| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Порошенко за 2 дня произвел в генералы 10 человек
http://censor.net.ua/news/381284/por...ly_10_chelovek
Заигрывает. Формирует своих среди вояк. Эту шоколадную язву чую долго будем вырыгивать с трона. Этот конь не убежит.
Идет война слабоумия с мракобесием.
Ты записался добровольцем?
да ни на что... построить нормальное государство он не способен, это уже видно даже последнему идиоту. Построить собственную вертикаль, скажем так для диктатуры, у него тоже не выходит, большое сопротивление "не друзей" и плохая организация и разные интересы у "друзей".. воровать тут банально нечего, а "спонсоры" бабло ему давать перестали, поэтому воровать выходит тоже под вопросом.. так что я даже затрудняюсь тебе ответить что у него может получится...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Шурик Г. (гость), Это конечно не мое дело. я понимаю шо он прет непадецки, Но бы советовал выдыхать уже этот "прекрасный воздух майдана".
Вот оно че....а я думал кабмин экономику поднимать должен, а не чужие деньги дерибанить....
Порошенко: Не буде нового уряду — не буде 1 млрд від МВФ
Понеділок, 28 березня 2016, 22:58
Президент Петро Порошенко заявив, що без призначення нового уряду Україна не отримає 1 млрд доларів від МВФ.
Про це він сказав під час зустрічі із депутатами фракції БПП, повідомляє джерело "Української правди".
"Не потрібне російське телебачення, коли є новини демократичних сил на нашому телебаченні. Політичні технології на фоні горя на Донбасі страшні. Ніхто не виграє внаслідок дострокових виборів", - заявив Порошенко.
"У США чекають на Україну, але ми маємо знайти сили і обрати новий уряд. Мова йде про 1 млрд кредитних гарантій МВФ у разі призначення нового уряду, нову програму щодо оборони держави, що затверджена в Конгресі. Не буде рішення - не матимемо гарантій МВФ і програми", - додав він.
"Ми одна команда, рішення має приймати не тільки прем'єр-міністр, а спільно. Місяць немає уряду. Не працює уряд, депутати, окрім тих, хто під АП мітингує замість того, щоб працювати", - продовжив Порошенко.
Президент також звернувся до депутатів Сергія Лещенка та Мустафи Найєма із запитанням "Чого ви говорите про ГПУ, а мовчите про уряд, там менше свербить?".
"Ризик дострокових виборів є і наближується з кожною хвилиною. "Красавці" з нашої фракції допомагають цьому", - заявив Порошенко.
На фракції також йшлося про те, що дедлайн щодо зміни уряду — 31 березня, а генпрокурора Віктора Шокіна у відставку мають відправити 29 березня.
Як відомо, 30 березня Порошенко вирушить із візитом до США.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
О.уетьПрезидент також звернувся до депутатів Сергія Лещенка та Мустафи Найєма із запитанням "Чого ви говорите про ГПУ, а мовчите про уряд, там менше свербить?".![]()
Порошенко совершил переворот: ЦИК по приказу АП без голосования ВР лишает нардепов мандатов.
...начало в ссылке...Выполняя приказ Банковой, Центризбирком созвал ВНЕОЧЕРЕДНОЕ и ЗАКРЫТОЕ заседание комиссии, на котором за 12 (двенадцать!!!) минут принял решение изгнать из парламента «неправильных» депутатов и назначить на их место именно тех, на кого указал Порошенко (заметьте — не следующих по списку, а именно тех, кого назвали на Банковой).
http://elise.com.ua/?p=184473#hcq=bLmwMGp
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks