| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
***ОКНА*** БАЛКОНЫ ***ОТКОСЫ онлайн консультации и по тел.097-695-35-34 Марина, БОЛЕЕ 200 ОТЗЫВОВ форумчан о моей работе см. здесь
О, чудовий серіал. Я на нього випадково натрапила у пошуках легкого/багатослівного англомовного контенту. Пораджу дивитись в оригіналі з субтитрами, якщо не дуже напружує і є необхідність/бажання покращити аудіосприйняття інглішу - чудова артикуляція у акторів: відсутні шепелявлячі, ковтаючі слова чи звуки і т.д. Більш того, якість відео до "перегону" у формат з іншим звуком на порядок краща. І ще одне: російською дуже неякісний переклад (дивилась з чоловіком). Багато що перекладено з хибним змістом, деякі смічнюшічі жарти взагалі змазані і не зрозуміло до чого отой діалог. Таке щось. До цього навіть не уявляла, що кінопродукція (з книгами, то зрозуміло) може стільки втрачати при перекладі! Там же лише діалоги, при тому не надто складні.![]()
Досмотрела Жизнь в деталях, гуд)))
Это зачетный сериал) нежно люблю его)
Еще как "семейный вариант" можно рассмотреть "Бывает и хуже", смешной и многосезонный, иногда с гротеском))
Черт, а мне Жизнь в деталях ну вот вообще не пошел. Американская семейка намного прикольнее.
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
Имхо, "Американская семейка" даст фору "Жизни в деталях", их объединяет только тема семьи. Надеюсь," детали жизни" будут прогрессировать))
А я все думаю, кого он мне напоминает)))) Спасибо за открытие!
Вспомнила, что видела его в первой части Фарго.
Сестра его Хизер тоже мелькала по сериалам, но точно не помню ее роли в них.
Можно огорчаться тому, что у роз есть шипы. Или радоваться тому, что у шипов есть розы ... ©
http://forum.gorod.dp.ua/album.php?a...mentid=1677715
Сыночку, на секундочку, 38 лет и за плечами 90 фильмов ))))))
http://m.kinopoisk.ru/person/36995/
Your goal should scare you a little and excite you a lot. (c)
Game Of Thrones представили новый трейлер
даже твой любимый дон хуан кастанеда не учил, что с людьми можно обращаться вот так
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks