Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 6 з 32 ПершаПерша 12345678910111213141516 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 626, показано з 101 по 120.

Тема: #какбымайдан 2016

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Антон Ходза
    10 год ·
    Допустим, я в команде политтехнологов президента Никарагуа.
    И у нас тут народ недоволен. Зрада никарагуанская, плюс памятная дата, во время которой люди будут особенно активно вспоминать все бока и залёты нашей власти. Того и гляди выйдут на митинг и будут что-то толковое требовать.
    Но это не проблема
    Мы этот процесс возглавим.
    Берём ультрагипернационал радикалов никарагуанских, и даем им карт бланш побузить - витрины побить, гостиницу "Эль Койот" захватить, разрешаем вести себя нелицеприятно. Чтобы ни один сытый буржуа никарагуанский в этот день не смел показаться на центральной площади, а сидел дома и негодовал.
    Параллельно мы бы гневно клеймили этих самых радикалов, обвиняя их в связях с Венесуэлой, чтобы окончательно дискредитировать подобные движения на будущее.
    Вот такой был бы план. Но у нас не Никарагуа.

Учитывая что отель Казацкий, в котором разместились митингувальныкы, принадлежит миноороны, то выглядит весьма все правдоподобно.
    отак, бац, і вся накидана конструкція автора руйнується через маленьку деталь - готель вже більше 5 років не є майном МО. серед агітаторів "всєнамайдан" IP нємнога кацапське.

про кого я? люба казачкина https://www.facebook.com/profile.php...782463&fref=ts
    лена турова https://www.facebook.com/lenatyrova56?pnref=story

ну і Стьопа Мазура, прям всю теорію конспірологічну "нікарахуа" зкурив https://www.facebook.com/skitalec?fref=ts

а те, що на підхваті у кацапів радикальні настроїї - природнє, було б кому підхватити.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Как по мне, то явная затея Медведчука...
    не тільки.
    коба - це наливай.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Гэроям слава! Панду Вальцмана гэть
    Честно говоря, я уже устала задавать всем порошенконенавистникам этот вопрос, т.к. ни от одного из них так и не дождалась ответа. Но таки рискну еще и Вас спросить - а вдруг ответите? Итак, уважаемый знаток, внимание, вопрос: кого Вы считаете ЛУЧШИМ кандидатом на пост Президента? Допустим, убрали Порошенко. Дальше кто? Кого на его место?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    отак, бац, і вся накидана конструкція автора руйнується через маленьку деталь - готель вже більше 5 років не є майном МО. серед агітаторів "всєнамайдан" IP нємнога кацапське.

про кого я? люба казачкина https://www.facebook.com/profile.php...782463&fref=ts
    лена турова https://www.facebook.com/lenatyrova56?pnref=story

ну і Стьопа Мазура, прям всю теорію конспірологічну "нікарахуа" зкурив https://www.facebook.com/skitalec?fref=ts

а те, що на підхваті у кацапів радикальні настроїї - природнє, було б кому підхватити.
    кусок с витяга сьогодняшній це спростовує

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
    Назва юридичної особи "ГОТЕЛЬ "КОЗАЦЬКИЙ" МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    Ідентифікаційний код юридичної особи 14303572
    Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    Код ЄДРПОУ 24966552
    Місцезнаходження юридичної особи 01001, м.Київ, ВУЛИЦЯ МИХАЙЛІВСЬКА, будинок 1/3
    Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    Код ЄДРПОУ засновника: 24966552
    Адреса засновника: 03168, м.Київ, Солом'янський район, ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ ПРОСПЕКТ, будинок 6
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 5615011.00
    Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 5615011.00

крім того відкриваєм будь-яке свіжу ухвалу, наприклад від 03.02.2016 http://reyestr.court.gov.ua/Review/55404019 і бачимо ще це Державне підприємство Міністерства оборони України «Готель «Козацький»

що стосується останнього, звинувачуємо підставно Вєнєсуєлу та й все) чи вважаєте мінстець не працює також від імені кацапів?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Не, ну Вы неправы.
    Лена с Любой с фейсбука то знают лучше, правда ?
    А Степа - вообще профи разведки.

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Честно говоря, я уже устала задавать всем порошенконенавистникам этот вопрос, т.к. ни от одного из них так и не дождалась ответа. Но таки рискну еще и Вас спросить - а вдруг ответите? Итак, уважаемый знаток, внимание, вопрос: кого Вы считаете ЛУЧШИМ кандидатом на пост Президента? Допустим, убрали Порошенко. Дальше кто? Кого на его место?
    Я не порошенконенавистник, но... Того, кто рискнёт подчинить президентской власти НБУ и печатать украинскую гривну напрямую, а не за treasure USA. Но это ведь невозможно, да... Господам не фраки сменить бы, а ноты... имхо
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

kиs
    Guest

Типово

того, кто будет работать, а не жить по договорённостям.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Не, ну Вы неправы.
    Лена с Любой с фейсбука то знают лучше, правда ?
    А Степа - вообще профи разведки.
    я користуюсь відкритими ресурсами, заради Роли можу и 20 грн. не пожалкувати, щоб витяг про наявність майна на балансі зробити)
    але саме ця ухвала, яка стосується безпосередньо будівлі, підтверджує, що готель на балансі МО http://reyestr.court.gov.ua/Review/55292437 бо мова в угодах про спільну діяльність з офшором йшла лише про частку (пай) в спільній діяльності, но ніяк не про передачу на баланс офшору майна.

Звідки Ви
    Смотря когда
    Дописів
    2 262

Типово

Как по мне надо упразднить должность президента в Украине, как в Израиле, Англии, Германии. Упразднить все администрации президента по стране. Уменьшить кол- во депутатов в парламенте. В Индии 552 парламентариев с населении в 1,5 ярда населения. Достало уже противостояние премьер- президент. Хватит нам Тимошенко- Ющенко. Порошенко - Яценюк
    Украина должна определиться с формой правления. Боливар двоих не потянет. Сделать двухпартийную систему выборов. Партии которые насчитывают 25-30 депутатов не могут и не должны делать погоду в стране!
    Магазин мебельной фурнитуры
    улВинокурова11а 0684761463

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 026

Типово

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від kиs Переглянути допис
    того, кто будет работать, а не жить по договорённостям.
    Вот я тоже за того, да и все думаю тоже. Имя у него есть? А то я такого не знаю

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 728

Типово

Ответить на Ваш вопрос не могу так как не ознакомлен ни с биографиями кандидатов прошлых президентских выборов, ни с кандидатами будущих выборов. Скажу только что человек, выставляющий кандидатуру на этот пост должен иметь кристально чистую биографию и...декларацию о доходах.

Даже несмотря на то, что я являюсь закоренелым бендеровцем и поддерживаю идеологию партии и правительства - человек, который кормит/одевает семью и содержит дом на 800 грн, априори не может быть президентом

ЗЫ: хорошая кандидатура - я. За тёмные пятна биографии (на 3-м курсе не успевал доделать курсовую, немножко отблагодарил препода, летом в Геническе ГАИшника (завтыкал жестко на перекрёстке, сам виноват) и несколько лет назад из списываемого компьютера на работе выкрутил материнку отдав в списание только корпус) готов понести ответственность по закону. Декларация о доходах полностью чистая, ни копейки мимо налоговой
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    33 728

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    нагадати де зараз Андрій Кузьменко знаходиться?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    39 400

Типово

Spoiler Spoiler: готель 

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
    Назва юридичної особи "ГОТЕЛЬ "КОЗАЦЬКИЙ" МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    Ідентифікаційний код юридичної особи 14303572
    Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    Код ЄДРПОУ 24966552
    Місцезнаходження юридичної особи 01001, м.Київ, ВУЛИЦЯ МИХАЙЛІВСЬКА, будинок 1/3
    Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    Код ЄДРПОУ засновника: 24966552
    Адреса засновника: 03168, м.Київ, Солом'янський район, ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ ПРОСПЕКТ, будинок 6
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 5615011.00
    Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 5615011.00

крім того відкриваєм будь-яке свіжу ухвалу, наприклад від 03.02.2016 http://reyestr.court.gov.ua/Review/55404019 і бачимо ще це Державне підприємство Міністерства оборони України «Готель «Козацький»

що стосується останнього, звинувачуємо підставно Вєнєсуєлу та й все) чи вважаєте мінстець не працює також від імені кацапів?
    в оренду здають комерційнй структури, суди за майно тривають. і те, що кукушкі зробили в готелі гніздо - тематичний хештег.

Он заявил о "ряде спорных взаимоотношений вокруг отеля Минобороны".

"Коммерческие структуры судятся за право собственности этого учреждения. Там есть правовые тонкости. К нам обратились ряд организаций, которые проводили общественный контроль по этому вопросу. Поэтому я очень хотел бы обратиться к журналистам с просьбой обратить внимание на то, что здесь происходит уже 15 лет, кто руководит этим предприятием, почему люди, которые занимают такие важные государственные посты не могут решить элементарного вопроса государственной собственности", - сказал представитель протестующих.
    http://www.depo.ua/rus/life/-tretoma...21022016123000

давня історія http://www.ukrrudprom.com/digest/So_...ali_dengi.html
    з недавної історіі http://nashigroshi.org/2014/10/14/u-...m-arbitrazhem/
    За даними ЗМІ, гроші, що заробляв готель, йшли на рахунки «Carlton traiding ltd», а звідти йшли на реконструкцію готелю, як іноземні інвестиції.

Аудитом встановлено, що попереднім керівником підприємства укладено договір про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора та без дозволу органу управління майном передано у спільну діяльність нерухоме майно і земельні ділянки загальною вартістю 236,6 мільйона гривень. Такими діями змінено форму власності майна, яке надано підприємству у повне господарське відання — з державної власності на майно спільної діяльності. За матеріалами судових справ Української юрисдикції, ініційованих теперішнім керівництвом підприємства, встановлено, що зазначений договір «недійсний». Однак учасники спільної діяльності намагаються ініціювати повторні розгляди справ за нововиявленими обставинами, розгляд справ триває.

http://www.mil.gov.ua/news/2015/03/1...ushue-zakon--/

ага, стьопа мазура та коба -повний мінстець)

Дописів
    39 400

Типово

я користуюсь відкритими ресурсами, заради Роли можу и 20 грн. не пожалкувати, щоб витяг про наявність майна на балансі зробити)
    але саме ця ухвала, яка стосується безпосередньо будівлі, підтверджує, що готель на балансі МО http://reyestr.court.gov.ua/Review/55292437 бо мова в угодах про спільну діяльність з офшором йшла лише про частку (пай) в спільній діяльності, но ніяк не про передачу на баланс офшору майна.
    так, лише частка

Звідки Ви
    Дописів
    33 728

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Мутняк какой-то.
    17-й канал говорят спонсируется Арбузовым и Захарченко.
    Монтян всплыла...
    Фсё, москали-и-и-в на ножи-и-и!!

СБУ обыскивает «17 канал»

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    в оренду здають комерційнй структури, суди за майно тривають. і те, що кукушкі зробили в готелі гніздо - тематичний хештег.

Он заявил о "ряде спорных взаимоотношений вокруг отеля Минобороны".

"Коммерческие структуры судятся за право собственности этого учреждения. Там есть правовые тонкости. К нам обратились ряд организаций, которые проводили общественный контроль по этому вопросу. Поэтому я очень хотел бы обратиться к журналистам с просьбой обратить внимание на то, что здесь происходит уже 15 лет, кто руководит этим предприятием, почему люди, которые занимают такие важные государственные посты не могут решить элементарного вопроса государственной собственности", - сказал представитель протестующих.
    http://www.depo.ua/rus/life/-tretoma...21022016123000

давня історія http://www.ukrrudprom.com/digest/So_...ali_dengi.html
    з недавної історіі http://nashigroshi.org/2014/10/14/u-...m-arbitrazhem/
    За даними ЗМІ, гроші, що заробляв готель, йшли на рахунки «Carlton traiding ltd», а звідти йшли на реконструкцію готелю, як іноземні інвестиції.

Аудитом встановлено, що попереднім керівником підприємства укладено договір про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора та без дозволу органу управління майном передано у спільну діяльність нерухоме майно і земельні ділянки загальною вартістю 236,6 мільйона гривень. Такими діями змінено форму власності майна, яке надано підприємству у повне господарське відання — з державної власності на майно спільної діяльності. За матеріалами судових справ Української юрисдикції, ініційованих теперішнім керівництвом підприємства, встановлено, що зазначений договір «недійсний». Однак учасники спільної діяльності намагаються ініціювати повторні розгляди справ за нововиявленими обставинами, розгляд справ триває.

http://www.mil.gov.ua/news/2015/03/1...ushue-zakon--/

ага, стьопа мазура та коба -повний мінстець)
    як це співпадає з Вашими словами що готель не є вже більше ніж 5 років власнтістю МО? питання риторічне.
    мінстець на Ваш погляд, це лише ті, хто кричит, Порох-самий кращий президент

Дописів
    39 400

Типово

як це співпадає з Вашими словами що готель не є вже більше ніж 5 років власнтістю МО? питання риторічне.
    мінстець на Ваш погляд, це лише ті, хто кричит, Порох-самий кращий президент
    ні не риточне, не коретно написала, згодна. договор оренди з "штабом" є? з ким укладено?
    на мій погляд - мінстець іншої країни. була спробо спровокувати нацгвардію і зробити на дату картинку майдан-2.
    народовладдя на кшталт днрлнр.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 026

Типово

Маю сприйняти це як погрозу?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

ну там ему и место

Сторінка 6 з 32 ПершаПерша 12345678910111213141516 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті