби то Фірташ платив Савіку за рограм Пєті. Що сталося?
ЗІ ну не вірю я що Фірташ заплатив не заючи за що..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ха-ха... Фирташ, " венский наставник" пэти - спонсор шустера ... аналитеГи![]()
Здесь ничего хорошего уже не случится …
ніколи не вважалося, що Пєтя людина Фірташа. Удар - проект Фірташа, так, не новина.
політика - це ситуативні об`єднання з певною метою, на наших теренах мета -коритогроші. і, якщо в поточному часі мета не реалізується - нові об`єднання, ставки на майбутнє, на інші предмети та персони.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks