Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 20 з 28 ПершаПерша ... 10111213141516171819202122232425262728 ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 381 по 400.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Климентина
    Guest

Типово

гггг. так і я можу )))

все одно, дякую. нехай щастить (с)!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    чим - явищем.
    помилилась.
    и на старуху бывает проруха. як то буде українською?
    Зверніться до словника сталих виразів, там багато подібних прикладів.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Климентина
    Guest

Типово

дякую. знайшла!

Кінь на чотирьох ногах, та й то спотикається.
    I на мудрім дідько на Лису гору їздить.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А що в цьому погано, що людина може правити свої помилки. Я інколи редагую кілька разів, поки щось слушне вийшло. Може таке ставленя є намаганням щось довести, то тільки показали свою дрібязковість.
    Головне у мойому пості було
    Оцей нормальний та освічений ?

dni.pro :
    "...Патріоти використовують свою рідну мову, а слабаки та пристосуванці - російську. Що ще роз'яснити? Українські патріоти не бувають російськомовними (воїнів АТО це поки що не стосується, інвалідів відповідно - теж).

Хто ще цього й досі не зрозумів - бевзень, вайло, йолоп, бовдур, дурбелик, дурбецало, запроданець, нездара, незграба, недолугий недотепа, схиблений телепень, тюхтій...

ТАК ЗРОЗУМІЛО?"
    А ви відповіли на
    До речі...
    То зрозуміло, що про нормальність та освіченість вам сказати нема чого...
    А підчищає він не помилки, а дурню, про яку йому тицяють. Бо спочатку в цьому його пості про воїнів АТО , волонтерів, та інвалідів нічого не було.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    А чого ж ви тодi так захищаєте проплачену ФСБ РФ наволоч, яка на цьому форумi ганьбить українсьу культуру, бо
    виставляє україцiв як нацистiв та прихильників геноциду? Нацист це не є лайно? Тодi у вас якесь дивне уявлення щодо "подiлу
    людей на категорiї".
    Дякую за те, що нарешті почали звертатися українською. Приємно бачити те, що не втрати здатність повернутися до національної України і бути тими, за кого нас повинні бачити інші народи.
    Ну й що. Він є ворогом, але це ніяким чином не впливає на те, що він краще обізнаний з усіма відтінками, які є в україномовному сьогоденні.

Дописів
    13 721

Типово

Angelinn , та усім кому цікаво - ми собі на Новий рік такого подаруночка знайшли

Там усі випуски цікаві. А як на мене - ця серія найкраща...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Головне у мойому пості було

А ви відповіли на

То зрозуміло, що про нормальність та освіченість вам сказати нема чого...
    А підчищає він не помилки, а дурню, про яку йому тицяють. Бо спочатку в цьому його пості про воїнів АТО , волонтерів, та інвалідів нічого не було.
    Так, це нове явище, коли людей змусили бути патріотами своєї землі, не зважаючи, на якій мові вони розмовляли. На таких підставах була, нарешті, створена українська політична нація.
    Але без розвитку української мови і культури в України не буде майбутнього. Тільки свій унікальний національний культурний проект буде мати право на життя. В іншому разі будемо плентатися на задвірках Руского чи англосакського міра.

Дописів
    7 619

Типово

Дякую за те, що нарешті почали звертатися українською. Приємно бачити те, що не втрати здатність повернутися до національної України і бути тими, за кого нас повинні бачити інші народи.
    Ну й що. Він є ворогом, але це ніяким чином не впливає на те, що він краще обізнаний з усіма відтінками, які є в україномовному сьогоденні.

Перепрошую, але ви мабудь не дуже вдумувались коли це писали.
    Можливо ви хотли виказати iншу думку, але у вас вийшло ось що:

Я : Кожний, хто сьогоднi в зонi АТО тримає зброю з метою винищити
    Україну як державу - це ВОРОГ !
    ВИ : Ну й що. Він є ворогом, але це ніяким чином не впливає на те,
    що він краще обізнаний з усіма відтінками, які є в україномовному сьогоденні.

Так може ворогу ще й безкоштовнi талони на повидло видати?
    Щоб ворог не так страждав вiд своєї необізнаністі.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

він освічена і вихована людина, з гумором.

Перепрошую.....То про кого мова йде?

І на додаток, не забувай, що починаємо жити в новій державі Бандерштат.
    Дивні часи настали....Тиняються по вулицях різні люди....Один кричить:"То є Малоросія". Другий: "То є Бандерштат". Заблукали мабудь.

Хлопці! То є Україна!!! Гєбельсштрассе в іншому напрямку. Ви помилилися у мандрах. Чимчикуйте собі додому. В нас і так справ багато.

Kotov
    Guest

Типово

Я так понимаю, что если лаврова конячка начнет говорить по Украински, то она автоматически становится "друг и брат", а Макаревич так и останется врагом Украины из-за своей связки язык-мозг?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ну й що. Він є ворогом, але це ніяким чином не впливає ....
    Так чемна та освідчена людина-патріот, чи ВОРОГ ??? І ворог нінащо не впливає?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Так, це нове явище, коли людей змусили бути патріотами своєї землі,.
    А давайте ЗМУСИМО ще й ЛЮБИТИ !!! Кого накажуть. Не жалкуючи набоїв!!!!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Братайся віл з волом, кінь з конем, а свиня об тин, коли нема з ким
    У хорошій компанії розуму наберешся, а в поганій і свій загубиш
    Дай дурневі Богу молитися - то він і лоба собі розіб"є, й усю церкву поламає.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Так, це нове явище, коли людей змусили бути патріотами своєї землі, не зважаючи, на якій мові вони розмовляли. На таких підставах була, нарешті, створена українська політична нація.
    Але без розвитку української мови і культури в України не буде майбутнього. Тільки свій унікальний національний культурний проект буде мати право на життя. В іншому разі будемо плентатися на задвірках Руского чи англосакського міра.
    Вы хорошо подумали прежде чем написать такое? Т.е. патриотом можно быть по принуждению и если бы их не змусили, то они и не были бы патриотами?
    Крышу не рвёт от собственной значимости?

Дописів
    7 619

Типово

Нацизм - нациська ідеологія як біологічний расизм, антисемітизм, гомофобія та радикальний націоналізм.
    Раси́зм — політичні теорії і практичні дії, що ґрунтуються на расовій дискримінації, на поділі людей на біологічно різні групи

Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Angelinn , та усім кому цікаво - ми собі на Новий рік такого подаруночка знайшли

Там усі випуски цікаві. А як на мене - ця серія найкраща...
    дякую, Самара11
    завжди вважала, що життя не достатньо, щоб передивитися усі цікаві місця в Україні... якщо працювати, звісно
    ми можемо подорожувати й отримувати найяскравіші враження, не виїжджаючи з країни - настільки різноманітні наші природа й культура
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Вы хорошо подумали прежде чем написать такое? Т.е. патриотом можно быть по принуждению и если бы их не змусили, то они и не были бы патриотами?
    Крышу не рвёт от собственной значимости?
    Хто Вам винуватий, що Вами і Вашим не бажанням вживати українську мову в повній мірі користається "асвабадітель" російськомовних, який є агресором і ворогом України.

Kotov
    Guest

Типово

Вот и нашли виноватых. Давно к этому шли.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Микела, вы не ответили на вопрос и переводом стрелок съехали в лужу ещё больше. Жгите дальше, скоро начну собирать ваши с дни.пром перлы.

Дописів
    13 721

Типово

Так, це нове явище, коли людей змусили бути патріотами своєї землі, не зважаючи, на якій мові вони розмовляли. ...
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    ...
    А я погоджуся.
    Тільки навесні 2014 го обставини примусили нас ( мене, близьких, знайомих) відчути себе Українцями.
    Кожного року до севаса їздили. Нічого не помічали. Хоча, коли яника вибрали ( ми, доречі, не голосували), нам севаські родичі сказали - "будете еще ющенка вспоминать". Вони то бачили...
    А 1 вересня 2014 на побєдє йдуть діти до школи. Дівчатка у віночках, стрічки різнокольорові... За ними батьки років по 30-35, бабусі, дідусі... Кажу " Яка дівчинка файна..." Батьки мені - "Слава Україні!". Ось вірете? Було дуже несподівано для мене...

Сторінка 20 з 28 ПершаПерша ... 10111213141516171819202122232425262728 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті