Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 16, показано з 1 по 16.

Тема: ЮРИСТЫ КАБМИН КС

Комбінований перегляд

Дописів
    1 482

Типово

Дело в том что админсуд не имеет прав рассматривать решения кабмина.всем огромное спасибо буду рад ещё информации.
    Мы победим потому что нас обьединяет любовь к своей стране а не злоба к чужой.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Баркас Переглянути допис
    Дело в том что админсуд не имеет прав рассматривать решения кабмина.всем огромное спасибо буду рад ещё информации.
    http://tsn.ua/groshi/adminsud-zobov-...ki-453699.html
    Ошибаетесь глубоко. Это пример.

Дописів
    1 482

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    http://tsn.ua/groshi/adminsud-zobov-...ki-453699.html
    Ошибаетесь глубоко. Это пример.
    думаю всеже не ошибаюсь.здесь не касалось конституции а то что касается конституционных норм админ уд не в праве рассматривать.
    Мы победим потому что нас обьединяет любовь к своей стране а не злоба к чужой.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

думаю всеже не ошибаюсь.здесь не касалось конституции а то что касается конституционных норм админ уд не в праве рассматривать.

Чувак,ну если уже ступил-хоть вид сделай ,шо случайно...

Ибо дальнейшие попытки быть во всем белом-только усугубляют ситуацию...)))))))))))

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

меньше думайте, больше читайте
    КС ничего у Вас не примет, если не прошли все круги ада с этим решением КМУ (или что там у Вас) в судах, и к Вам его неправомерно (на Ваш взгляд) применили/неприменили,и нет доказательств что именно Ваши права нарушены

что касается практики, она вся здесь, включая сами обращения http://www.ccu.gov.ua/uk/publish/article/302568

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Не?????
    Странно....Значит КАСУ-врет????
    3. Адміністративні справи з приводу оскарження нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України, міністерства чи іншого центрального органу виконавчої влади, Національного банку України чи іншого суб'єкта владних повноважень, повноваження якого поширюються на всю територію України, крім випадків, передбачених цим Кодексом, адміністративні справи з приводу оскарження рішень Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель, адміністративні справи, відповідачем у яких є закордонне дипломатичне чи консульське представництво України, його посадова чи службова особа, а також адміністративні справи про анулювання реєстраційного свідоцтва політичної партії, про заборону (примусовий розпуск, ліквідацію) політичної партії вирішуються окружним адміністративним судом, територіальна юрисдикція якого поширюється на місто Київ.

Дописів
    29 156

Типово

Ага, ну да...

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Не?????
    Странно....Значит КАСУ-врет????
    Все врут...
    Всеукраїнська громадська організація «Спілка кризис-менеджерів України» та ОСОБА_2 звернулись до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовними заявами до Кабінету Міністрів України, в якому просили визнати протиправною та скасувати Постанову Кабінету Міністрів України «Про Державну регуляторну службу» від 30.04.2014 року № 252. Ухвалою Окружного адміністративного суду м. Києва від 13.08.2014 року справи об'єднано в одне провадження.

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 18.09.2014 року, залишеною без змін ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 16.12.2014 року, позов задоволено. Визнано незаконною та нечинною постанову Кабінету Міністрів України «Про Державну регуляторну службу» від 30.04.2014 року № 252.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті