| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дякую. знайшла!
Кінь на чотирьох ногах, та й то спотикається.
I на мудрім дідько на Лису гору їздить.
Головне у мойому пості було
А ви відповіли наОцей нормальний та освічений ?
dni.pro :
"...Патріоти використовують свою рідну мову, а слабаки та пристосуванці - російську. Що ще роз'яснити? Українські патріоти не бувають російськомовними (воїнів АТО це поки що не стосується, інвалідів відповідно - теж).
Хто ще цього й досі не зрозумів - бевзень, вайло, йолоп, бовдур, дурбелик, дурбецало, запроданець, нездара, незграба, недолугий недотепа, схиблений телепень, тюхтій...
ТАК ЗРОЗУМІЛО?"
То зрозуміло, що про нормальність та освіченість вам сказати нема чого...До речі...
А підчищає він не помилки, а дурню, про яку йому тицяють. Бо спочатку в цьому його пості про воїнів АТО , волонтерів, та інвалідів нічого не було.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Дякую за те, що нарешті почали звертатися українською. Приємно бачити те, що не втрати здатність повернутися до національної України і бути тими, за кого нас повинні бачити інші народи.
Ну й що. Він є ворогом, але це ніяким чином не впливає на те, що він краще обізнаний з усіма відтінками, які є в україномовному сьогоденні.
Angelinn , та усім кому цікаво - ми собі на Новий рік такого подаруночка знайшли
Там усі випуски цікаві. А як на мене - ця серія найкраща...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Так, це нове явище, коли людей змусили бути патріотами своєї землі, не зважаючи, на якій мові вони розмовляли. На таких підставах була, нарешті, створена українська політична нація.
Але без розвитку української мови і культури в України не буде майбутнього. Тільки свій унікальний національний культурний проект буде мати право на життя. В іншому разі будемо плентатися на задвірках Руского чи англосакського міра.
Перепрошую, але ви мабудь не дуже вдумувались коли це писали.
Можливо ви хотли виказати iншу думку, але у вас вийшло ось що:
Я : Кожний, хто сьогоднi в зонi АТО тримає зброю з метою винищити
Україну як державу - це ВОРОГ !
ВИ : Ну й що. Він є ворогом, але це ніяким чином не впливає на те,
що він краще обізнаний з усіма відтінками, які є в україномовному сьогоденні.
Так може ворогу ще й безкоштовнi талони на повидло видати?
Щоб ворог не так страждав вiд своєї необізнаністі.
Перепрошую.....То про кого мова йде?
Дивні часи настали....Тиняються по вулицях різні люди....Один кричить:"То є Малоросія". Другий: "То є Бандерштат". Заблукали мабудь.
Хлопці! То є Україна!!! Гєбельсштрассе в іншому напрямку. Ви помилилися у мандрах. Чимчикуйте собі додому. В нас і так справ багато.
Я так понимаю, что если лаврова конячка начнет говорить по Украински, то она автоматически становится "друг и брат", а Макаревич так и останется врагом Украины из-за своей связки язык-мозг?
Нацизм - нациська ідеологія як біологічний расизм, антисемітизм, гомофобія та радикальний націоналізм.
Раси́зм — політичні теорії і практичні дії, що ґрунтуються на расовій дискримінації, на поділі людей на біологічно різні групи
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Вот и нашли виноватых. Давно к этому шли.
Микела, вы не ответили на вопрос и переводом стрелок съехали в лужу ещё больше. Жгите дальше, скоро начну собирать ваши с дни.пром перлы.
А я погоджуся.
Тільки навесні 2014 го обставини примусили нас ( мене, близьких, знайомих) відчути себе Українцями.
Кожного року до севаса їздили. Нічого не помічали. Хоча, коли яника вибрали ( ми, доречі, не голосували), нам севаські родичі сказали - "будете еще ющенка вспоминать". Вони то бачили...
А 1 вересня 2014 на побєдє йдуть діти до школи. Дівчатка у віночках, стрічки різнокольорові... За ними батьки років по 30-35, бабусі, дідусі... Кажу " Яка дівчинка файна..." Батьки мені - "Слава Україні!". Ось вірете? Було дуже несподівано для мене...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks