На кинозале есть в ДВД-скринере, почти как ДВД. Только ИМХО и это не качество, я всегда жду нормального официального релиза на блюрее.![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На кинозале есть в ДВД-скринере, почти как ДВД. Только ИМХО и это не качество, я всегда жду нормального официального релиза на блюрее.![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Ну, значит не спеша ждём нормального релиза.![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Пасатрел "Тайна в их глазах". Отличный сюжет и игра актёров. Рекомендую
Правда предупреждаю, сюжет депрессивный. Под хреновое настроение смотреть не рекомендую![]()
Ну, кому как - я создал домашний кинотеатр и предпочитаю Full HD (1920х1080), да ещё и звук мне поэтому важен - лучше всего с DTS (а в идеале - DTS HD Master). Фильмы беру в БД-рипах или БД-ремуксах, а музыкалки (концерты, шоу, сборники клипов) - сугубо в полноценных блюреях.![]()
"Хороший динозавр" - зачётный мульт. Я в конце плакал![]()
Подивилась Жінка в клітці (або Мистериум.Начало - недолугість русо перекладів назв не припиняє вражати) Дивитись можна але саме скандинавський колорит і атмосфера, стиль майже відсутні. Спокійно уявила собі на місці ГГ амер.акторів. Також подивилась Вбивці фазана - просто не нація, а якийсь бал монстрів
. Всі з якимись моральними або етичними відхиленнями. Єдиний (з непрохідних) при тямі там араб, як на мене. Фільм досить натуралістичний, тому людям зі слабкою психікою та вразливим не раджу.
ок спс))
а я все еще пересматриваю те фильмы что давала в этой ссылке, пока мне все нравятся)) http://from-ua.com/obzor-pressi/3684...redugadat.html
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Делай что должен - и будь, что будет.
Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934
Насправді то Одержимість та ж Квартира.Бо рімейк. І, як на мене, то дуже-дуже-дуже посередній у порівнянні з оригіналом. Ні, як самостійний твір зроблений якісно. Просто, коли дивилась Квартиру (випадково натрапила в телеефірі), то під кінець аж у горлі зсохло, так захопилась. Від американської версії такого враження не було, хоча й дивилась з доволі значною перервою.
когда то начинала, но не осилила...
по моему, там сюжет немного иной, но не стану спорить - давно дело было,
не люблю французский современный кинематограф и эту пару актеров в том числе))).
рада что понравился,
люблю Пола МакГигана и Хартнетта.
и по - моему фильм очень даже....
вижу, раньше писали отрицательные отзывы по нему, но я уже написала, французы - точно не мое).
Матч пойнт...тоже классный.
Аллен все классные.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
спектр что то не очень![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks