Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
совсем ужасно?
тогда- только уезжать.
Ну, или таки неверно подобраны препараты. Они, препараты, действуют совершенно по-разному у разных людей. И нужно только методом тыка подбирать.
я в пик сезона, конечно, вся опухшая и сопливая. Но жить можно. Главное, вирус не подцепить. Тогда - ужас(((
Це третій курс. ПО насічкам у мене "++++" на амброзію, полин, соняшник. В перший же серпень/вересень я майже не пила антигістаміни, вільно ходила по місту, навіть виїзджала за місто . Дієта так і залишилась , однак я вільно споживала томати, баклажани. Навіть кавуни спробувала стримано після 27річного "кавунного посту".
Мені допомогає.
Втім, я йшла з таким настроєм, щоб не допустити астму. Просто, хоча б спинити подальший розвиток алергії.
Кимон , не розповсюджуйте плітки. Жодної ін"єкції не зроблять при АСІТ , якщо пацієнт поскаржиться на самопочутя. Навіть банальна нежить - то вже протипоказання для чергової ін"єкції. Звісно, шкіра в місті ін"єкції має відповідний вигляд тимчасово. Як при нанесенні насічок, однак це минає швидко.
Лучше уж СИТ курс пить.
Сегодня с Романовой говорил по этому поводу, сказала пить и дальше
На пыльцу решили не делать пробы, сделали на пыль.
+++ на домашнюю пыль))
Тут была подпись
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks